ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Oguzkaanozerr
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
147
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
24 Mayıs 2021 16:41
Toplam Mesaj:
50 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Oguz Kaan
Doğum Tarihi:
22 Mayıs 1989
İl:
Istanbul
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Oguz Kaan Özer
SON 10 MESAJI
Discusumun Üzerindeki Beyaz Şeyler Nedir
Arkadaşlar merhaba . Balık bugün baya kötü gözüküyor aslında vücudundaki tüm beyazlıklar geçmişti fakat şimdide dengesiz yüzüş başladı kuyruk ve yüzgeçlerinde erimeler oldu dün geceden bu sabaha. Sizce yapabiliceğim bişey kalmışmıdkr fikri olan varsa yazarsa sevinirim saygılar
Arkadaşlar merhaba . Balık bugün baya kötü gözüküyor aslında vücudundaki tüm beyazlıklar geçmişti fakat şimdide dengesiz yüzüş başladı kuyruk ve yüzgeçlerinde erimeler oldu dün geceden bu sabaha. Sizce yapabiliceğim bişey kalmışmıdkr fikri olan varsa yazarsa sevinirim saygılar
Renk olarak biraz daha iyi gözüküyordu sabah. Suyu 32 derece yaptım bugün işten çıkınca komple suyu çekip ana tanktan su basıcam tekrar. Yine bactopur ilave edicem bakalım umarım işe yarar.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/146960/141120181015181.jpg[/IMG]
Renk olarak biraz daha iyi gözüküyordu sabah. Suyu 32 derece yaptım bugün işten çıkınca komple suyu çekip ana tanktan su basıcam tekrar. Yine bactopur ilave edicem bakalım umarım işe yarar.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/146960/141120181015181.jpg[/IMG]
[QUOTE=DiscusFan]Merhaba biraz detay sorayım size
1-gelen balıklar ithal mi yerli üretim mi?
2-mecvut balıklarınız ithal mi yerli üretim mi?
3-gelen 2 balığı tanka alıştırma işlemini detaylı yazar mısınız?
4-gelen 2 balık eski yerlerinde ithal balıklarla beraber bakılmış olabilir mi?
5-sizin tank ısısı kaç derece? Geldikleri yerde kaç derecede bakılmışlar?
Bu arada balığın hasta değil alışma sürecinde olduğunu varsayarak ısıyı 32 derece yapıp B vitamini ekleyip durumu gizleyebilirsiniz ilk etapta.B vitamini olarak ben 100 litreye 1 adet Bemiks ampül kullanıyorum.[/QUOTE]
Öncelikle teşekkür ederim.
Balıklar ithal. Akvaryumdaki diğer balıklarımda öyleydi. Akvaryum a ekledigim son 2 balıkta aynı tanktan ithal balıklarla yasıyordu.benim akvaryumum suan 30 derece aldıgım yerdede Sıcaklık 29 idi. Bugün yeni karantina tankı aldım akvaryumdan su çekip balığı oraya alıp önce bactapur ile tedavi deniycem 3 gün ful su değişimi ve yarımşar tablet her değişimde umarım bu işe yarar olmazsa sizin dediğinizide deniycem saygılar.
[QUOTE=DiscusFan]Merhaba biraz detay sorayım size
1-gelen balıklar ithal mi yerli üretim mi?
2-mecvut balıklarınız ithal mi yerli üretim mi?
3-gelen 2 balığı tanka alıştırma işlemini detaylı yazar mısınız?
4-gelen 2 balık eski yerlerinde ithal balıklarla beraber bakılmış olabilir mi?
5-sizin tank ısısı kaç derece? Geldikleri yerde kaç derecede bakılmışlar?
Bu arada balığın hasta değil alışma sürecinde olduğunu varsayarak ısıyı 32 derece yapıp B vitamini ekleyip durumu gizleyebilirsiniz ilk etapta.B vitamini olarak ben 100 litreye 1 adet Bemiks ampül kullanıyorum.[/QUOTE]
Öncelikle teşekkür ederim.
Balıklar ithal. Akvaryumdaki diğer balıklarımda öyleydi. Akvaryum a ekledigim son 2 balıkta aynı tanktan ithal balıklarla yasıyordu.benim akvaryumum suan 30 derece aldıgım yerdede Sıcaklık 29 idi. Bugün yeni karantina tankı aldım akvaryumdan su çekip balığı oraya alıp önce bactapur ile tedavi deniycem 3 gün ful su değişimi ve yarımşar tablet her değişimde umarım bu işe yarar olmazsa sizin dediğinizide deniycem saygılar.
