ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
MrBonus
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
07 Temmuz 2014 00:47
Toplam Mesaj:
69 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Mehmet Dinç
Doğum Tarihi:
25 Aralık 1992
İl:
Istanbul
Meslek:
Oto müzik sistemleri
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Mehmet Dinç
Damızlık yunus kolonisi.
Yunus 6D 2E ( Yavru üretimi)
Damızlık yunus kolonisi.
Yunus 6D 2E ( Yavru üretimi)
SON 10 MESAJI
Yunus balığımın sizce nesi var?
[QUOTE=pusluhava06]Ben beyaz benek göremiyorum.[/QUOTE]
Balık yüzerken döndüğü zaman beyaz beyaz çıkıyor üzerinde, ne olduğuna emin de olamıyorum..
[QUOTE=yasin-ersoy]oncelıkle gecmıs olsun benımde basıma geldı boyle bısı kayalara surtunme kepek gıbı bısıyler cıktıysa bas ve yuzgec tarafında mantar baslangıcıdır mikofish dıe bı ılac var ondan al ayrı tankta uygula akvaryuma bıraz daha tuz koyy ve ısıyı kademelı olarak yukselt diğerlerinede gecmiş olabilir iyi takip et [/QUOTE]
Teşekkür ederim, ayrı tanka alıp başlayacağım bu gece tedavisine.. Bakalım düzelecek mi balığım ve bu mikofish'i ne kadar süre kullanmam gerek?
[QUOTE=pusluhava06]Ben beyaz benek göremiyorum.[/QUOTE]
Balık yüzerken döndüğü zaman beyaz beyaz çıkıyor üzerinde, ne olduğuna emin de olamıyorum..
[QUOTE=yasin-ersoy]oncelıkle gecmıs olsun benımde basıma geldı boyle bısı kayalara surtunme kepek gıbı bısıyler cıktıysa bas ve yuzgec tarafında mantar baslangıcıdır mikofish dıe bı ılac var ondan al ayrı tankta uygula akvaryuma bıraz daha tuz koyy ve ısıyı kademelı olarak yukselt diğerlerinede gecmiş olabilir iyi takip et [/QUOTE]
Teşekkür ederim, ayrı tanka alıp başlayacağım bu gece tedavisine.. Bakalım düzelecek mi balığım ve bu mikofish'i ne kadar süre kullanmam gerek?
Yunus balığımın sizce nesi var?
Fotoğraf:

Canlıdaki Belirtiler: solungaç kenarlarında içe çökme renk kararması, yem yememe, pasifleşme ve vücudunda beyaz benekler yanı sıra yara.
Akvaryum Kapasitesi (litre):300
Akvaryumdaki Diğer Canlılar:1E 6D Yunus
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):
Filitrasyon:Jebo 839
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :
Balık birden bire yem yememeye başladı beyaz benek hastalığı olduğunu fark ettim akvaryumda kovalamalar olduğu için stresten uzaklaştırmak için diğer tankıma aldım kovalayan eden yok. Balık şu anda pasifleşmiş durumda gözünün üst tarafında yara tarzı kızarma belirdi, rengi karardı bildiğiniz. Ölmesini istemiyorum yaşamaya her canlı gibi hakkı var elimden geleni yapmak istiyorum çözümünü bilen varsa lütfen paylaşsın benimle.
Fotoğraf:

Canlıdaki Belirtiler: solungaç kenarlarında içe çökme renk kararması, yem yememe, pasifleşme ve vücudunda beyaz benekler yanı sıra yara.
Akvaryum Kapasitesi (litre):300
Akvaryumdaki Diğer Canlılar:1E 6D Yunus
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :
Balık birden bire yem yememeye başladı beyaz benek hastalığı olduğunu fark ettim akvaryumda kovalamalar olduğu için stresten uzaklaştırmak için diğer tankıma aldım kovalayan eden yok. Balık şu anda pasifleşmiş durumda gözünün üst tarafında yara tarzı kızarma belirdi, rengi karardı bildiğiniz. Ölmesini istemiyorum yaşamaya her canlı gibi hakkı var elimden geleni yapmak istiyorum çözümünü bilen varsa lütfen paylaşsın benimle.
Yunus balıklarımda beyaz benek ve yaralanma.
Fotoğraf:En kısa sürede ekleyeceğim.
Canlıdaki Belirtiler:Bir yunusumda beyaz benek mevcut gün geçtikçe ilerliyor. Diğer balığım ise iç parazit belirtileri gösteriyor.
