ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
daytm
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
15 Aralık 2008 13:16
Son Ziyaret:
01 Mayıs 2009 20:36
Toplam Mesaj:
22 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
derviş toygar
Doğum Tarihi:
04 Haziran 1981
Yaş:
42
İl:
KKTC
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Derviş Toygar.
Amateur

SON 10 MESAJI

2 Adet Hediye Amphiprion Ocellaris
Birbirine destek olmayı seven ve bu işi gönülden yapan maddiyat fikrinden ziyade canlı sevgisi taşıyan tüm arkadaşlara teşekkürler.
2 Adet Hediye Amphiprion Ocellaris
Selamlar arkadaşım.Akvaryumu bozdum az önce.Balıkları ve kayaları vedat arkadaşıma verdim.Ilginiz icin teşekkürler
2 Adet Hediye Amphiprion Ocellaris
Zaten kendisi de listemde ama meşgul sanırım ulaşamıyorum.Ilginiz icin yeniden teşekkürler.
2 Adet Hediye Amphiprion Ocellaris
    Sevgili deniz tutkunu arkadaşlar.Malesef 2 hafta önce aldığım 2 adet 3 cm boyunda Amphiprion ocellaris ler nanomun kücüklüğünden dolayı yem yemeyi kabul etmiyorlar ve çok stresliler.Her yolu denedim.2 ceşit yem ve karides de para etmedi.Tanıdığım ve ödünc verebileceğim birisi de yok.Olanlar da sump a atayım diyor ki oda direkt ölüm demek.Yaza doğru yeni bir akvaryum kurmayı hedefliyorum.Canlılara zarar gelsin istemediğimden dolayı kıbrısta bulunan ve bu balıklara bakabileceğine inanan birilerine hediye etmek istiyorum.Sadece kıbrıstan p.m. atarsanız sevinirim.Yanında 2 kg a yakın canlı kaya , 1 adet tubeworm ve 1 de domates anemonum var.Onları da hep birlikte vereceğim.Ilgilenenler bu canlılar ölmeden seslensin.
Bu resimdeki ne acaba ?
sayın aksu,önerileriniz icin teşekkür ederim.Aksine akvaryumda cok az yosun var.O kayayı ben özellikle yengecimin yemesi icin yengeçle birlikte denizden getirdim.Diğer kayalarımda yosun yok zaten.Damacana suyu kullanıyorum burda ro su bulmam biraz zor.Işık ise 30 cm lik bir akvaryum yüksekliğine göre fazlasıyla yeterli düzeyde :) Canlı kayanın icinden cıkan balık fosili konusuna katılıyorum.Ah keşke canlı olsaydı...
Bu resimdeki ne acaba ?
Ilk resimde zaten yuvarlak icine aldım 2. sinde yeri belli olduğu icin almamıştım.Malesef umutlarım suya düştü.Bakalım tepki verecekmi diye dokunayım dedim.Ve sonuç taşlaşmış bir balık cıktı ortaya.Bildiğiniz taş olmuş bir köşesini de kırdım bakalım ne cıkacak diye ici oyuk porselen gibi.Balık çoktan ölmüş ama nasıl birşey kaplamışsa üstünü fosil canlı gibi kalmış orda daytm2008-12-25 14:25:50
Bu resimdeki ne acaba ?
Ilginiz icin teşekkürler,malesef ne yapsam daha iyi acıdan poz alamıyorum akvaryum musait değil.Ama kurt olmadığı aşikar.
Bu resimdeki ne acaba ?
Akvaryumumda bugun farkettiğim hic hareket etmeyen ama sanki yavru bir balığa benzeyen daha çok goby,blenny mesela , bir şey var.Acaba bunu tanımlamama yardım edermisiniz.Kırmızı icine aldığım canlı.




2. resimde zoom yapınca daha belli oluyor...

daytm2008-12-25 01:15:36
İlginç ve sıradışı fotolar
Buda akıllı ve uslu olan yengecim : ) Bazıları pavurya dediler ama ben tam cinsini bilmiyorum


Bu durumda ne yapmalıyım ?
Sayın miran güler,tavsiyelerinize uyup sabırla bekleyip form da yazdığı gibi gerekli temizliği yaptım.Dün çok olumlu sonuçlar elde ettim.Astronotumun korkaklığı gitti şimdi akvaryum camından elimi izleyip her atılan yemi yemeye başladı.Hatta diğer balıklara nefes aldırmıyor birbirini kovalayan suda hareket yaratan öteki balıklara bile müdahalede bulunacak kadar küstahlaştı.Gayet iyi ve mutlu kendisi.Yardımda bulunan herkese teşekkürü bir borc bilirim.Saygılar sevgiler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.