ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
melisaaygor
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
15 Mayıs 2010 15:24
Son Ziyaret:
15 Mayıs 2010 15:54
Toplam Mesaj:
1 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Melisa Aygör
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Melisa Aygör

SON 1 MESAJI

Bilgisayardan Anlayanlar
Selam! Bende de my security engine vardı ve şimdi temizlemeyi başardım kurtuldum. Hiç bilgisayarı yeniden kurmaya formatlamaya gerek yok. Şimdi bu programı kaldırma aşamalarını veriyorum size(koyu renkle yazılmış olan, indirmeniz gereken dosyalar ve programların tümü en aşağıda size verdiğim linkte mevcutur):
 
1) My security engine programı yüklenen antivirüs programlarını engellediği için öncelikle onu işlevsiz hale getirmemiz gerek. Bunun için "rkill" diye bir durdurucumuz var. Onu indirin. rkill diye arama motorundan arattığınızda çıkacaktır. 355kb lık bir uygulama. Rkill i indirdikten sonra üstüne iki kez tıklayın. "please be patient" yazan siyah bir ekran çıkıcak önce ve daha sonra karşınıza bir mesaj çıkıcak. O mesajda "my security engine (MSE) is succesfully terminated" gibi bir yazı çıkıcak. Durdurulan programlar arasında my security engine (MSE) olduğundan kesinlikle emin olmalısınız. O yüzden çıkan msjı dikkatli okuyun.
2) Daha sonra Malwarebytes' Anti-Malware programını indirin ve bilgisayarınıza kurun. Kurduktan sonra "perform full scan" ya da "detaylı tarama"  kısmını işaretleyin ve bilgisayarınızı taratın. Bu biraz zaman alıcak. İşlem bittiğinde sonuçları size gösterecek ve "remove selected" ya da "seçilenleri sil" seçeneğine tıkladığınızda my security engine bilgisayarınızdan kalkmış olacak.
3) My security engine bilgisayarınızdaki bazı bilgileri değiştirdiği için ne yazıkki onu kaldırdıktan sonra da işimiz bitmiyor. Bunun için önce Hostsperm.bat dosyasını indirmelisiniz. 134 bytle lık bir dosya. indirince üzerine 2 kez tıklamanız yeterli.
4) Son olarak C:\Windows\System32\Drivers\etc klasörü içindeki Hosts dosyasını silmelisiniz ve aynı yere bilgisayarınıza göre yeni bir host dosyası kopyalamalısınız. Bunu da vereceğim linke tıklayın oradaki 18. maddedeki linklerden size uygun olanını indirerek yapabilirsiniz.
 
 
NOT: Koyu renkle yazdığım her dosyayı ve programı bu linkten güvenli şekilde indirebilirsiniz: http://www.bleepingcomputer.com/virus-removal/remove-my-security-engine

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.