ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
tayfun kocatürk
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Mayıs 2009 13:30
Son Ziyaret:
03 Aralık 2009 22:11
Toplam Mesaj:
19 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
tayfun kocatürk
Doğum Tarihi:
29 Ocak 1962
Yaş:
62
İl:
Istanbul
Meslek:
sendika yönetici
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


balıkların dünyası harika yaratıklar

SON 10 MESAJI

discuslarım yumurtladı
Merhabalar bu sabah uyandığımda balıkları yemlerken bir baktım koniğin üstü yüzlerce yumurta evet red melonlarım nihayet yumurtlamışlardı bu gün çok mutluyum hayırlısı bakalım.Şimdi siz ustalardan ricam bu andan itibaren benim yapmam gereken bir şey varmı mesela ozmoz suyu olmazsa yavrular çıkmaz diyorlar tanıdık bi akvaryumcum var ozmoz cihazları var onlardan 2,3 damacan ozmoz suyu alsammı nedersiniz yardım lütfen yorumlarınızı bekliyorum saygılar.
Discus Club Türkiye forumu açıldı..
Siteye bende üye oldum emeği geçeçn herkeze teşekkürler olması gereken bir site kesinlikle çok faydalı olacağına inanıyorum.Diskusla ilgili tüm konular var sygılar.
Ucuz Osmoz Cihazı
Ucuz ozmoz cihazına bende varım kabul ederseniz saygılar.
Discusum Yumurtlayamıyor
Mert bey size çok teşekkür ederim.Sanırım benim balıklar ithal inanın 3 akvaryum diskus yaptım 14 adet bunların 8 tanesi 13 14 cm diğer 6 sı 7 8 9 cm ler baştan bilgim olsaydı hiç bu büyük boyları almazdım.Şimdi yerli üretim yavru arıycaz sağlıklısını bulabilirsek tabi mert bey her şey için teşekkür ederim.Saygılar.
Discusum Yumurtlayamıyor
Geçelerde diskuslarım eşmi diye sormuştum ve eşlermiş.Şimdi yaklaşık iki gündür dişi koniğe yumurtlar gibi yapıyor ama aralıksız fakat hala yumutlayamadı.Akvaryumcu ozmoos diye su arıtıcısından bahsetti o olmazsa yavru alamazsın dedi onun fiatıda 400 500 arası dedi bana pahalı geldi yöneticilerime soruyorum ben ozmoos denilen cihazı almazsam yavru alamıycakmıyım bu balık türünü çok parası olanmı besliyecek terkoz suyu balığın tüpünü kapatıyormuş lütfen bana yardımcı olurmusunuz. Saygılar.              Not. Diskusları seviyorum ve beslemeyede devam edicem.
diskuslarım eşmi
Mert bey size çok teşekkür edrim balıkların daha öncesini akvaryumcuda bilmiyor ama biri dişi diğeri erkek bundan eminim dedi.Demekki yumurta dökecekler bakalım ne olucak heralde yumurtalardan sonra bize görev düşücek mert bey ilginizden dolayı çok teşekkür ederim saygılar.
diskuslarım eşmi
Merhabalar daha önceki günlerde marlboro diskuslarımın eş olup olmadıklarını sormuştum benden foto istemişdiniz foto yüklemesini yapamıyorum balıklarda bu gün bir gelişme fark ettim dişi olan honinin etrafını buna erkekte dahil öpüyorlarmış gibi yapıyorlar dişinin alt tarafında sanki sivilce gibi bir şey oluştu erkek arasıra honiye titriyor ikiside honinin yanından ayrılmıyor gördüğüm kadar honide yumurta yok fakat niye böyle yapıyorlar eğer yumurta dökeceklerse her hangi bir şey yapmam gerekirmi lütfen yardımcı olurmusunuz saygılar.
diskuslarım eşmi
Merhaba yaklaşık 1,5 ay önce akvaryumcudan eş dedikleri için aldığım marlboro balıklarımın erkeği dişi olanı devamlı kovalıyor dişi mongo kökünün arkasından sadece yem yemeğe çıkıyor.Karma tankımda beraber geziyorlardı ancak 50x50x50 tankıma aldıktan sonra böyle yapmaya başladılar.Ben diskusta daha 3 aydır varım pek anlamıyorum sizden ricam eş olup olmadıklarını söylemeniz.Saygılar.
Diskuslarım hastamı
Çok teşekkür ederim doğru klor olabilir eğer klorsa ne yapmam lazım sizden rica ediyorum. Resim yüklemesini bilmiyorum ama deniycem saygılar.
Diskuslarım hastamı
Merhaba 1 ay oldu diskus tankını kuralı geçtiğimiz cumartesi çok az bi su değiştirdim balıklar sanki zor nefes alıyorlarmış gibi 3 tanesi devamlı su üstene çıkıyorlar su değiştirmeden önce böyle bir şey yoktu değiştirdiğim su dinlenmiş suydu niye böyle yapıyorlar acaba lütfen acil yardım saygılar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.