ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
erdoper
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Kasım 2005 02:05
Son Ziyaret:
24 Ocak 2009 12:33
Toplam Mesaj:
81 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Erdoğan Top
Doğum Tarihi:
08 Mart 1965
Yaş:
59
İl:
Ordu
Meslek:
dr
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Erdoğan TOP / Ordu
350 lt frontosa calvus
180 lt frontosa-calvus
120 lt neon-bakır,black,ışıklı,nose tetra
60 lt melek / 100 lt calvus

SON 10 MESAJI

bu ilanlar neden iğneli

Bu konuda yapılan uygulamanın % 100 dogru oldugunu düşünüyorum , Batur bey'e ve Refet Ali YALÇIN' a , Akvaryum.com u kurdukları ve gelişip yaşaması için ellerinden gelen her türlü maddi ve  manevi destegi sagladıkları için sonsuz teşekkür ederim.

Bu sitenin aylık gideri binlerce dolardır ve bunun cok büyük bölümünü Batur beyin hiç bir karşılık beklemeden yıllardır karşıladıgını biliyorum . Bunu hiç kimse yapmaz , bunu yaptıran ticari bir kaygı yada beklentide degildir tamamen Rahmetli babalarının ve kendilerinin akvaryum sevgisidir. Ben bu sitede Batur beyin vermiş oldugu bir ilan görmedim bu gune kadar , eminimki bu ilanlarda bedeli siteye ödenerek koyulmuştur , hatta belkide siteye katkı olsun diye verilmiştir.

Refet bey yazmış zaten isteyen ticari üyelerimiz bedelini ödemek kaydıyla iğneli ilan koyabilir diye , diger ticari üyelerimizdende bu tarz bedelini ödeyerek ilan vermek isteyenlerin olmasını dilerim . Bu sitemizin daha gelişmesine karkıda bulunacaktır.

Batur bey eger Akvaryum.com un ana sayfasına 10*20 cm şirketinin reklamınıda koysa bu hakkıdır , eger Batur beyin ödedigi bedeli ödemeye hazır biri varsa , site yönetimi yardımcı olur kendilerine sanıyorum . Eleştirmek çok kolaydır ama birşeyler yaratmak zordur . Sizden sadece en sık ziyaret alan başka bir akvaryum sitesini ve sitenin ana sayfasındaki online satış bölümünü düşünmenizi rica ediyorum işte ticari zihniyet budur , akvaryum.com ticari bir site olmadı ve böyle devam etmesinide umut ediyorum. Emegi geçen herkes  Şukranlarımı sunarım.

KARDİNAL
Yukarıda Fatih bey belirtmiş Neon fiyatlarını 2- 2.5 ytl demiş , öyledir .
tetrazon takla atarak yüzüyor!

Balıgınızın yüzgeç ve solungaçlarında bir sorun varmı , solunumu nasıl , ayrıntılı anlatırsanız yardımcı olabiliriz umuyorum . Saygılar.

ilanın veriliş tarihine bakmadım sanırım olan olmuştur artık .

erdoper2006-11-12 18:12:31
Tetrazonum icin yardım...
 Arkadaşlardan bir bölümününde belirttigi gibi tetrazonların sıkca yaptıgı bir harekettir , tabanı gözle süzmek . Başka bir sorunu yoksa tamamen dogaldır .
tetram
Biraz geç olmakla beraber , balıgınız yaşıyorsa şu anki durumu hakkında bilgi verirseniz yardımcı olmaya calışacagım . Saygılar.
tetralar sürü olamadı
Kendilerini tehlikede hissetmedikce genelde dagınık gezerler , ancak tankta farklı türlerin varlıgında kendilerini tehlikede hissettiklerinde sürü olarak gezerler . Endişelenecek bir durum yok dogal içgüdüleridir .
8 tane yavru nattererri
Mümkünse herhangi bir akvaryum balıgını canlı yem olarak kullanmayınız , etik ve insani bir yaklaşım olmaz .
akvaryum ölçülerinde seçim
Eger bir tropheus tankı kuracaksanız boyu minimum 150 cm ,enini ise min 50cm hatta olabildigince fazla tutmanızda yarar var , yükseklik ise sanıldıgının aksine cok fazla olmamalı , 50cm nin üstünde bir yüksekligin hiçbir yararı yok . Tropheuslar taban alanını daha cok kullanır ve bolge edinirler ayrıca yüksekligi az olan tanklarda yosunlanma daha fazla olur ve tropheuslar için dogal bir besin ortamı oluşturur. Benim tavsiyem 150 - 60 - 50 H cm dir .
Tetrazon ile hangi balığı besleyebilirim?

Güzel bir akvaryum için illa 500 lt olacak diye bir kural yok . Önemli olan bakmak sitediginiz türe göre tank seçimi yada elinizdeki tanka uygun balık seçimi . 100 lt hacimle harikalar yaratan arkadaşlarda var , hiçbirşeye benzemeyen uyumsuz 450lt lik tanklarda . Önce bakacagınız türe karar verip tankınızı ona göre seçin . Saygılar.

Tropheus sp.black
Bemba ların  Tanganyıka gölünün farklı sahillerden cıkartılan farklı varyasyonları vardır , şeritleri pembeden ,turuncuya hatta koyu sarı -portakal rengine kadar degişir . Kırma degildirler .

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.