ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
spr1ng
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
03 Eylül 2010 14:09
Son Ziyaret:
07 Haziran 2014 14:31
Toplam Mesaj:
65 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ulaş Bahar
Doğum Tarihi:
11 Haziran 1995
Yaş:
28
İl:
Bilecik
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Kapatılabilen, taşma emniyetli Mayalı sistem Co2
Aynı sistemi ben de görmüştüm 2. şişenin ne işe yaradığını merak ediyordum açıklamanızı görmem iyi oldu, bence kesinlikle denenmesi gereken bir sistem performansı ciddi anlamda arttırabiliyor. Ama şöyle bir sorun var 2. şişe yüzünden basıncın azalıp difüzerdeki parçalanmayı azaltması gerekmez mi?spr1ng2014-03-02 23:20:26
No Hydra No planaria ferbandazol için andazol şurup önerisi
[QUOTE=gokhantiknaz][QUOTE=spr1ng]
1 Mart Cumartesi
Canlıları dün akşam yatmadan önce gördüm, sabah kalkıp araştırdım bu konuya rastladım, hemen çıkıp eczane aradım şansıma nöbetçi olan bana en yakın eczane idi, ilacı alıp geldim şırınga ile yarım litrelik pet şişeye 1ml koyup çalkaladım ve akvaryuma döktüm su şuan sisli gibi, bitkili bir tank ve sadece karidesler var etkilenmiş gibi durmuyorlar gelişmeleri tekrar aktaracağım, teşekkürler.[/QUOTE]

Merak etmeyin karidesleri ve bitkileri etkilemiyor. Fakat ben yinede 2 adet lepistes yavrusu attım pişmanım :D
[/QUOTE]

Evet dediğiniz gibi karides ve bitkilerde hiçbir değişiklik olmadı, yaklaşık 30 saat sonra %40 su değişimi yaptım şuanda cama yapışmış tek bir canlı bile yok görünüşe göre işe yaradı, kesin çözüm olması için 2-3 hafta sonra tekrar uygulayacağım, teşekkürler.
No Hydra No planaria ferbandazol için andazol şurup önerisi
1 Mart Cumartesi
Canlıları dün akşam yatmadan önce gördüm, sabah kalkıp araştırdım bu konuya rastladım, hemen çıkıp eczane aradım şansıma nöbetçi olan bana en yakın eczane idi, ilacı alıp geldim şırınga ile yarım litrelik pet şişeye 1ml koyup çalkaladım ve akvaryuma döktüm su şuan sisli gibi, bitkili bir tank ve sadece karidesler var etkilenmiş gibi durmuyorlar gelişmeleri tekrar aktaracağım, teşekkürler.
ALBİNO GOLD CÜCE VATOZ CİNSİYET
Balıklarınız dişi,6-7cm boya gelmiş erkeklerin boynuzu 6-7mm olurJ.Statham2011-10-30 15:44:16
Resun CY-20 Cyclone Tanıtım
Resun cy-20yi internetten aldım arkadaşlar ama ilk dış filtre tecrübem olacak herkes musluğunun olmamasından yakınmış biri anlatabilir mi musluk ne işe yarar, cy-20 için gereklimi? 
Bu Dolap Akvaryumu Kaldırabilir mi?
[QUOTE=Caesar]Herkesin söylediginin tersini söyleyerek o dolap 160 litreyi tasimaz diyorum. Sebeplerine gelince, fabrikasyon masif agac olmayan bir dolap üstlerden 2ser altlardan 2ser vida tutuyordur mutlaka arka kapagi ise incecik bir kontrplaktir, ortadaki kiris dolabin atina kadar inmiyor kesiliyor önde gözüken süpürgelik kismina yükü aktariyor. Son olarak dolap kullanilmis uzun süre yipranmistir ici sunta nede olsa. Yükü düzenli sekilde dagitamadigi icin bugün olmasada size problem cikartacak cökecek egilecek bükülecektir en iyi tahminle. Dolabinizin arkasindan dikey tahta cubuklari üst gövdeden yere kadar olacak sekilde güclendirebilirsiniz ama yinede cok sakat durum olur. 160 litre su icinde 20kilo kum tas olsa... Bu riske hic girmeyiniz bence. Saygilarimla.  [/QUOTE]

Evet dediğiniz gibi arka kapağı ince kontrplak, alttan ve üstten 2 vida ile tutturulmuş. En iyisi ben yeni bir dolap yaptırayım.
Bu Dolap Akvaryumu Kaldırabilir mi?
Hepinize teşekkür ederim peki bu straforun kalınlığı ne kadar olmalıdır?
Bu Dolap Akvaryumu Kaldırabilir mi?
Teşekkürler dolap çok sağlam duruyor şimdiye kadar bir problemim çıkmadı ve yaşının da tahminen 6 olması lazım.
Bu Dolap Akvaryumu Kaldırabilir mi?
Hepinize iyi hobiler bir sorum olacaktı, uzun süredir kullanılan bu dolabın üzerinde 80 litrelik bir akvaryum duruyordu onu büyütmeye karar verdim şimdi alacağım akvaryum ise 160 litre 80*40*50 dolap akvaryum taşımak amacıyla yapılmadığı için taşıyıp taşıyamayacağı hakkında şüphelerim var yardımcı olur musunuz?

Akvaryum: 80*40*50h
Dolap: 92*55*80h


hindistan cevizinden mağara
Ben 4 kere kaynattım bıçak sürte sürte bütün tüylerini temizledim yapıştırdım sonra koydum

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.