ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
socolofi1
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Mayıs 2009 12:43
Son Ziyaret:
31 Temmuz 2013 13:47
Toplam Mesaj:
28 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Fatih Ateş
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Konya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Karma akvaryum
Ben zaten bilgilenmek için sordum uyumlu yasarlarsa koyacagımı belirttim.Yasayamayacagınıda ogrendiğim için koymayacagım.
Karma akvaryum
Balığın adını ögrendim malaya melekmiş. Eğer kavga etme durumu, birbirlerini yeme durumu olmazsa bugün akvaryuma koyacağım. Cevap veren arkadaşlar teşekkürler. Adem TANIŞ2010-02-22 15:36:39
Karma akvaryum
Arkadaşlar, öncelikle iyi akşamlar. 100 litrelik akvaryumda yavru sarı prensesler ve beyaz prensesler var. Bunlarla aynı boyutta 2 tane moli veya melek turu koysam bişey olur mu? Anlaşabilirler mi ? (Balıkları arkadaşım getirdi moli mi melek mi olduğunu tam bilmiyorum. Daha çok meleğe benziyor)
Kavga falan olur mu? Bir de ne tür yem yerler? Discus yemi uygun mudur?
Saygılar.
Adem TANIŞ2010-02-22 15:34:18
Arkadaşlar ağzında yumurta var mı?(fotoğraflı)
Sen anlayabilirsin yumurta oldugunu agzı şiş olur solungaclarını cok acar kapatır yem yemez saklanır bu ozellikler yumurta oldugunu gosterir resimlerden cok iyi anlasılmıyor
Çikletlere Bezelye Vermek Sizce Doğru mu?
Ben arada bir veririm haslanmıs kabugu soyulmus bezelyeyi balıklara iyi  gelir sindirimi duzenler kabızlıgı giderir. socolofi12009-11-25 17:30:01
bemiks ve yumurtalar

Tesekkurler bilgilendirmeleriniz için.

bemiks ve yumurtalar

Cevaplarınız ve bilgilendirmeniz için tesekkurler.

O kadar kotu mu kokuyor ki b vitamininin hapları felan kotu kokuyor onu biliyorum ama ampul de kotu kokuyorsa kullanmak iyi olmaz bence akvaryum birde salonda duruyor.
 
Bemiks ile karıstırılmıs yemi balıkların alıp tukurmesi benimde aklıma gelmişti oyle olurmu ki diye merak ettiğim konuları ogrendim tesekkurler.
bemiks ve yumurtalar
Ana tankıma bemiks ampul kırmayı dusunuyorum ama 1 haftalık keseli sarı prenses yavruları var kulucka makinasında ve beyaz prensesim bugun yumurta aldı agzına  simdi akvaryuma bemiks atarsam keseli yavrulara ve yumurtalara zararı olur mu? Bunu merak ettim sarı prensesim yaralanmıstı ve beyaz prensesimin birininde  dısı(derisi) hiç iyi değil o yuzden bemiks kullanacagım.
 
Saygılar.
dişi sarı prensesim yumurtaları dokemiyor

1 hafta once dişi sarı prensesim  tupcuk cıkarmıstı erkek le ciftlesirken yumurtaları dokemedi ve sonra tupcuk kayboldu dun yine tupcuk cıkardı aynı balıgım  bugun karnı iyice şişti ve tupcuk buyudu ve 2 gundur hep tasın arkasında saklanıyordu 10 dakika once erkek sarı prensesim ile donmeye basladılar yine ama yine yumurtaları dokemedi bos bos donuyor erkekle bereber titriyor ama dokemiyor yumurtayı bunun nedeni ne olabilir ne yapmam gerekir bilen arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.

 
Saygılar.
sarı prenses kavga sonucu yaralanma

Çok tesekkurler arkadaslar bilgilendirdiğiniz için.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.