ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Erh@n
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Mart 2007 16:29
Son Ziyaret:
22 Aralık 2012 09:23
Toplam Mesaj:
18 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ahmet Zihni Derya
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1978
Yaş:
46
İl:
Konya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

A.ZİHNİ DERYA

SON 10 MESAJI

leleupiler kendi yumurtalarını yermi?

Erkek leleupi yemiştir.Normal bir durum.

Yeni Resimler Yeni Sorular(leleupi)

Sağlıklı büyütürsünüz İnşaallah!.. Bende leleupilerden şuana kadar 250 civarı yavru aldım.Fakat benim kafama takılan bi konu var. Leleupi yavrularını yemez gibi.Hemen hemen yüzmeye başladıklarında ayırdım ve 40-50 civarı yavru testinin içinden çıkmış ve 100 civarı yavruyu kurtarabildim.Sonuçta geleceğim nokta akvaryumda olan balıklar afiyetle gözümün önünde yediler.. Acaba benim leleupilerdemi sorun var yoksa bu tezmi yanlış anlamadım gitti..

Yeni Akvaryum...
[QUOTE=magnum]Bence arkadaşımızın böyle bir akvaryum yapmaya niyeti yok.Zaten evde böyle bir akvaryumun olmayacağıda kesin.Kanımca boş yere vakit harcıyoruz bu konuyla.
Saygılar...
[/QUOTE]
 
Yerinde bir tespit kanımca Thumbs%20Up
Frontosaya akvaryum yapımı
[QUOTE=ekb01]Akvaryum alırken alabileceğinin en büyüğünü alman gerekir, çünkü her aldığın akvaryum bir süre sonra küçük gelmeye başlıyor. [/QUOTE]
+1Thumbs%20Up
 
Özelliklede enini ne kadar büyük yaparsan o kadar iyi olur kanımca... Mesela 60-65-70 cm. Sonra benim gibi pişman olursunWink 
arkadaşlar sizce hangi balık türünü seçmeliyim?
Hareketmi dediniz Question  Leleupi derim. Aç ışığı otur 24 saat kovalamaca izle Wink .Birde yumurtama dönemi ise eyvah eyvah!........
İnanılmaz ama gerçek
Hayırlı olsun Emre Bey.... İyi ki s.p. yunuslara sarkmamış LOL yoksa değişik bi balık türüyle karşı karşıya kalabilirdinizWink.
leleupinin alışması
Hakan bey bu davranışları normaldir. Bende de 6 leleupi var ve ilk geldiklerinde akvaryumun üstünde havuç gibi dizilmişlerdi. Erh@n2007-07-03 14:46:48
tanganyika
O ebatta bir akvaryumda 1E 2D leleupi besleyebilirsiniz.Bendede 100*30*45 lik akvaryumda 2e,4d leleupi var.Sadece yumurta döktüklerinde erkek çıldırırcasına saldırıyor. Bana bile hamle yapıyorLOL.Yavrular yumurtadan çıkıpta ayırınca sakin sakin geziyor.
                
                                                                                            Saygılar
Balıklarım Ölüyor
[QUOTE=jaCobSen__]Burcu hanım selamlar. En kötü şeyde akvaryuma yeni balık girdikten sonra ölümlerin başlamasıUnhappy Yapılacak herşeyi yapmışsınız. Görünen o ki yeni gelen balıklarla beliren bir hastalık söz konusu. Ama sizin yapmanız gereken balıkları tankınıza salarken poşetteki suyu tanka boşaltmamak. Tanka o suyu boşaltırsanız akvaryumcudaki suda herhangi bir hastalık varsa bu hastalığın poşetteki suyla beraber sizin tankınıza geçmesini engelleyemezsiniz. Yeni balık aldığınızda poşetteki balığı kepçe yardımıyla tankınıza salmanızı öneririm. Böylece balıklarınıza bulaşacak hastalıkları önlemiş olursunuz.
Saygılar.
[/QUOTE]
 
+1 Thumbs%20Up
Balıklara Vitamin.
[QUOTE=batuhanbayram]

Vitaminlerin tanka direk kullanımından ziyade, yemlere damlatılması daha etkili olur.Aşırı vitamin katkısı yosunlanma ve bakterilerin oluşumuna zemin hazırlar, aşırıya kaçmamak gerekir.

Saygılar...

[/QUOTE]
 
Bemiks marka ampulu kullanıyorum.İlk zamanlar suya direk katıyordum fakat  zamanla hiç görmediğim bir şekilde hava hortumlarında yosunlama meydana geldi.Demek vitamindenmiş.Bende diyordum neden oluyor bu yosun :)Neyse bundan sonra yeme emdirip vereyim...Teşekkürler Batuhan Bey. 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.