[QUOTE=yasarcannn]Discusta tedavinin ilk adımı taze su ve sıcaklıktır sıcaklığı bir kaç derece arttırın %40-50 arası su değiştirin eğer eklediğiniz 2 balık aynı yerden geldiyse ve problem sadece bu balıktaysa bakteri çakışması biraz düşük ihtimal yeni balıkları ekleyeli kaç gün oldu dışkısında vs bir anormallik gördünüz mü problem balığı ekledikten kaç gün sonra başladı [/QUOTE]
Bugün % 40 su değişimi yapıcam . Evet 2 balıkta aynı yerden aynı tanktan geldi diğerinde hiçbir sıkıntı yok yem yiyor gayet sağlıklı. Balık geldiğinden beri ürkek bir şekilde yem yiyordu ve sonrasında bir kenara çekiliyordu. Dün ve bu sabahta yem yemek istiyor yeme çıkıyor birden kapkara olup aniden arkaya kaçıyor agzını fazla hareket ettiriyor. Bir diğer gözlemim ise olduğu yerde üst ve alt finlerini aniden hareket ettirip birden farklı bir yere yüzüyor sonrasında tekrar kararıp kalıyor.
[QUOTE=hasancn]tam cıkaramadım resimden ama beyaz benek ihtimalı varmı [/QUOTE]
Beyaz benek değil buna eminim.
[QUOTE=waynakh]Bakterileri balığın üzerindeyken temizlemek öldürmek tedavi etmek zordu bakteriler bir çeşit ödem oluşturup kendilerini korurlar ancak balıktan ayrılan bakteriyi kolayca öldürmek mümkün balıkları karantina tankına alın ısıyı 32 derece yapın Discuslar etkilenmeyecektir.
uygun dozajda metalin mavisi ekleyin ısıyı arttırdığınız için birkaç güne bakteriler üremek için balıktan ayrılacaktır sudaki metalin maviside bölünüp balık avına cıkan bakterileri öldürecektir bu işlem 2 haftayı bulabilir ana tankada metalin mavisi ekleyip motoru kapayınız 48 saat içinde yapışacak canlı bulamayan bakteriler öleceklerdir [/QUOTE]
Suan için bi karantina tankım yok ne yazık ki 1 2 güne temin edip bu söylediklerinizide deneyeceğim.
Teşekkürler.
[QUOTE=yasarcannn]Discusta tedavinin ilk adımı taze su ve sıcaklıktır sıcaklığı bir kaç derece arttırın %40-50 arası su değiştirin eğer eklediğiniz 2 balık aynı yerden geldiyse ve problem sadece bu balıktaysa bakteri çakışması biraz düşük ihtimal yeni balıkları ekleyeli kaç gün oldu dışkısında vs bir anormallik gördünüz mü problem balığı ekledikten kaç gün sonra başladı [/QUOTE]
Bugün % 40 su değişimi yapıcam . Evet 2 balıkta aynı yerden aynı tanktan geldi diğerinde hiçbir sıkıntı yok yem yiyor gayet sağlıklı. Balık geldiğinden beri ürkek bir şekilde yem yiyordu ve sonrasında bir kenara çekiliyordu. Dün ve bu sabahta yem yemek istiyor yeme çıkıyor birden kapkara olup aniden arkaya kaçıyor agzını fazla hareket ettiriyor. Bir diğer gözlemim ise olduğu yerde üst ve alt finlerini aniden hareket ettirip birden farklı bir yere yüzüyor sonrasında tekrar kararıp kalıyor.
[QUOTE=hasancn]tam cıkaramadım resimden ama beyaz benek ihtimalı varmı [/QUOTE]
Beyaz benek değil buna eminim.
[QUOTE=waynakh]Bakterileri balığın üzerindeyken temizlemek öldürmek tedavi etmek zordu bakteriler bir çeşit ödem oluşturup kendilerini korurlar ancak balıktan ayrılan bakteriyi kolayca öldürmek mümkün balıkları karantina tankına alın ısıyı 32 derece yapın Discuslar etkilenmeyecektir.
uygun dozajda metalin mavisi ekleyin ısıyı arttırdığınız için birkaç güne bakteriler üremek için balıktan ayrılacaktır sudaki metalin maviside bölünüp balık avına cıkan bakterileri öldürecektir bu işlem 2 haftayı bulabilir ana tankada metalin mavisi ekleyip motoru kapayınız 48 saat içinde yapışacak canlı bulamayan bakteriler öleceklerdir [/QUOTE]
Suan için bi karantina tankım yok ne yazık ki 1 2 güne temin edip bu söylediklerinizide deneyeceğim.
