ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
nobody1453
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Aralık 2009 10:47
Son Ziyaret:
25 Temmuz 2013 23:59
Toplam Mesaj:
54 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
göksel yalçın
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Kocaeli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Göksel YALÇIN
90*36*41 (6mm)
6 Sarı Prenses
3 Green Terror (yavru)

SON 10 MESAJI

Sp'me ne olmuş olabilir?
Oraya koydum, meyan kököyle birlikte tek tük yem veriyoum ama tek bir tane yiyor veya yemiyor
karnında sanki ufak bir delik gibi yara da var bu arada. Ama dışardan mı yoksa içten gelen bir hasarmı belli değil. Sanırım dıştan olsa gerek çünkü etarafı da hafif yara.

Sp'me ne olmuş olabilir?
Şuan diğer tanka yavruları aldığım içim elimde sadece ana tankın içine koyabildiğim, 9 lt kapasite genişliğinde yavruluk var. Oraya koyabilirim şuan. Olur mu?
Sp'me ne olmuş olabilir?
Evet yavrulayalı daha 2 hafta oldu olmadı bile. Sonrasında zayıf düşmüştü, yüzgeçlerde hasarlı olunca bir kenara ayırdım. Nerdeyse 1 hafta hiç yem yemedi. Sonra ana tanka geri aldım. Yem yemeye başladı ama yem yemek için ne zaman saklandığı yerden çıksa diğer spler sürekli tahrik etti. Açıkcası iç parazit olarak şüpelendiğim tankta başka bir balık var. 2  tane matrkantam var. Biri inanılmaz şişman. Nerdeyse hamile bile diyeceğim ama diğer 10 gündür ne yem yiyor nede doğru düzgün yüzüyor. Bende yavruluğa aldım. Tanta boş dolanmasın hemde yem yiyip yemediğini gözlemleyim dedim. Onda iç parazit olabilir. Ama konumuz olan sp de karın sadece altan üste doğru çökmüş. Yanlardan çökme yok. İç parazitmidir sizce yoksa halsizlikten zayıflamamı?
Sp'me ne olmuş olabilir?
Fotoğraf:


Canlıdaki Belirtiler: Yüzge.lerde erime gibi parçalanma gibi durumlar.

Akvaryum Kapasitesi (litre): 130 lt

Akvaryumdaki Diğer Canlılar: Yavru GP

Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat): 28'C

Filitrasyon: Dış filtre ve iç filtre

İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları: ---

Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :Haftada bir kez, 1/4 oranında

Merhaba akvarist arkadaşlar. Çözüm bulmadığım bi sorunum var. Sp lerimden birisini sanki diğer spler hırpalıyor. İlk başta kuyruk erimesi sandım ama diğer hiç bir balıkta bu belirti yok.Diğer balılar sürekli kovalamakta. Bu arada 6 sp nin 1E5D şeklinde. Sürekli filtrenin arkasına böyle kıyıda köşede kalmış yerlere saklanıyor. Akvaryumdaki sadece diğer sp le kovalıyor. Ne yapmam gerrkli?

katil kim?
Merhaba arkadaşlar. Şimdi acayip bir olay geldi başıma. BU sabah bir sp mi 22 günü kendi bırakmayınca kusturdum ve 22 tane yavru aldım. 1 ay önce aldığım yavrularımı bir yavruluğa, yeni yavruları farklı bir yavruluğa aldım. Buraya kadar sorun yok ve biraz yemleyip bıraktım. 2 saat sonra geldiğimde şok içerisindeydim. 1. si erkek sp'lerimden biri hiç bir hastalık belirtisi göstermezken ölmüş, yüzgeçleri yenmiş ve ölüsü bir testinin içinde yatıyordu. Buda yetmezmiş ki ne göreyim. suyun 3 santim üzerine kadar çıkmış olan yavruluğumun içinden bir gt (gt lerim yavru ve henüz 5 aylık). 50 kadar sp yavrumun yarısını afiyetle yemiş. Yav daha önce o yavrular suyun 1 cm bile üzerinde olmayan bir yavruluktayken kimse yanaşmazken, ne oldu da bu arkadaşa böyle bir iştah geldi?
telefon öneri
Nokia 5800 güzel ama ben pda şeklinden bir telefon isiyorum. 5800 moltimedi bir telefon. Son araştırmamda HTC dimond 2 ile sony ericsson x1 arasında kaldım. Kullnan arkadaşlar varsa onlardan yardım isteyeceğim.
130*50*60
8 mm yüksekliğinden dolayı kurtaracaktır ama gönül rahatlığıyla kullanmak için 10 mm yi öneririm. Eğer yoksa alttan üsten kayıt ve kuşak atılması güvenli olacaktır.
telefon öneri
Teşekkür ederim arkadaşlar. İnan verdiğiniz bilgiler çok yararlı oldu. Yoksa gidip bunlardan birini seçecektim. Aslında iphone da listemdeydi ama bir forumda tavsiye etmediler. Yok program yüklenmiyorda, yok iphone hayal kırıklığıda. Hatta birisi git sony p1 al daha iyi bile dedi. Şimdi iphone noktasına doğru kaymaya başlayacağım sanırım. Sadece şartları zorlamak kalıyor birtek.
 
Bu arada bir arkadaşa iphone iyi ama samsung i8000 omnia II yi araştır demişti. Kullanan yada bilgisi olan varmıdır acaba. Mobile 6.5 varmış işletim sistemi üzerinde.
telefon öneri
KeReM bey, ben iphone için doğru düzgün program yüklenemiyor felan diye duymuştum (excell programlarını düzenleme, radio, divx izleme) doğrumudur bu?
telefon öneri
Teşekkür ederim. Fotoğraf kalitesi gayet güzel ama star ın işletim sistemi samsungun kendi sistemi olduğu için program yüklemede sıtıntı olacaktır ve en önemlisi excel dosyalarını görüntüleyebilsem bile düzenleyemeyeceğim. Teşekkür ederim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.