ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
club84
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
30 Mayıs 2009 17:29
Son Ziyaret:
07 Aralık 2020 22:59
Toplam Mesaj:
62 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ömer derici
Doğum Tarihi:
18 Ağustos 1987
Yaş:
36
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ömer DERİCİ/İzmir

SON 10 MESAJI

Süper Red Dragon Flowerhorn (syf 2 Yeni Resim)
Baliginiz cok iyi gelisim gostermis, tebrik ederim. club842015-03-31 00:39:32
Flowerhorn yumurtaları
Dişinin durumu pek iyi gözükmüyor.Kendisini toparlayana kadar erkeği ayırmanızı tavsiye ederim.
Yeni Yerinde Karşınızda Murtaza:) ve Yumurtalar:) Sayfa 7...
Onur abi tebrik ederim. Çok güzel kafa yapmış, formu muhteşem olmuş. Ben Murtaza'yı Ümit beyde gördüğümde kafa yapmamıştı diye hatırlıyorum, sizde mi bu hale geldi? Cenk Bildir2013-04-02 13:23:17
İşte Amerikan Rüyası
Engin bey,pearsei yetişkin saijkaların yanında rahat durur diye tahmin ediyorum.Önder abinin söylediği gibi bu balıkların türdeşleriyle farklı bir sıkıntısı var.Bende iki tane pearsei var,birisi kendisini flower horn zannediyor,diğerine öldüresiye vuruyordu,ayırmak zorunda kaldım.
Bende sizin pollenileri sormak istiyorum.Akvaryumda kaç taneler?Karmada gözlemleme şansınız oldu mu hiç?
İşte Amerikan Rüyası
Can başın sağolsun dostum.Üzüldüm gerçekten.Hangisiydi bu?

enginkoc342011-03-19 23:52:56
Red Texas Yavru
[QUOTE=darXis]Red texasla ne astronot ne de flower horn olmaz.Red texas dişleri çıkınca astronotu paramparça eder.Görüntüsüne aldanmayın red texasın güç olarak normal texastan hiçbir farkı yoktur.Flower horn ise texas ve astronottan kat be kat güçlü bir cichliddir.Size tavsiyem texasınızı şimdilik tek bırakın,alışınca balık almayı düşünürsünüz. [/QUOTE]
  Teksas veya red teksas,kendisi için tehdit oluşturmadığı veya yaralı,sağlıksız olmadığı sürece kolay kolay bir balığa öldürme iç güdüsüyle saldırmaz.Tabi bu bireylere göre farklılık gösterebilir ama kesinlikle bir flower horn gibi canlıya garezi olan,tahammülsüz bir balık olduğunu söyleyemeyiz.. 
  Cemre bey,flower hornu geç olmadan çıkarmanızı tavsiye ediyorum.
Red Texas Yavru
İmzanızdaki akvaryum beslediğiniz balıklar için yetersiz.Zaten bence hacim ne olursa olsun flower horn'un kesinlikle karma tankta yeri yok,işe ondan başlayın derim.Red teksas ve astronot uzun bir zaman o tankı paylaşabilirler.Bitki konusuna gelince,çıkartmakla iyi yapmamışsınız.Balık bitkilerin içinde saklanarak kendini güvende hissediyordu,çıkarmanızdan rahatsız olmuştur,tekrar eklemenizi tavsiye ederim.Tabi astronot'un bitikiyle arası pek yoktur,bunuda bilmenizde yarar var.Kolay gelsin::))
Flower Horn beslemek
Tebrik ederim  Yasin bey,umarım sorunsuz şekilde yavruların yüzdüklerini de görebiliriz.Cevahir'i yumurtalar/yavrular durduğu sürece ayırmasanızda olur ama herhangi bir yeme durumu olursa bence kesinlikle ayırın.
Yeni fhler de hayırlı olsun.Varyeteleri neler,fotolarını bekliyoruz.Saygılar..
Flower Horn beslemek

Ateşkafa ve flower horn,vücut formları birbirinden çok farklı balıklar.Olası bir çiftleşme durumunda çıkacak yavrular,pek birşeye benzemezler bence.Bu arada ilk sayfada fotosunu paylaştığınız diğer gold monkey Azman,kesin erkek mi?

Flower Horn beslemek
[QUOTE=AMOZONİAK][QUOTE=club84]

Dişi ateşkafa,fh'lerin eş tutmasında olumlu olumsuz herhangi bir rol oynuyor mu(veya tankta başka bir balık olması)?Cevahir'in ona karşı agrasifliği yok mu hiç?Son olarakta kafanın inmesi,dişiye kur yapmasıyla alakalı olamaz mı?Yanlış hatırlamıyorsam,erkek fh'yi herhangi bir sebepten eşinden ayırıp ayrı tanka alanlar,kafasının şiştiğini söylüyorlar..

[/QUOTE]
Dişi synspilum akvaryumun diğer köşesinde yer edindi kendisine,olumlu etki yapması için koydum onu akvaryuma(diğer dişiyi kıskandırmak için),Şuküfe bölgesine yaklaştırmıyor diğer dişiyi,bir iki gün sonra synspilum dişiyi çıkaracam bakayım ne etkisi olacak bende merak ediyorum,Cevahir diğer dişiye ne kur yapıyor nede saldırgan tavır izlemiyor,kafadaki şişkinliğin azda olsa inme sebebi yanında dişilerin olmasından kaynaklımı değilmi kesin bir fikrim yok ama olabilir bunuda deneyeceğim sonucu gözlerimle gördükten sonra paylaşacağım,ama su değişimlerinden sonra kafadaki şişkinliğin indiğini takip ettim,eğer Şuküfeden bir sonuç alamazsam synspilum dişisiyle deneyeğim Cevahiri bakalım kısmet ne olacak bu macera sonunda.
Saygılar
[/QUOTE]
 
Umarım Şuküfe'den sonuç alırsınız.Aksi durumda dişi synspilus'u işe karıştırmaktansa,çalışmalara başka bir dişi fh'la devam etmenizi öneririm.
Saygılar..
club842010-04-13 18:53:48

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.