ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
hakkipekoksuz
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Haziran 2007 13:49
Son Ziyaret:
20 Mayıs 2021 15:06
Toplam Mesaj:
88 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Hakkı PEKÖKSÜZ
Doğum Tarihi:
21 Eylül 1980
Yaş:
43
İl:
Konya
Meslek:
MUHASEBE
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

melek dişimin karnı şiş ne yapmalıyım.
Merhaba arkadaşlar, yeni olarak melek balığı beslemeye başladım. Daha önce yavrusu alınmış olan bir çift aldım. Şu an dişinin karnı şiş. Yumurta var herhalde. Ne yapmam gerekiyor? Dikkat etmem gereken bir husus var mı?


Cenk Bildir2014-01-11 17:20:55
Green terror Cinsiyet
İlki erkek ikincisi dişi
Green Terror Cinsiyeti
Yavruyu nereye döktü. hiçbir şey yapmana gerek yok. Sana şimdi zevkle izlemek düşüyor yarından sonra toplu bir şekilde hareket edecek olan yavrularını ve onları savunan annelerini. Diğer balıkları da çıkarmana gerek yok. Çok fazla rahatsız etme yalnız balıklarını, özellikle ve özellikle akvaryumun içine elini sokma hiç. Belki babaları yavruların birkaçını götürebilir midesine ama, merak etme alışma süreci o. Daha çok yavru verirler sana merak etme ve kesinlikle balıklarını da ayırma SEYRET O GÜZELLİĞİ...
GT lerin cinsiyeti nedir?[Artık Belli oldu :))]
Enteresan, dişi tipi yoktu pek ama, hayırlı olsun.. Akvaryumda başka balığın yoksa anne ve baba dursun akvaryumun içinde ve büyümelerini zevkle izle. Özellikle 1 haftalık olduklarında toplu dolaşmalarını ;)
Green Terror Cinsiyeti
Tebrikler arkadaşım güzel balıklar. Amerikan cichlidleri genelde küpün içine yumurta dökerler ve bence de en güzeli bu. Mümkünse küp koy bir tane hemen benimserler. Eğer küp bulamazlar ise düz bir zemin ararlar yumurta bırakmak için..
GT lerin cinsiyeti nedir?[Artık Belli oldu :))]

Dostum maalesef balığının ikisi de erkek... (erkeklerin en belirgin özellikleri, 1.kafa yapısı, 2.kuyruklarındaki kalın şerit, 3.üst yüzgeçleri uzun olur.)

reis2009-12-25 10:34:27
Green Terrorler Ne Yapıyor ?
Eğer aldığın balığın dişi olduğuna eminsen biraz beklemen gerekiyor. Titreme, kavga gibi şeyler olacak 10-15 gün. Ama sonra artık birbirlerini anlayacak ve anlaşmaya başlayacaklar. Tabi sonucu da yüzlerce yumurta olacak..
green terorler yavruladı
Benimde 125 cm lik akvaryumumda 1 erkek ve 1 dişi GT lerim aşağı yukarı 100 adet yavruları ile birlikte 3,5 aydır yaşıyorlar. Ebeveynlerin yanında daha bi hoş görünüyor göze. Ben ayırmadım ayırmayı da düşünmüyorum, fakat yavrular var diye anne-baba nın üremeleri de biraz geç oluyor.
Yalnız şunu da ekleyim. Tekrar yumurta yaptıklarında yumurtaları yiyorlar diğer balıklardan kıskanarak haberiniz olsun
ilk green terror yavruları

hayırlı olsun arkadaşım. biraz heyecan gördüm gibi(bende farklı değildim ;)

yapacaklarını yapmışın zaten çok fazla telaş yapmana gerek yok. bundan sonra yapacağın büyümelerini izlemek olacak artık. bugün iyiden iyiye oynamaya başlamışlardır. bir hafta içinde de hareket etmeye başlayacaklar. 2-3 hafta sonra toplu olarak hareket etmeye başlayacaklar ki en sevdiğim görüntü de bu oluyo GT lerde. eksiksik büyütürüm inşaallah demişin ama bunlarda en az yarı yarıya fire oluyo.
 
tekrardan hayırlı olsun..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.