ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Olivin
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Ekim 2008 19:24
Son Ziyaret:
25 Ocak 2017 12:21
Toplam Mesaj:
23 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
M. Nur Sener
Doğum Tarihi:
06 Ağustos 1993
Yaş:
30
İl:
Bolu
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

M.

SON 10 MESAJI

kaplumbağam çok hasta,galiba akciğer enfe
Veterinere götürün. Hiç bir şeyi riske etmeye değmez. Veteriner hem kaplumbağanızın hastalığına göre gerekli tedaviyi yapar hem de sizi nasıl bakmanız gerektiği hususunda bilgilendirir.
Kaplumbağamın Kabuğundaki Kızıllık
Artık kullanmadığınız bir diş fırçasını temizleyin, kaplumbağanızın kabuğunu ılık suyun altında o fırçayla hafifçe acıtmadan fırçalayın. Yararı olur bence.
Kaplumbağam taş yuttu!
Peki taş yememelerinin bir sakıncası var mı? Benim akvaryumumda taş da yok kum da Kafasi%20Karismis Taş yutmadıklarında sindirememe gibi bir durum olmaz değil mi?
kaplumbağam mario
Mert Bey, akvaryumunuz küçük bir kaplumbağa için ideal ancak kaplumbağanız büyüdükçe yüzme alanı dar gelmeye başlayacaktır. Biliyorsunuz, su kaplumbağaları iyi bakıldıklarında hızla büyürler. Keşke kuru alanı küçültüp yüzmeye daha geniş yer bırakma olanağınız olsaydı?
Alt kabuk pembeleşmesi
Benim kaplumbağamın altında bazı kısımlar pembe. Ancak bu forumda başka bir konuda Mustafa Bey bunun hızlı büyüme belirtisi olabileceğini söylemişti. Ben buna bağlıyorum çünkü akciğer enfeksiyonu olması için bir neden yok. Veteriner de gayet sağlıklı bir kaplumbağa olduğunu söyledi. Tebessüm ayrıca akvaryumunda yani sıcak bir ortamda. ( bu arada parantez içinde akvaryuma geçtiğimi de söylemek istiyorum Big%20smile 7 şubatta akvaryuma geçtim çok şükür. Ancak kuru alanda falan bazı eksiklikler henüz tamamlanmadığı için resimleri foruma koymuyorum, ama en kısa zamanda koyucam inşallah.Tebessüm)
Çok sıcak kaplumbağama zarar verir mi?
Evet sağolun arkadaşlar, o günden beri bir problem çıkmadı şabanda. Eskisi gibi hareketli ve çok sevimli. Bu aralar havuç vermeye başladım ona, yedikten sonra ağzı turuncu ruj sürülmüş gibi çıkıyor Big%20smile
Kaplumbağa Akvaryumum
İç filtreye ihtiyaç olmuyor mu? murad2009-01-26 17:13:59
Çok sıcak kaplumbağama zarar verir mi?
Benim babam da sevmezdi pek ama alıştı zamanla Big%20smile Annemse neredeyse benden çok ilgileniyor onunla Tebessüm
Çok sıcak kaplumbağama zarar verir mi?
Teşekkür ederim çok mutlu oldumDil%20Çikarma Baya korkuttu bizi...
Bu olay en az benim kadar anne ve babamı da etkiledi ve zaten başlatmış olduğumuz "akvaryum alma süreci"ni hızlandırmaya karar verdiler Dil%20ÇikarmaTebessüm İnşallah en kısa zamanda daha önceden belirlediğimiz 80 ltlik akvaryumu alacağız.
Çok sıcak kaplumbağama zarar verir mi?

Arkadaşlar merhaba,

 
Bugün kaplumbağam çok az kaplumbağanın başına gelebilecek bir iş açtı başına! Henüz akvaryumum olmadığı için plastik kaplarda besliyorum kaplumbağamı( Şaban) suyu da sıcak olsun diye kaloriferin üstüne koyuyorum. Şaban yaklaşık 8-9 cm. Bugün biz evde yokken havuzundan kaçmış. Kaloriferin üstünden aşağı atlamış ve kalorifer ile duvar arasına sıkışmış.Aglama Kalorifer el değmeyecek kadar çok sıcak ve Şaban birkaç saat orada sıcakta beklemiş. Aşağı düşememiş çünkü zaten orası hareket bile edemeyeceği kadar dar bir bölge. Nihayet çıkarabildiğimizde onu, iyi görünüyordu. Herhangi bir anormallik görmedim. Eskisi gibi neşeli, hareketli ve iştahlı.Sikkin Ama hâla şüphe ediyorum, o kadar sıcak ona zarar vermemiştir değil mi? Üstelik alt kabuğu kalorifer tarafına gelmiş, üstü ise duvara. İç organlarına falan zarar gelmemiştir değil mi? Veterinere götürmem gerekir mi?
 
Şimdiden teşekkürler herkese…

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.