ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Feanor
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Mayıs 2011 22:34
Son Ziyaret:
02 Temmuz 2015 23:22
Toplam Mesaj:
91 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Murat ERİM
Doğum Tarihi:
12 Eylül 1981
Yaş:
42
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Murat ERİM

SON 10 MESAJI

Müzik
http://www.youtube-mp3.org/
En Güzel Dayak Nerede Yenir ?
Bir elin parmaklarını geçmeyen şehirlerimiz hariç Ramazan'da iftar öncesi sokakta su,sigara içen vatandaşlara dayak atma şenlikleri her sene daha büyük coşkuyla kutlanıyor malesef.
Harekete Geçme Sırası Biz de !
Hükümet,valilik,belediye ya da hangi devlet organı bilmiyorum ama gariban günahsız hayvanların canına kast etmek yerine sayıları her geçen gün artan ve ekip otolarının bile giremediği uyuşturucu,gasp,hırsızlık,örgüt yuvası mahallerlerde yaşayan cemiyet düşmanlarını itlaf etmesi halkın huzuru ve şehirlerin yaşanılabilirliği için çok daha makbule geçer.
jako
[QUOTE=Lake Tanganyika]Sonuçta 500-600 liraya alınacak olan jako en azından yavru ve eğitime yatkın olur.. Kendi tecrübelerimden biliyorum..

Saygılar...
[/QUOTE]

Türkiye'de 500-600 liraya siyah gözlü yavru Jako (Timneh değil Kongo Jako) bulabilirseniz lütfen nereden temin edebileceğimizi paylaşın.Hatta yavru ya da genç olmasına bile gerek yok vahşi olmasın yeter.Tekrar söylüyorum,konuyu açan arkadaştan istenilen rakam elde üretim,siyah gözlü yavru Jako için makul bir rakamdır.Elde üretim kuşların ticaretini zaten Türkiye'de iki kişi yapıyor;biri İstanbul Avcılar'da diğeri de Hatay'da.İkisinden de birinci elden alışverişim olmadı ama İstanbul'da ki arkadaşın sağlam referansları olduğunu ve güvenilir bir kişi olduğunu biliyorum.
jako
Siyah gözlü elde üretim bir Kongo Jako için 1800 lira makul bir rakamdır.

Belki her köpek eğitilebilir ama her vahşi papağan eğitilebilir diye bir durum söz konusu değil.Papağanlar daha karakteristik canlılardır.

500-600 liraya alacağınız gri ya da sarı gözlü vahşi bir papağanla yaşayacağınız tecrübe hem siz hem de kuş için eziyete dönüşebilir.
Adarium'um...

Oğuz Bey,bu minik tankın  tüm yapım hikayesini aşama aşama fotoğraflarıyla paylaşmaya başladığınız günden bitimine kadar zevkle takip etmiştim.Yeni halini görünce aklıma oyuncak iş makineleri geldi hemen .

Yerli forumlarda nadir rastlanan,bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda ki ortamlardan birini hazırlamıştınız,çok çeşitli canlılara ev sahipliği yapmıştınız,yeni hali de eskisini aratmayacak kadar renkli ve güzel olmuş.




Okuduğunuz veya okumakta olduğunuz en son kitap hangisidir.
[QUOTE=balıkçı37]

""""İhsan Oktay ANAR - 'Amat'"""" yeni bir kitap mı. Ben de okumayı isterim tarihi kitaplar çok güzel oluyor özellikle de tarihi savaş gemilerinde olanlar. Halikarnas Balıkçısı(Cevat Şakir Kabaağaçlı) nın kitapları çok güzel tavsiye ederim.





Susanne Collins Açlık Oyunları. :) fena kitaba benzemiyor. yeni başladım üç ciltmiş. bilim kurgu tarzında. :D

[/QUOTE]


Yasin Bey,Amat'ın ilk basımı 2005.Bunca sene nasıl gözden kaçırmışım diye hayıflanıyorum şimdi kendime,öyle de güzel bir kitap.Mutlaka okuyun bence.

BimCELL sonunda cıktı
Bedava verseler hatta üste para verseler evime sokmam.Malum sebeplerden dolayı...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.