Akvaryum Kapasitesi (litre):300 LT
Akvaryumdaki Diğer Canlılar:Makrakanta, vatoz
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :Haftalık %25 su değişimi, mikofish, kaya tuzu.
Bir balığımda beyaz benek görüldü ilk defa bende iken oldu bu konuda acemiyim açıkcası ilk defa hastalık geçiriyor balıklarım 1 yıldan bu yana. Diğer dişi yunusum da ise iç parazit görüldü karantina akvaryumuna alıp mikofish kullandım su ısısını yükselttim balığım düzeldi büyük ölçüde yem yemesinde vs sıkıntı kalmamıştı akvaryuma geri aldım bende şimdi ise balığım tek tük yem yiyor ve kafasında yara çıktı karnı çökmeye başladı. diğer balığımda ise beyaz benek ilerliyor ve yem yemiyor netten araştırdığım kadarı ile diğer balıkların kovalamasından dolayı stresten olduğu yazıyordu güzelce beslensin diye diğer tankıma aldım orada kovalayan yok fakat yem yemiyor ve beyaz benek her geçen gün ilerliyor. Bir an önce geç olmadan müdahale etmek istiyorum fakat nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum..
Görüşleriniz ve ilginiz için şimdiden çok teşekkür ederim..Vieja 2014-03-14 14:18:01
Fotoğraf:En kısa sürede ekleyeceğim.
Canlıdaki Belirtiler:Bir yunusumda beyaz benek mevcut gün geçtikçe ilerliyor. Diğer balığım ise iç parazit belirtileri gösteriyor.
Akvaryum Kapasitesi (litre):300 LT
Akvaryumdaki Diğer Canlılar:Makrakanta, vatoz
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :Haftalık %25 su değişimi, mikofish, kaya tuzu.
Bir balığımda beyaz benek görüldü ilk defa bende iken oldu bu konuda acemiyim açıkcası ilk defa hastalık geçiriyor balıklarım 1 yıldan bu yana. Diğer dişi yunusum da ise iç parazit görüldü karantina akvaryumuna alıp mikofish kullandım su ısısını yükselttim balığım düzeldi büyük ölçüde yem yemesinde vs sıkıntı kalmamıştı akvaryuma geri aldım bende şimdi ise balığım tek tük yem yiyor ve kafasında yara çıktı karnı çökmeye başladı. diğer balığımda ise beyaz benek ilerliyor ve yem yemiyor netten araştırdığım kadarı ile diğer balıkların kovalamasından dolayı stresten olduğu yazıyordu güzelce beslensin diye diğer tankıma aldım orada kovalayan yok fakat yem yemiyor ve beyaz benek her geçen gün ilerliyor. Bir an önce geç olmadan müdahale etmek istiyorum fakat nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum..
Görüşleriniz ve ilginiz için şimdiden çok teşekkür ederim..
vatozumu öldürdüler.!
Vatoz kullanmanıza gerek yok çiklet akvaryumuna direk makrakanta koyun en az 2-3 tane tek başına mutlu olmaz makrakanta ben yunus akvaryumumda kullanıyorum gayet memnunum arkadaşların dediği gibi dip çekimini de kesinlikle yapın(eğer yapmıyorsanız)
Vatoz kullanmanıza gerek yok çiklet akvaryumuna direk makrakanta koyun en az 2-3 tane tek başına mutlu olmaz makrakanta ben yunus akvaryumumda kullanıyorum gayet memnunum arkadaşların dediği gibi dip çekimini de kesinlikle yapın(eğer yapmıyorsanız)
Akvaryum böyle dursa sıkıntı çıkartır mı?
[QUOTE=ekizceyhan]Mehmet bey kestirin mdf yi sonradan problem olmasin..gec olsun guc olmssin derler ya..[/QUOTE]
Ne gibi bir sıkıntıdan bahsediyorsunuz biraz daha açabilirseniz iyi olur benim iiçin, şişme tarzı vs tarzı sıkıntılardan mı bahsediyorsunuz?
[QUOTE=ekizceyhan]Mehmet bey kestirin mdf yi sonradan problem olmasin..gec olsun guc olmssin derler ya..[/QUOTE]
Ne gibi bir sıkıntıdan bahsediyorsunuz biraz daha açabilirseniz iyi olur benim iiçin, şişme tarzı vs tarzı sıkıntılardan mı bahsediyorsunuz?
