ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kepo
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Mart 2007 23:33
Son Ziyaret:
26 Ocak 2015 16:54
Toplam Mesaj:
108 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Sadık Uluçam
Doğum Tarihi:
24 Ağustos 1986
Yaş:
37
İl:
Ankara
Meslek:
Diş Hekimliği Öğrencisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Sadık Uluçam

SON 10 MESAJI

Fransız Bulldog torunumuz çok iyi bakılacağı yuva
Benim de en büyük dileğim çok iyi bakacak birinin alması Oğuzhan bey çok akıllı, sakin tam evde bakılacak aile köpeği fransız bulldoglar.
Ben İç paraziti böyle yendim
140 litrelik bir akvaryumda 11 adet discustan eş tutmasını beklemek biraz mantıksız Murat Bey zaten birbirlerine takışmaktan çapkınlık yapacak vakit bulamayacaklardır. Tabi herkesin doğrusu kendine ama böyle bir ortamda zamanla tek dominant erkek olacağından bir çift çıkar ancak o da zor bir ihtimal. Bence hayvanların önce huzurlu olması gerekir ki üreme istekleri açığa çıkabilsin bu her tür hayvan için böyledir. 11 discusunuz en rahat minimum 400 litrelik bir akvaryumda bakılmalıdır hem sağlıkları hem de rahatlıkla eş tutabilmeleri için. Benim tavsiyem budur yinede herkesin doğrusu kendi tecrübelerine bağlı.
 
Sağlıklı balıklar, Saygılar,
Sağlıklı Balık Almanın Önemi
Evet iyi bir teşhis Burak bey akvaryum çok berrak aslında ama o partiküllerin sebebini bilip bir türlü kurtulamıyorum sebebi su yüzeyindeki su mercimeklerinin kopan köklerinin küçük parçaları birtürlü tam olarak su mercimeklerini temizleyemedim akvaryumdan tek tük kalıp yine çoğalıyorlar ayrıca sanırım resimde çıkanların bir kısmı da sae lerin gözünden kaçan sakal algler. Uyarınız için teşekkürler.
Saygılar,
Sağlıklı Balık Almanın Önemi
Aynen Göktuğ bey bazen sıkıcı oluyor ama ödülünü alıyoruz. Sağlıklı balıklar...
Sağlıklı Balık Almanın Önemi
Göktuğ Bey kesinlikle katılıyorum sabır çok önmeli akvaryumun oturmasını beklemekten balığı alırken yeterince izlemeye kadar birçok şeyin başı da sabır... Ne diyelim sabrın sonu selametmiş Thumbs%20Up.
Sağlıklı Balık Almanın Önemi

Ayrıca balığım 8. canlı yarışması adayıdır umarım başarılı olur beğenmenize sevindim arkadaşlar herkese sağlıklı balıklar.

Saygılar,
Discusum büyüyünce nasıl olur?
Olsun en önemlisi olması sağlıklı olması Davut Bey renkleriyle açığını kapatıyor bence Wink...
Sağlıklı Balık Almanın Önemi

Arkadaşlar başımdan geçen bir tecrübeyi sizlerle paylaşmak istedim ve sağlıklı balık almanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha vurgulamak istedim. 2 gün önce aldığım discusumun ne kadar iyi adapte olduğuna inanamadım. Balığı herzamanki gibi dikkatli seçmek ve akvaryuma koymakta acele etmememin ve iyi suya iyi adapte etmemin de etkisi olmuştur eminim ancak balık akvaryuma aktarmamı takiben herhangi bir saklanma hareketi yapmadan diğer 5 discusumla birlikte gezmeye başladı tabi tek problem ufak tefek takışmalar oldu ev sahipleri tarafından fakat bu 1 günü geçmedi beni en çok şaşırtan olay ise aktartarmayı takiben 2. saatte yaptığım yemlemede tetra bits yameye başladı bir sonraki yemlemede ise artık diğer balıklarım kadar iştahlı ve aktifti.

İşte bu bana bildiklerimi daha da perçinletti sağlıklı ve oturmuş balık almak dikkat edilecek ve kayıplarımızı önleyecek 1. unsurdur bu tecrübemi tüm discusseverlerle paylaşmak istedim umarım yararlı olur.
Discusumun bir resmini koyarak sizlerle paylaşmak istiyorum.
 
 
Sağlıklı balıklar, saygılar...
Discusum büyüyünce nasıl olur?
Biranönce büyüseler de resimleri yollasanız merak ettim açıkçası daha net ve yakından resim varsa elinizde arkadaşlar daha çok yardımcı olacaktır.
Bu arada balığımı beğendiğinize sevindim sizinde resimde kenarda duran turkuazınızın renkleri çok güzel ama iyi beslemeye dikkat edin sanki biraz yanık kalıyor gibi. Sağlıklı balıklar...
 
Saygılar,

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.