ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
KASEHA
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
18 Ocak 2010 15:30
Son Ziyaret:
06 Ağustos 2020 21:48
Toplam Mesaj:
18 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Kadir Çetin
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Kadir Çetin ( 125x65x50 )

SON 10 MESAJI

5 yaşında 2 adet astronot(oscar) balık,125*65*50
5 yaşında 2 adet astronot(oscar) balık,125*65*50 cm 400 lt lik 10 cm kalın camlı akvaryum,ressun hava motoru,astro dış motor,iç motor,1 adet lamba 15 kg civarında kum 3 adet mango kökü,cam silme aparatı,kepçe  bulunan akvaryumumu balıklarımı ve ekipmanlarını satacağım.Ankara /Çankaya 550 tl.
PACU ve ÇENE YAPISI
Birşey sormak istiyorum. Bende iki adet Pacu var. İkisi de alt çene dudağını uzatıp dil çıkarır gibi öyle duruyorlar. Bana garip geldi. Bir bilgisi olan var mıdır? Adem TANIŞ2010-04-19 09:00:41
yeni başladım

 Tamam abicim hemen çıkarıyorum balıkları tşk denmesinimi bekliyosunuz. Yazılarıda kocaman köre yazar gibi sokmuşsunuz gözümüze neyse konu benim açımdan kapanmıştır. Tek yazı daha yazmıyorum bu konu hakkında herşeye rağmen cevaplar için teşekkürler. Sp ve yunus nekadar alakalıysa 300 lt tankda en az okadar alakalıdır oscar ve green terror :)).

bahtiyar2010-04-07 22:51:32
yeni başladım
[QUOTE=byderin]
Yaptığınız karma zaten son derece uyumsuz,bir de yanlarına sarı prenses yunus eklemekten bahsetmişsiniz.Astronot tek yaşar,yanına başka balık konmaz.Green terror ve jack dempsey sertlikleri çok farklı hayvanlardır aynı akvaryumda olmaz.
[/QUOTE]

Pacu,Yunus,sp,Iceman Hakkındaki Düşüncelerinize Katılabilirim Ama Oscar Ve Green Terror Bi Arada Neden Olmasın Tüm Dünyada Beraber Bakılıyorlar Ben Yüzlerce Videosunu İzledim.Bi Problem Görmedim.Ben Besliyorum Bendede Bi Problem Olmadı.Siz Denedinizmi Ezberemi Söylüyorsunuz.?Cevap İçin Teşekkürler.
Pacuları Arkadaşlara Hediye Edicem Diğer Pacuların Yanına...
Hava taşı hava motoru yerine
[QUOTE=saskin88]Arkadaşlar iç filtrenin hava hortumuna hava motorunu baglasak ne olur bilen duyan var mı?[/QUOTE]
Ben Denedim Hava Motorunun Hortumunu İç filtreye Taktım Ses İnanılmaz Arttı :) İç filtre su fışkırtma Hızı Ve Sesi 2-3 Kat Arttı :)
İç Filtreyi Dibe Gömün Ayarını Kının en Matıklısı Bu Bence
Misafirliğe gelen çocuklar
Akvaryumun Üstüne Örtü Örtmek Gayet Mantıklı Geldi Banada Hatta Büyük Bi Örtü yada Battaniye İle Gizlenebilir.Birşey Sormak İstiyorum Akvaryumda Kayıt Kuşak 10 mm Cam (400 lt Akvaryum İçin 125*65*50) Olmasına Rağmen Patlayabilirmi Yinede?.Birde Cama Dağılmaması İçin Araba Camlarındaki Gibi Bi Koruma Film Şeridi Gibi Bi Madde Kaplasak Patlarsada En Azından Cam Parçaları Dağılmasa Ve Kimseye Zarar Vermese Olabilirmi Böyle Bişey Ne Dersiniz?
Filitre ve diğerlerinin durdurma süresi?
Ben İç Filtremi Suyun Dibine Yakın Taktım Hem Ses Çıkmıyor Hemde Dalgalanma Çok Fazla Olmuyor Camın Köşesine Doğru Taktım Akıntı Cam Kenarında Kalıyor Geriye Kalan Bölgeler Daha Sığ Eğer Çok Fazla Pislik Olmuyorsa İç Filtreyi Çıkarın Bence Benim Astronotlar Çok Pisliyorlar O Yüzden İç Filtreyi Çalıştırıyorum.
yeni başladım
Ben Astronot,Pacu,Green Terror,Jack Dempsey Yanına 1 adet sp,1 adet Iceman,1adet Yunus Koysam Problem Çıkarmı Sizce?. Yabancı Videolarda Ve Balıkçılarda Beraber Yaşayanları Gördüm Ne Dersiniz Deneyimi Olan Tecrübeli Arkadaşlar?
Akvaryum hakkında yanlış bildiklerimiz
Midas ve Melek Senin Akvaryumcuda Süzme Cahilmiş,Bence Para Kazanmak İçin Değilde Cahillikten Öyle demiştir Yoksa Başka Balık Önerirdi Diye Düşünüyorum :)Bişey Sormak İstiyorum Bu Midasın Yanında Yaşayabilcek Bi Balık Yokmudur Bende almak İstiyorum Ama Herkez Tek Yaşamalı Diyor Bende Çekindim Alamadım.Green Terror Pacu Oscar,Jack Dempsey Var Bunların Arasına Koysam Anarşi Çıkarmı Sizce...
Betta ve Lepistes uyumu
Betta Lepisteslerini Öldürecektir.Betta Dayanıklı Balık Betta Bakabilirsin Filtrede İstemez,Havada İstemez Isıtıcıda İstemez Bi Süre Betta Dene Bence Dişisini Kabul Etmesse Onuda Öldürüyor,Erkeğinide Öldürüyor Değişik Bi Balık Tek Beslemek Daha Mantıklı :) Yada En Kötüsü 1d 1e  Lepistes Yada Tek Hamile Bi Lepistes...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.