[QUOTE=nocomment][QUOTE=MrBonus][QUOTE=sahin123]ıyı aksamlar kardes ortadan destek olmasa patlarrrr [/QUOTE]
En iyisi ben altını tamamen mdf ile kaplayayım içime sinecek bir şey olsun sonradan üzmesin beni :) [/QUOTE]
[/QUOTE]
Aslında sıkıntı biraz vakitsizlik iş vs yoğun bu sıralar gidip de mdf kestirecek vaktim olmuyor bir gün erken çıkıp halledeceğim artık, nemden etkilenmemesi için de altını strafor kaplayacağım ama işim daha bitmiyor bitkili melek akvaryumu var sırada forumdaki arkadaşlar cidden yardımcı oluyorlar :)
[QUOTE=nocomment][QUOTE=MrBonus][QUOTE=sahin123]ıyı aksamlar kardes ortadan destek olmasa patlarrrr [/QUOTE]
En iyisi ben altını tamamen mdf ile kaplayayım içime sinecek bir şey olsun sonradan üzmesin beni :) [/QUOTE]
İşte bu, daha başlangıçta gerekli önlemi al içine sinsin, sonra kafanı tırmayacak duracaktır :)
Aslında sıkıntı biraz vakitsizlik iş vs yoğun bu sıralar gidip de mdf kestirecek vaktim olmuyor bir gün erken çıkıp halledeceğim artık, nemden etkilenmemesi için de altını strafor kaplayacağım ama işim daha bitmiyor bitkili melek akvaryumu var sırada forumdaki arkadaşlar cidden yardımcı oluyorlar :)
[QUOTE=sahin123]ıyı aksamlar kardes ortadan destek olmasa patlarrrr [/QUOTE]
En iyisi ben altını tamamen mdf ile kaplayayım içime sinecek bir şey olsun sonradan üzmesin beni :)
[QUOTE=sahin123]ıyı aksamlar kardes ortadan destek olmasa patlarrrr [/QUOTE]
En iyisi ben altını tamamen mdf ile kaplayayım içime sinecek bir şey olsun sonradan üzmesin beni :)
Öncelikle merhaba, eve 3. akvaryumu koydum ve profili yaptırdığım yere yanlış ölçü vermem sebebiyle ortaya böyle bir sıkıntı çıktı acaba bana ilerde sıkıntı çıkartır mı? Fikirlerinizi almak istedim. Diğer 3 taraf güzel basıyor profile altta da 300 litre akvaryumum var onda bir sıkıntı yaşamadım 10 mm camdan bu da 8 mm cam içerisine taş vs koymayacağım yavru akvaryumum bu. Benim düşüncem şu aradaki boşluğa kalın mdf kestirip profile sabitlemek geniş bir biçimde, veya profilin üzerine tamamen mdf kestirip onu güzelce profil'e sabitleyip altına strafor yapmak..
Şimdiden teşekkürler.

MrBonus 2013-11-19 22:37:02
Öncelikle merhaba, eve 3. akvaryumu koydum ve profili yaptırdığım yere yanlış ölçü vermem sebebiyle ortaya böyle bir sıkıntı çıktı acaba bana ilerde sıkıntı çıkartır mı? Fikirlerinizi almak istedim. Diğer 3 taraf güzel basıyor profile altta da 300 litre akvaryumum var onda bir sıkıntı yaşamadım 10 mm camdan bu da 8 mm cam içerisine taş vs koymayacağım yavru akvaryumum bu. Benim düşüncem şu aradaki boşluğa kalın mdf kestirip profile sabitlemek geniş bir biçimde, veya profilin üzerine tamamen mdf kestirip onu güzelce profil'e sabitleyip altına strafor yapmak..
Şimdiden teşekkürler.

200 litre yavru akvaryumunda temizlik
[QUOTE=YYILDIZ51]Dediğiniz yöntem iş görür. İç filtrenizin özellikleri nedir?[/QUOTE] onlar şu an aklımda değil eve gidince bakar söylerim
[QUOTE=YYILDIZ51]Dediğiniz yöntem iş görür. İç filtrenizin özellikleri nedir?[/QUOTE] onlar şu an aklımda değil eve gidince bakar söylerim
200 litre yavru akvaryumunda temizlik
öncelikle Merhaba, yavru akvaryumumda pipo filtre ve iç filtre mevcut düzenli su değişimine rağmen temizliğinden memnun değilim turşu bidonu tarzı bir bidon a kafa motoru yerleştirerek ve yeterli malzeme kullanarak bu temizlik sorununu ortadan kaldırabilir miyim?
öncelikle Merhaba, yavru akvaryumumda pipo filtre ve iç filtre mevcut düzenli su değişimine rağmen temizliğinden memnun değilim turşu bidonu tarzı bir bidon a kafa motoru yerleştirerek ve yeterli malzeme kullanarak bu temizlik sorununu ortadan kaldırabilir miyim?
