ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Çakır
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
01 Ocak 2008 12:58
Son Ziyaret:
20 Mart 2020 22:06
Toplam Mesaj:
36 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Hakan DAĞ
Doğum Tarihi:
19 Ekim 1987
Yaş:
36
İl:
Istanbul
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

HAKAN DAĞ

SON 10 MESAJI

100x50x60 s.prenses ve yunus
GÜle güle kullan Ercan tekrar hayırlı olsun.İnşallah daha güzel balıklar besler ve yavrularını büyütürsün.
 
100x50x60 s.prenses ve yunus

Ercan hocam güle güle kullan hayırlı olsun tekrar.Güzel olmuş balıklar büyüyünce daha güzel olacak.Ufak bir detay gözüme çarptı içerisinde pipo filtre gibi birşey var.Onu çıkar, doğallığı bozuyor gibi.

Çakır2012-02-12 17:21:52
Ancistrus Sp. ''gold'' Longfin Üreme ilk
Murat Bey cevabınız için teşekkür ederim.Acaba istisnası dahi yok mu?
Ancistrus Sp. ''gold'' Longfin Üreme ilk
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar.Bir şey sormak istiyorum.Belki bu konu yeri değil ama.Bundan önce karşılaştığım bir kaç istisnai bir durum belki; geçenlerde Burak  nickli Burak Bey' in yanına gittim.Kendisinden dişi bir siyah cüce almak için.Balığı gördüm bayağı büyük geldi, zaten ölçtük 11 cm civarı bir balık.Oda bir başkasından almış balığı.Balıktan sadece ağzın kenarlarında bonuzları mevcuttu.Daha önce böyle birşeyle hiç karşılaşmadım ki bende de albino cüceler var dişilerde hiç boynuz yok mesela.Sonra forumdan bir arkadaştan longfin aldım balık yaklaşık 8 cm civarı onunda bıyıkları var ama erkek kadar değil.Acaba böyle bir eşy soz konusu mu? Yani dişi cüce vatozlarda da boynuz çıkıyor mu?.
Ancistrus Sp. ''gold'' Longfin Üreme ilk
Eveet doğru söylüyorsunuz.Alış-veriş yaparken insanların birbirine güveni esas.Bu durum insanları güvensizliğe itebilir.
Ancistrus Sp. ''gold'' Longfin Üreme ilk
Valla Murat Bey söyledikleriniz doğruysa iş tahmin ettiğimdende farklı boyutlarda desenize.Yinede başka bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa benim içinde çok iyi olur.
Ancistrus Sp. ''gold'' Longfin Üreme ilk
Arkadaşlar merhaba.Benim mereka ettiğim bir konuvar.Yaklaşık 6-7 ay önce forumda bir arkdaştan longfin yavruları almıştım.Bazı yavrular küçük boyda olmalarına rağmen kuyrukları ve yüzgeçleri vs. tül şeklini aldılar.Ancak bazı yavrular bunların boyları daha büyük olmasına rağmen daha tül kuyruk şeklini almadılar.Örneğin küçük olanlar yaklaşık 3.5 cm civarı ve tül kuyrukları mevcut ancak diğerleri 4.5 cm e yakın olmasına rağmen hala normal cüce vatoz gibi kuyrukları falan normal.
Afra Cobue Dünyam
[QUOTE=taner_altıoglu][QUOTE=Çakır]Balıklarınıza maşallah diyelim nazar değmesin.Benimde beslemek istesiğim bir tür:Bulabilirsem alıcam.Özellikle erkekleri muhteşem.Herkese sağlıklı balıklar.Acaba yavrulardan bizede nasip olur mu?Big%20smile[/QUOTE]
 
Hakan bey üzülmeyin bu yıl bitene kadar büyük bir  ihtimalle artık nadir tür olmaktan çıkıp çoğu akvaristtin akvaryumunu süsleyecek.Ve  yakın bir  zamanda ilanlardada  satışını görürüz.
[/QUOTE]
 
İnşallah Taner Bey.Benimde temennim bu yönde.Amacım bu balıkları temin ederek çoğaltmak ve diğer akvaristler arsında yaygınlaştırmak.Yavru alıp büyütmeyi planlıyorum. Bakalım hayat ne gösterecek.
Afra Cobue Dünyam
Balıklarınıza maşallah diyelim nazar değmesin.Benimde beslemek istesiğim bir tür:Bulabilirsem alıcam.Özellikle erkekleri muhteşem.Herkese sağlıklı balıklar.Acaba yavrulardan bizede nasip olur mu?Big%20smile
15.02.2009 İstanbul Buluşması Fotola 3 te
Emeği geçen herkese teşekkürler.İlk kez buluşmaya katıldım.Bundan sonra hep birlikte olmak dileğiyle.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.