ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
adriano
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Aralık 2007 09:05
Son Ziyaret:
09 Nisan 2008 16:15
Toplam Mesaj:
61 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
oguz kagan demirbilek
Doğum Tarihi:
20 Temmuz 1987
Yaş:
36
İl:
Kirikkale
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

2 erkek-7 dişi sarı prenses,1 erkek-1 dişi lithobates

Oğuz Demirbilek

SON 10 MESAJI

sarı prensesim neden büyümüyor?

Hımm anladım arkadaşlar.Benim akvaryumum biraz küçük olabilir,doğrudur fakat işte,hepsinin gözle görülür biçimde büyümesine karşın bi tek sadece o sarı prensesim büyümeyince bende ondan böyle bi konu açıyım dedim.Peki arkdaşlar yanık olan bi balıktan yavru almak olanaksızmı?

sarı prensesim neden büyümüyor?

Arkadaşlar yaklaşık 4 yada 5 aylık bi sarı prensesim var aldığımda 2 aylık daha olmamıştı ama yaklaşık 3 aydır bende ve hiç bi büyüme yok diğer balıklarım kocaman oldu ama o hala ufacık tefecik.Yem de yiyo ama hiç büyümüyo arkadaşlar.Bunun nedeni ne olabilir.Bilen varsa yardımcı olabilirmi.Şimdiden teşekkür ederim.

Dişi Sarı Prenses
Sağlıklı balıklar kardeşim.İnşallah yeni balıklar yoldadır.
tüpçük
Evet arkadaşlar bende bilmiyorum birazcık bilen arkadaşlar bu konuyu açarlarsa iyi olur.Şimdiden teşekkürler.Sağlıklı balıklar.
Sarı Prenses Ve Yeni Başlangıç

Lithobates önerebilirim çok uyumlu yaşıyolar.Ben besliyorum kardeşim ve hiç bi sorun yok akvaryumda ben bir kere bile kavga görmedim lithobates besliyebilirsin kardeşim

sarı prenses cinsiyet ayrımı

Teşekkür ederim arkadaşlar görüşleriniz için.Sağlıklı balıklar.

sarı prenses cinsiyet ayrımı

Arkadaşlar bilgiye dayalı bir sorum olacak.Sarı prenseslerde anal yüzgeçteki yumurta benekleri dişi erkek ayrımı yapmada yeterlimidir? Yani yumurta beneği olan sarı prensesler erkek,olmayanlar ise dişimidir? Nolur yardımcı olun arkadaşlar.Sağlıklı balıklar.

reis2008-02-11 20:12:27
Yem konusunda istikrarı sağlayamadım

Kardeşim şu konuda benim balıklarımda aynıydı yani yere batmayan yemi yemiyolardı.Onun tek nedeni var alıştıracaksın kardeşim.Başka hiç bi çaresi yok hep sen öyle vermeye devam et 2.yada 3.gün göreceksinki yemeye başlıyacaklar.Şimdi benim balıklarım elime yemi aldığım zaman hemen direk saldırıyolar.Yanlız bide şu var ben artık yere batan yemden kullanıyorum,üstte kalmıyo.Bunun içinde önereceğim yem kardeşim sera discus acayip iştahla yiyolar.Bitkisel yem olarakta sera vipagran veriyorum mesela bak kardeşim.Bu yem suya batmıyor havada kalıyor fakat yinede yemi sömürüyolar:)İşte dediğim gibi alışma süresi var,kardeşim merak etme yani alışırlar.Ama senin önce balıklarının seveceği yemi bulman lazım.Bide benim kullandığım yemleri kullansana kardeşim belki işe yarar.Ben bide 10 günde bir karides veriyorum.Onuda afiyetle yiyolar.Tercih ederim yani pişman olmassın.Sağlıklı balıklar kardeşim.

sera vipagran
Tamam teşekkür ederim bahtiyar bey.Evet bende karidesi fazla kullanmayı düşünmüyorum zaten.Haftada 1 vermeyi düşünüyorum.Görüşleriniz için teşekkürler.
sera vipagran

Arkadaşlar bir sorum daha olacaktı ben sabahları sera premium discus,akşamlarıda sera vipagran vermeyi düşünüyorum.Yani sabahları proteinsel,akşamlarıda bitkisel yemleme yapmayı düşünüyorum.Arada birde sabahları proteinsel yem olarak karidesimi kullanmayı düşünüyorum.Sizce arkadaşlar bi problem olurmu.Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.