ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
cnyt
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
13 Mayıs 2009 15:57
Son Ziyaret:
12 Ocak 2013 18:15
Toplam Mesaj:
113 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
cuneyt aslan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

240 litre bitkili gizli bahce

SON 10 MESAJI

Balık Damı - 3 Tonluk Tankım - Yeni Tankım 4600 Lt
Verilen emege saygim var fakat  bu kadar masrafin ve emegin karsiligi kesinlikle bu olmamaliydi.Harcadiginiz paranin yarisindan daha azina sizinkinden daha büyük herseyi hazir olan sistemleri herseyi elektronik olan muhtesem tanklar var .Kusura bakmayin hic begenmedim kendi adima:(  Akvaryum dan daha cok su deposunu andiriyor.
cnyt2010-09-26 23:41:50
Kurulu sistem nasil tasinir?
Ve simdi aklima geldi kumun altindada sera flora depot bitki kumu var ve bu vesile ile de herhalde yeni bir taban yapmaktan baska care yok gibime geliyor
Kurulu sistem nasil tasinir?

Yani kumu cikaricaz sistemi cökertmezmiyiz ? peki ayni kumumu kullanmak lazim( ve nasil yani yikayipmi yoksa yikamadanmi) yadayeni bir tabanmi yapamak gerekiyor

Hobideki en komik anınız.
Bende dis filtreyi temizlerken dogal olarak suyu tuvalete bosalttim sonra tuvaletten bise ziplamaya basladi ve  onun neon oldugunu farkedince balik kepcesi ile aldim.Akvaryuma geri attim filtreyi taktim banyoyou temizlemeye döndügümde yerde bir aded kirmizi burun tetra ölüsü buldum .Ve bu baliklar en az 4 ay o filtrenin icinde yasamislar neon halen hayatta .
Kurulu sistem nasil tasinir?
Kurulu oturmus akvaryumum var ( 240 lit ve yogun bitkili ) simdi ben ilerde tasinacak olsam yeni eve akvaryumun biolojik döngüsünü bozmadan nasil tasiyabilirim? Aklima gelen fikir ilk olarak suyun belli bir kismini veya alabilecegim kadarini bir tasima kabina koymak,´filtreleri icindeki su ile beraber tasimak ve bitkileri hic sokmeden suyuda kumun üzerinde 3 5 santim birakarak tasimak geliyor sizce olabilirmi yada farkli düzenlerde tasiyan arkadaslar  varmi ?
Mangrov kökü ve yati dallarinin ömürleri
Aslinda fiziksel özellikleri demek istemistim fakat simdi suya salinimlarinida merak ettim
Mangrov kökü ve yati dallarinin ömürleri
Sizce  bunlar ne kadar sürede miladlarini doldurur.
Akvaryum Fuarı Yapmaya Ne Dersiniz?
Hadi yapalim Tebessüm ya arkadaslar böyle komik birsey olabilirmi.Buna benzer isler forumlarda baslik acilarak olmuyor.Fizibilite raporunuz varmi,finansmaniniz varmi,altyapiniz hazirmi,sirketlerle anlasmalariniz tamammi,organizasyon planlariniz hazirmi ,ve en önemlisi yabanci firmalarla anlasma yaptinizmi.Ayrica mobilya fuariyla akvaryumculugun ne ilgisi var anliyamadim sadece fuarin reklami yapilmisGöz%20Kirpma.Bakiniz bitkili akvaryum tanitim kisminda (240 lt bitkili 2010 almanya akvaryum fuarindan görüntüler) var o zaman beni daha net anlarsiniz. Fuar tabiki yapilmali bende isterim fakat önce akvaryum kültürünün ülkemize ve insanlara yerlesmesi lazim.
              
 
 
 
Fotograflar 3 video 4. sayfadadir
cnyt2010-09-07 02:45:37
Yavrulukta karides yumurta birakirmi
Amano karides ten yavru alan varmi acaba ?
Bitkili tankta tenya, sülük.(Video Eklendi)
Ne oldugu hakkinda üzgünüm fikir sahibi degilim fakat sana bir fikir verebilirim tanki dagitmaktansa bir kactane makrakanta alip gözlemlemeni tavsiyederim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.