ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
YigitGuclu35
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
13 Nisan 2021 22:23
Son Ziyaret:
19 Nisan 2021 20:07
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Yiğit GÜÇLÜ
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Yiğit

SON 5 MESAJI

Ocean Nutrition Atison's Betta Food Hakkında
İkisini birden aldım merak edip, pro olan daha ince taneli ve kırmızı, food olan iste daha büyük taneli ve kahverengi. Farkını tam olarak ben de bilmemekle birlikte mavi olanın üstünde yazan protein değerleri kırmızı(pro)ya göre daha yüksek. Ancak neden pronun daha pahalı olduğu konusunda bir fikrim yok gerçekten.
Yeni Olmayan Akvaryuma Bakteri Kültürü
Cevaplarınız için teşekkürler gerçekten yardımcı oldunuz. Yine de kesin bilgi almak adına Seachem’e yazdım ve gelen cevap şu şekilde;

Merhaba Yiğit!

Stability® mevcut bakteri kolonilerinize saldırmaz veya onları öldürmez veya mevcut bakteri kolonilerinizi "aç bırakmaz". Stability® amonyak artışlarına neden olmaz ve balıklar için herhangi bir risk olmaksızın tamamen kurulmuş akvaryumlara eklenebilir. Stability®'deki yararlı bakteriler, olumsuz koşullarda hayatta kalmada, akvaryumlarda bulunan yararlı bakteri türlerinin çoğundan çok daha iyidir; bu, Stability® ile desteklenen akvaryumların tipik olarak Stability®'de diğerlerinden çok daha büyük bir bakteri türü popülasyonuna sahip olacağı anlamına gelir(faydalı bakteriler). Bunun nedeni Stability®'nin mevcut bakteri kolonilerine herhangi bir şekilde zarar vermesi değildir - sadece hayatta kalmak ve tankınızı stabilize etmek için daha iyidir.

Saygılarımla,

Seachem desteği 10312
Yeni Olmayan Akvaryuma Bakteri Kültürü
Merhabalar,

2 haftalık bitkili bir akvaryumum var kurarken sera nitrivec bakteri kültürü kullandım. Bundan sonraki su değişimlerimde ve yeni balık eklemelerimde Seachem stability kullanmayı düşünüyorum elimde fazladan olduğu için. Bu bir sorun yaratır mı veya bakteri çakışması oluşur mu? Teşekkürler şimdiden
Balığın Cinsini Bilen Bilgi Verebilir Mi?
Herkese merhabalar,

Bugün, geçen hafta kurduğum bitkili nano akvaryumuma karides almak üzere petshopa gittim. Karidesleri alıp eve geldiğimde karideslerin arasında yüzen bir balık olduğunu gördüm. Önce lepistes yavrusu sandım çünkü boyutları o kadardı, 1cmden biraz kısa, ancak akvaryuma geçirdiğimde çok garip ve farklı bir balık olduğunu gördüm. Arı gibi bir deseni var ama arı balığı değil kendisi. Nedir bunun cinsi bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Çok kafası kıyak bir balık elimin içinde yüzüyor kaçma huyu yok ve sadece suyun yüzeyinde takılıyor.

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/230820/130420212230091.jpg[/IMG]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.