ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
dadger
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Eylül 2010 18:35
Son Ziyaret:
20 Mayıs 2018 14:01
Toplam Mesaj:
93 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Kadir Sezen
Doğum Tarihi:
18 Ekim 1993
Yaş:
30
İl:
Istanbul
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Kadir Sezen

SON 10 MESAJI

200 lt.
[QUOTE=Zecasas] 2e8d şeklinde tek tür bakabilirsiniz. Akvaryumun dekorunu her iki köşede bolca kayalık, orta ve ön alanda yüzme alanı olacak şekilde yaparsanız, erkeklerleri birbirlerinde ayırarak kavgaları önlemiş olursunuz. Saygılar. [/QUOTE]
 
     2e-8d yunus uygun olur mu yoksa sp yada ıcemanlerden biri mi olur ?
200 lt.
    Arkadaşlar elimde 200 lt. tank var. Şu anda içinde damızlık sp ve ıceman var bunların yanında 15 e yakın sp yavrusu. Ben bu akvaryuma tek tür tam damızlık kaç balık koyabilirim.
Bir şey yapmalı
[QUOTE=devrimdpt]Bugün ışığa yakın bir bölgeye deneme yapayım bari. Akıntı sever mi mosslar? [/QUOTE]
 
     Normal akvaryum akıntısında sıkıntı olmaz ama fazlası iyi değil. Işıkda en hızlı gelişim gösterirler tabi 1 günde olcak iş değil. 1 hafta falan beklet o zaman farkı görürsün.
Bir şey yapmalı
[QUOTE=devrimdpt]

Şu resimdeki ağaç dekoru olan mossdan kökün ucuna biraz bağladım. Resim diğer akvaryumumdan. Ama pek de hızlı yayılmıyor.


Arka  fonu saracak bir moss türü mü bulsam acaba?

[/QUOTE]
 
     Muhtemelen ışığı yetersin kalmıştır. Moss ışıkta çok hızlı büyür. Arka fonu saracak bişey arıyosan onun için şunu önerebilirim. Sineklik al akvaryumun arkasına göre. Mossları sinekliğe bağla. Büyüdüğü zaman mükemmel bi görüntü oluyor. Bitki duvarı gibi.
Bir şey yapmalı
[QUOTE=devrimdpt]9 ayrı tür bitki var akvaryumda. Bunların büyümesini bekliyorum. Şu taşı yosunlandırsam mı acaba diye düşünüyorum. Bazen de taşı çıkarsam mı acaba diyorum.  [/QUOTE]
 
    Bitkileri yeni ektiysen diycek bişey yok. Taşın üstüne moss döşersen çok güzel olur 1 haftada taş görünmez hale gelir.
Bir şey yapmalı
[QUOTE=devrimdpt]Fonu çıkarayım diye ben de bazen düşünüyorum ama fonu oraya koymak için kayıt kuşakları söküp tekrar takmam gerekti. Fonu çıkaramam.  [/QUOTE]
 
    O zaman hacimden fedarkarlık yapıp o fonla devam edin. Ama tankı mutlaka bitkilendirin. İçerisi çok boş gözüküyor bu haliyle.
Bir şey yapmalı
    İçerideki fonu çıkartıp arkaya sadece bir kağıt fon alsanız yeterli olur. Akvaryumun içinide bolca bitkilendirin. Neonların sayısını da arttırırsanız çok güzel olur. Belki yanına bi kaç tane canlı doğuran. Gerçekten izlemesi keyifli bir akvaryum olur.
Bemba
    Arkadaşlar Bemba balıkları kaç aylık iken üremeye başlar. Genelde kaç yavru alınırı. Koloni kaç balıktan oluşmalı. Kısaca Bemba ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim.
Bemba
[QUOTE=onur228]Akvaryumunuzun ölçülerini belirtmemişsiniz 3 erkeğin olucağı bir akvaryum bence en az 400 450 litre olmalı.[/QUOTE]  
 
      Akvaryum 200 lt. Genelde 3e-7d olur dedi sorduğum kişiler ama sizinde görüşlerinizi almak isterim.
Bemba
    Arkadaşla ben akvaryumuma 10 adet(3e-7d) şeklinde Bemba almak istiyorum. Bu balıkların üremesi hakkında bilgi istiyorum. Kaç ayna bir yavru verirler kaç tane verirler vs. Şimdiden verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.