SON MESAJLAR
- Anubias Çiçek Açtı KaanE, 10:33
Bitki Akvaryumları Genel - Dip Çekimi Sonrası Hangi Kimyasallar Kullanılır? ternapi, 10:30
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bu İlaç L144 İçin Verilir Mi? MasterChief, 10:28
Hastalıklar ve İlaçlar - Adlandıramadığım Yaşam Biçimi ternapi, 10:23
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Betta Sorority (100x40x40) Dogukankun, 10:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Suyu Orhan76, 09:52
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeme İlaç Ekleme Kuru Ve Sıvı İlaç Orhan76, 09:07
Hastalıklar ve İlaçlar - Balıklarım Hasta Mı? Cyber_Scout, 09:04
Hastalıklar ve İlaçlar - 200 Litre Oyuncu Balık Önerisi Tataaa4325, 08:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 85x40x50 Akvaryuma Filtre Önerisi Tataaa4325, 07:46
Filtreleme Seçenekleri - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Ehtiyar, 04:25
Güney Amerikan Cichlidleri - Akvaryumun Dibindeki Çamurumsu Yapı Avoure, 02:06
Bitki Akvaryumları Genel - Tabana Dere Çakılı (2-3cm) Olurmu ? Hidro Dinamik, 01:58
Yeni Üye Forumu - Sobo WP 607H adil09, 01:34
Filtreleme Seçenekleri - Kedi Balığım Yem Yemiyor Cyber_Scout, 01:20
Hastalıklar ve İlaçlar - 75 Litre Akvaryum İçin Tüm Sorularım Samnastrp, 23:04
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sektöre Yeni Giriyorum Bilgilendir Misiniz Mesutoviç, 22:37
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Boyutu Ve Almam Gerekenler Cyber_Scout, 22:08
Yeni Üye Forumu - Severum Tankı Ve Tank Arkadaşları Ciklstsever, 22:07
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Aksolotl Akvaryumu Sisli Su ekko, 21:52
Yeni Üye Forumu - Camci Faciası... KaanE, 21:33
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Oranda Japon Balığının Kuyruğunda Kızarma Cyber_Scout, 21:28
Hastalıklar ve İlaçlar - Springtail, Yaykuyruk, Collembola (canlı Yem) ozlem033, 20:52
Malzemeler ve Yemler Forumu - Beta Balığım Hareketsiz Ve Dipte Duruyor marvellaeps, 20:34
Yeni Üye Forumu - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin MCY4, 20:32
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 20:10
Akvaryum Tanıtımı - Low Tech Cuba Iwagumi Akvaryumu Araborn, 20:05
Yeni Üye Forumu - Elimdeki Bitkilerle Yeni Bitkili Akvaryum ogurcay, 19:25
Akvaryum Tanıtımı - Yıllar Sonra Keyhole Cichlid (c. Maronii) sinor, 18:27
Nadir Tür Gördüm - 🚑 Balığım Hamile Mi? — Doğum Ne Zaman? Cyber_Scout, 17:46
Canlı Doğuranlar - Bolivian Ram Balıklarım Batuhank06, 17:24
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Apistogramma Kakadu Hakkında Soru Cyber_Scout, 17:16
Yeni Üye Forumu - Su Piresi Kültüründeki Canlı darkaura, 17:00
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Betta Akvaryumuna Salyangoz İnci Kefali, 16:57
Yeni Üye Forumu - Bu Bitkilerin Türü Nedir Cyber_Scout, 15:56
Bitki Akvaryumları Genel - Su Piresi Ve Yeşil Su İnci Kefali, 15:23
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Gterror Ve Kalsiyum Karbonatlı Kum Çıkmazı GhostKoi, 15:23
Güney Amerikan Cichlidleri - Balıklarım Akvaryumdan Atlıyor? Cyber_Scout, 11:59
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Low Tech Akvaryum İçin Önerilerinizi Bekliyorum Kaangzkr, 08:58
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Aydınlatma Önerisi Hidro Dinamik, 03:02
Malzemeler ve Yemler Forumu - Deniz Akvaryumu Sonrası Bitkili Emre karabas, 02:01
Akvaryum Tanıtımı - Labirentli Akvaryumu PufferKingdom, 01:22
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balığımın Kafasında Beyaz Delik Gibi Birşey Oluştu MerakliHobici, 23:42
Yeni Üye Forumu - Japonun Neyi Var+ Genel Sorularım Tataaa4325, 23:41
Sazansıgiller - Trichopsis Vittata - Yavrular 2. Sfda İnci Kefali, 22:48
