ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ugurasslan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
04 Temmuz 2009 11:52
Son Ziyaret:
08 Kasım 2016 09:08
Toplam Mesaj:
28 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ugur aslan
Doğum Tarihi:
24 Mayıs 1979
Yaş:
44
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ugur aslan

SON 10 MESAJI

Co 2 Gereksinimi Olmayan Bitki Turu
Akvaryumunuzu gördüm çok başarılı bende yeni başlayacağım.Hangi bitki türlerini tavsiye edersiniz.Ve bitkilere gübre vs. Herhangi bir takviye yapmam gerekir mi ?
Co 2 Gereksinimi Olmayan Bitki Turu
Peki yine co 2 ihtiyacı olamayan taban bitkisi var mi ?
Co 2 Gereksinimi Olmayan Bitki Turu
Arkadaşlar merhaba
Canlı doğuran akvaryumu kuracağım ama co 2 sistemi ile uğraşmak istemiyorum.Bu yüzden co 2 siz bakabilecegim herhangi bitki turu var mi ?
Bitki Akvaryumu Ve Mercan Kırığı
Arkadaşlar Merhaba
Canlı dogurana geciyorum akvaryumumda mercan kırığı kum var.Zemin bitkisi moss veya monte carlo kullanmak istiyorumMercan kırığı kumu değiştirmem gerekir mi ?
beyaz benek hastalığı mı ?
Yüksek ihtimal beyaz benek başlangıcına benziyor. Siz yinede karantinaya alın garanti olsolsun . Bir kova , ısıtıcı ve hava motoru ile bu işi halledebilirsiniz. 3 gün 30 _32 derecede metilen mavisi ile baliklarinizdan bu hastalığı atabilirsiniz.
beyaz benek
Beyaz beneklerde % 80 azalma olmuş dediğiniz gibi dış filtreyi kapattım. Akvaryum ısısı şu an 30 derecede 3 gün oldu.isiyi kademeli olarak indirmeye ne zaman baslamaliyim ?
beyaz benek
Tskur ediyorum 2 gündür bu tedaviyi uyguluyorum ama dış filtrem çalışıyor maalesef aksam eve geçince filtremi kapatacagim. İsi 30 derecede bol havalandırma ve akıntı motoru çalışıyor. Balıklarda gözle gorulur beyaz benek var ama hareketli ve yem yiyorlar. Bu hastalık geçtikten sonra akvaryumu komple dezenfekte etmelimiyim ?
beyaz benek
Filtreyi calistirdim. İçindeki aktif karbonu çıkardım. Dün akşam metilen mavisi uygulamistim fakat aktif karbonu cikarmamistim bu hastalık geçtiği zaman bu karbonu kullanayimmi yoksa yenimi alayım. Bu arada tskurler.
beyaz benek
Merhaba arkadaşlar,

1 hafta önce aldığım oscar im beyaz benege yakalandı. Hastalıgi hemen farkettim ve akvaryum ısısını kademeli olarak 30 dereceye çıkarttım ve bugün metilen mavisi kullanmaya başladım. Yanlız ilacın prospektusunde aktif karbon gibi diğer absorban maddeler tedavi sırasında mutlaka çıkarılmalıdır diye bir ibare yazıyor.bende bunun üstüne dış filtreyi kapattim. Acaba yaptığım doğru mu ? Lütfen yardım
ASTRONOT (OSCAR)
Astronot beslemeye karar verdim fakat biraz araştırma yaptıktan sonra bu balıkların durgun sularda yaşadıklarını öğrendim.Akvaryum suyunu fazla kirlettiklerinden dolayı güçlü bir filtre sisteminin olması gerektiğini öğrendim.Akvaryumumda bulunan dalga moturun yaptığı akıntı güzel bir temizlik sağlıyor. Bu balıklar için akıntı da yaşamaları herhangi bir sıkıntı yaratır mı ?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.