ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ErkanOzden
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
10 Temmuz 2009 18:00
Son Ziyaret:
11 Eylül 2014 15:54
Toplam Mesaj:
24 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Erkan Özden
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Muhasebe
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Erkan Özden

SON 10 MESAJI

ERKEK MBUNALAR

Bunları sakinleştirecek bir yem icat etmeli ....Emrullah Bey size katılıyorum aslında mabunalar çok vahşi .ben demasoni -sarı prenses-afra jaloref -chevere koymak istemiştim.Hayal gibi demek...sadece ortaya bir kaya koysak barınacak yerleri olmasa yine vahşimidirler...Yoksa sakin olarak prenses-asai-sakinlik derecesini bilmiyorum ama cobalt blue -veya çok güzel renlere sahip bir tür.ne olabilir sadece duboissi mi beslesek onun huyu nasıldır.Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Melek demeyin..ondan zevkimi aldım.Aslında bir tür var aklımda sadece resimle yetiniyorum.oda ülkemizde yoktur sanırım ufak prenses tipli vücut mavi orta kısım sarı sevimli bir tür.resmini bulursam burada yayınlayacağım.

200 Litre Arka planım neden kötü gözüküyor ?
Bence doğal görünüm ve derinlik için siyah film kaplayın sitede örnekleri vardır inceleyin.Arkaya fon kağıdı yapıştırmayın hiç doğal durmuyor.boydan boya kaya döşemekte temizlik açısından hem zor hemde balıklar saklandıkları için onları göremezsiniz. ErkanOzden2011-05-26 15:02:35
Tür Tavsiyesi
Yokmu Sadece erkeklerden oluşan mbuna besleyen ..belkide dişileri olmadığı zaman uysal olurlar.
Açıkçası artık yavrularla uğraşmak istemiyorum.Yok.onunlamı eşleşti.yok ayrı bir tank.yok biraz büyüdüler yer açmak lazım.büyüklerin yanına koysam yerlermi. Çok yorucu....Ama bir başka seçenekte görselliği çok güzel.sadece tricolor melek 10 adet kadar.bizzat test edildi mükemmel renk cümbüşü oluyor..tek sıkıntı yumuşak suyu seviyorlar.akvaryumda kütük olan oturmuş sararmış suda hiç hastalanmıyorlar.bu seferde su görüntüsü düşüyor..zor biraz.Ama cichlidlerde prıl pırıl su....... ErkanOzden2011-05-26 08:55:03
Tür Tavsiyesi
Konu açmadan aynı konu benim içinde geçerli buradan arkadaşlar yardımcı olabilir sanırım.Sadece erkeklerden oluşan mbuna türü olabilir mi ve sakin türler nelerdir.
Sizce salınım yaparmı bu taşlar...
Taşlar ağır ve sert ise sorun yok. Deniz kenarlarında çoktur.Bazı yerlerde satış amaçlı taşları boyuyorlar belki o salınım yapıyordur.
ERKEK MBUNALAR
Alpercim çok teşekkürler ben 15 senedir yazdığım türler hariç hepsini besledim frontosa-furcifer-ventralisine varıncaya kadar büyük akvaryumu elden çıkartıp orta büyüklükte show akvaryumu kurmak istiyorum benim için renk cümbüşü olsun yavru ile uğraşmak istemiyorum.Siz kendi tecrübelerinize göre yazdınız değilmi.çünkü bu cinsler bir beladır biliyorum.Dişi olmadığı için sakinlik bir nebze giderilebilir diye düşünüyorum.Bir sürü para verip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.Çok çok teşekkürler.
ERKEK MBUNALAR

Selamlar.80-45-60 Boyutlarında bir akvaryumda sadece renkleri güzel bu hırçın mbunalardan 8,10 adet kadar bakılabilirmi engin tecrübelerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.veya tropheus erkeklerinden oluşan 5-7 sayı kadar balık koyabilirmiyim.Teşekkürler.

AĞAÇ KÖKÜ VE SUDA SARARMA
Arkadaşlar çok teşekkür ederim.Su değişimi yapacağım.
AĞAÇ KÖKÜ VE SUDA SARARMA
Selam Arkadaşlar,10 yıllık cichlid deeneyimimden sonra 450 litrelik akvaryumumda Melek balığı ve tetra türleri besliyorum. bitkili olsun diye anubias bitkilerini ağaç köklerine sabitledim. akvaryum içinde kayalarda var. Suyun sararmasını köklerden kaynaklandığını biliyorum.Belli bir süre sonra köklerdeki salınım dururmu akvaryuma yerleştirmeden önce 1 hafta kadar ayrı bir suda bekletmiştim.taki salınım yapmayana dek fakat akvaryumda 20 gün süre içinde tatil dönüşünde suyum sapsarı olmuş.Ben Berrak suyu severim.bitkilerden vazgeçemem.Kayalara bağlasam suda sertleşir.Ne yapmalıyım.Yardımlarınızı bekliyorum.
YENİ BAŞLANGIÇ
Herkeze selam.Benim sorum 450 litrelik akvaryumda sadece dış filtre tetratec 1200 ve iç kafalı filtre ile deniz akvaryumu kurulabilirmi.Yapanlar varmış ama nasıl yapıyorlar bilmiyorum.Yoksa bazı deniz türlerinimi besliyorlar. Şayet yapılıyorsa yardımlarınızı bekliyorum.Maliyeti ne olur.Teşekkürler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.