ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
baskentli
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
25 Temmuz 2010 10:24
Son Ziyaret:
19 Mart 2013 21:09
Toplam Mesaj:
22 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
volkan pilavcı
Doğum Tarihi:
27 Şubat 1979
Yaş:
45
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

volkan pilavcı

SON 10 MESAJI

Golden Kazumba rengi
Arkadaşlar hepinize ilginizden dolayı çok teşekkür ederim, balıklar sanırım red kasheseymiş akvaryumdan çıkardım, içim rahatladı tekrar teşekkür ederim.
Golden Kazumba rengi
[QUOTE=RESPECT] [QUOTE=Çağdaş 78]Volkan bey kazumbalarla red kashese türü birbirine cok yakın türlerdir.Önceki genlerinde bi karısım(melezlenme) olmus olabilir. Cekinik gen uzun süre sonra bile cıkabilir. Bu iki türe aynı türün farklı iki rengi diyenlerde var. Resimleri eklerseniz daha net bilgi verebiliriz.[/QUOTE]

Kesinlikle katılıyorum, Golden Kazumbanın diğer adı yellow kachese dir.
[/QUOTE] Netten baktım red kachese resimleriyle aynı.Sanırım benim balıklarımın iki tanesi red kachese, peki bunları ayırmam gereklimi kazumbalarla beraber kalmalarında sakınca olurmu.
Golden Kazumba rengi
Gökhan bey bendeki kazumbaların rengide sizdekilerle aynı yalnızca iki tanesi kızıla yakın çok hareketli oldukları için kailteli resim çekemedim video çekmiştim fakat hafıza kartına virüs bulaştığı için ekleyemedim sorunu haleder halletmez ekleyeceğim.İlgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Golden Kazumba rengi

stresten olduğunu sanmıyorum çünki diğerlerinde renk değişimi fazla olmuyor olsada koyu bantlar çıkıyor ama bunlarrın rengi çoğu zaman aynı sadece dişi olan biraz daha kazumbalara yakın renk alıyor.En yakın zamanda yakından çekilmiş fotoğraf ekliyeceğim.

Golden Kazumba rengi
Merhaba arkadaşlar benim 7 tane 12-13 cm golden kazumbam var ve bunlarında 7 tane yavrusu var.Öğrenmek istediğim şey damızlık kazumbalarımın iki tanesinin rengi kızıla yakın yani red ndole veya chimba ya benziyor kazumbalarda böyle renk değişikliği olabilirmi ne tam kızıl olabiliyorlar nede tam kazumba rengini alıyorlar dişinin rengi kazumbaya daha yakın erkek rengi daha kızıl en kısa sürede resimde ekleyeceğim.Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan bilgi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Elektirik faturası
Isıtıcı gerçekten kışın çok fark ediyor.Yazın 45-50 gelen fatura 4 aydır 85-100 geliyor.
İkolaların yanına Red Nodle atarsam sıkıntı olurmu
Merhaba tropheus türüne yeni başladığım için öğrenmek istedim 1e 5d ikolalarım var dişileirn iki tanesi ilk yumurtalarını üç gün önce aldı, sormak istediğim şey ikolaların yanına 2e 3d red nodle atsam sıkıntı olurmu ikolalar yavruyu atabilirmi akvaryumda yeteri kadar kaya var ölçüler 120. 60. 60 şimdiden teşekkür ederim. Herkese sağlıklı balıklar dilerim. ..
Cüce vatoz ve malawi
İlginize teşekkürler, aslında iki tane normal vatozum var birisi  20 cm yi geçti diğeride yaklaşık 20 cm. Malumunuz vatozlar büyüdükçe akvaryumda çirkin görünüyorlar o yüzden cüce vatoz koymayı düşünmüştüm.Ne yapalım bizde eski düzene devam edecez artık.
Hepinize sağlıklı balıklar dilerim, tekrar ilginize teşekkür ederim.
Cüce vatoz ve malawi
Merhaba arkadaşlar 450 litrelik malawi (damızlık yunus,sarı prenses ve beyaz prenses) tankıma cüce vatoz koymayı düşünüyorum.Fakat bir kaç kişi malawiler cüce vatozu yer veya vurur dediler.Bu konuda kesin bilgisi, tecrübesi olan varmı.Teşekkürler.
Yavru Almanın Püf Noktaları
Paylaşımınız için teşekkürler, kendi adıma çok faydalı oldu.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.