Akvaryum Tanıtımı - 85x40x50 Akvaryuma Filtre Önerisi Cyber_Scout, 22:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balık Tavsiye Akvaryum Carcharodon, 22:24
Yeni Üye Forumu - 120 Litre Akvaryum İçin Tüm Sorularım Samnastrp, 21:56
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Karideslerim Bir Şekilde Ölüyor T3kniker, 21:52
Yeni Üye Forumu - Seiryu Stone+buce+anubias Cyber_Scout, 21:24
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Grindal Set Ve Mikrofex AtlasPoyraz 10:34
- E Blue Acara BirolKenar 10:22
- Eheım 2211 Pervane Sıfır Bora Bey 10:03
- Oase Optimax 1000 Sump Motoru Bora Bey 10:03
- Co2art Regülatörler Speedy 09:59
- 45x27x27h Aksan Yapımı Ultra Clear Akvaryum Speedy 09:59
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 09:48
- Boyu İthal Akvaryum Seti Ve Malzemeler musatürk 09:44
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 09:42
- Su Piresi+ Yeşil Su & Infusoria & Yetişkin Artemia Amati340 09:42
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 09:42
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 09:42
- Garra Rufa(doktor Balığı) Ve Kum livadi 09:34
- Brichardi Eş Tutmuş Çift Ciyus 09:33
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 09:27
- Bubble Magus Protein Skimmer GokKurt 09:15
- Fx 5 Pervane Arıyorum mutlubaba 09:11
- Lösev E Bağış Karşılığı Akvaryum 120*60*50 H mutlubaba 09:11
- Mikrofex & Sirke Kurdu & Su Piresi & Mikrokurt scorpion26 09:07
- Cüce Krvt & Katil Saly. & Sakura & Kiraz & Ramshor scorpion26 09:07
- Leleupi & Medaka (japon Pirinç Balığı) scorpion26 09:07
- Resun Dms 400t5 40 X 30 X 38 Cm 45 Litre scorpion26 09:07
- Led Armatür & Nixa Demir Gübresi BywenzeL 08:11
- Hazır Kurulu Akvaryum BywenzeL 08:11
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 08:08
- Lda 16 Düz Ve Siyah Tül sirhill 07:58
- 4 Lü İçten Sumplu Akvaryum Set ozkan.06 07:57
- 4 Aylık Yavru Kribensisler ozkan.06 07:56
- Fancy Beta Erkek Takas. abunil 07:31
- Microfex Kültürü sefailgaz 06:42
- Aquael Tetra 5 Adet Isıtıcı sefailgaz 06:42
- Bitki Çeşitleri emreemin 06:09
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 06:09
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 06:09
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 06:09
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 06:09
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 04:42
- Bitki Makası Ve Cımbız ILGIN 02:17
- Mini Sumplu Akvaryum LEGEND59 00:23
- 50x25x25 Sumplu Akvaryum LEGEND59 00:23
- Akvaryum Ve Dolap aquagarden 00:21
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 00:00
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 00:00
- 150 50 50 Dış Filtreli Mobilyalı Akvaryum İ.sedef 23:49
- E.b Acara Sarı Prenses ,frontoza ,malavi Kolonisi İ.sedef 23:49
- Turuncu Sakura fth0507 23:37
- Koi Tricolor Melekler Tekin35 22:27
- Severum, Geophagus, Guianacara djally 22:21
- Lepistes Otu (najas Guadalupensis) djally 22:21
- Bolbitis Türleri Arıyorum alierdemir87 22:18
KULLANICILAR
- 96 Online Kullanıcı, 52 Üye
Online Kullanıcılar
Mahir06,
ali,
Smokie,
ternapi,
FrkMbuna,
Ciklstsever,
otolkurt,
45eng,
flanormimar,
Veyselkaragoz,
BETA.4,
bendeniztayfun,
Tataaa4325,
Mikail Erdoğan,
Burak PEKDEMİR,
LedZeppelin,
D_osman,
MasterChief,
babikeremo,
Hobihanem48,
Orhan76,
osmandbnl,
sina cen,
1Balikci,
Ramboy,
KSK lee,
ufukkisikk,
baron70,
Anselmo458,
darkaura,
mgokturk,
ozkan.06,
Kuro,
krtstyle,
AtlasPoyraz,
Sametk,
BirolKenar,
KaanE,
MertSoyumert,
Avoure,
TuRKeR,
2wing,
urzais,
betta.ist,
serdar131977,
Swonka26,
Gursoyhasan,
Cyber_Scout,
onuribrahim,
Cemal03,
MCY4,
Kerberos00,
Sunborn,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.