Teşekkürler.
Tedavi olarak uygulayabiliceğim birşey yok mudur?
Tedavi olarak uygulayabiliceğim birşey yok mudur?
Öncelikle merhaba,
Akvaryumum 400litre civarı 12 adet discusum var tankım yaklaşık 1 yıllık. Discuslarımın hepsi sağlıklı ve hiçbir yem problemi yaşamıyor . Akvaryumuma geçen hafta eklediğim 2 discustan 1 tanesi adapte olamadı bir türlü yem yiyebiliyordu fakat bugün yemide yemedi pek. Balıklarımı günde 2 kez kan kurdu dana yüreği ile besliyorum aralarda kuru yem takviyesi yapıyorum.
İlk başta balıkta stres oldu sanıyordum beni gördüğünde öne çıkıyor oturdugum gibi kütüğün arkasına saklanıyordu. fakat bugün üzerinde beyaz kurt gibi bişeyler gördüm. Aşağıda fotoğraflarıda mevcut. Tedavi hakkında bilgisi olan lütfen paylaşsın. Yardımlarınızı bekliyorum saygılar.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/146960/121120182243191.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/146960/121120182243251.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/146960/121120182243311.jpg[/IMG]
Öncelikle merhaba,
Akvaryumum 400litre civarı 12 adet discusum var tankım yaklaşık 1 yıllık. Discuslarımın hepsi sağlıklı ve hiçbir yem problemi yaşamıyor . Akvaryumuma geçen hafta eklediğim 2 discustan 1 tanesi adapte olamadı bir türlü yem yiyebiliyordu fakat bugün yemide yemedi pek. Balıklarımı günde 2 kez kan kurdu dana yüreği ile besliyorum aralarda kuru yem takviyesi yapıyorum.
İlk başta balıkta stres oldu sanıyordum beni gördüğünde öne çıkıyor oturdugum gibi kütüğün arkasına saklanıyordu. fakat bugün üzerinde beyaz kurt gibi bişeyler gördüm. Aşağıda fotoğraflarıda mevcut. Tedavi hakkında bilgisi olan lütfen paylaşsın. Yardımlarınızı bekliyorum saygılar.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/146960/121120182243191.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/146960/121120182243251.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/146960/121120182243311.jpg[/IMG]
90x45x45 Cuba Akvaryumum..
Merhaba ,
Floresan olarak dizilimim
1. aqua-classic 2 grolüx 3 grolüx 4 aquastar hepsi slyvania marka.
Merhaba ,
Floresan olarak dizilimim
1. aqua-classic 2 grolüx 3 grolüx 4 aquastar hepsi slyvania marka.
[QUOTE]MAŞALLAH GÜZEL OLMUŞ
KUBADAN BUDADIĞINDA İSTEYEBİLİRMİYİM
İSTERSEN BENDE KIRAZ KARİDES VEREBİLİRİM[/QUOTE]
Merhaba yorumunuz için teşekkür ederim 2 haftada 1 budama yapıyorum tanktaki tüm bitkilerden verebilirim problem olmaz.
[QUOTE]MAŞALLAH GÜZEL OLMUŞ
KUBADAN BUDADIĞINDA İSTEYEBİLİRMİYİM
İSTERSEN BENDE KIRAZ KARİDES VEREBİLİRİM[/QUOTE]
Merhaba yorumunuz için teşekkür ederim 2 haftada 1 budama yapıyorum tanktaki tüm bitkilerden verebilirim problem olmaz.
Çok teşekkür ederim sağolun..
Çok teşekkür ederim sağolun..
[URL]null[/URL][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/146960/161020181347551.jpg[/IMG]
Merhaba ,
Uzun süre bitkili akvaryuma verdiğim aradan sonra ofisime kurduğum 90x45x45 ölçülerindeki akvaryumumu sizlerle paylaşıyorum umarım faydalı bulursunuz. Akvaryumumu kuralı yaklaşık 7 ay oldu. Akvaryumun tabanında ada amazonia toprak ve yine ada substrat mevcut.Tasarım için aqua deco landscape kayaları kullandım. Bitkileri aldığım dönemde ne yazık ki sağlıklı bitki bulamamıştım bu nedenle adaptasyon süresi biraz zaman aldı . Bununla birlikte yazın sıcaklık ne yazık ki ortalama 29-30 derece olması nedeniyle kurulumun tamamlanması biraz uzun sürdü .
Akvaryumun kurulum sürecinde ilk 3 hafta haftada 2-3 kez %30 su değişimi yaptım. Bu süre zarfında sadece potasyum ilavesi kullandım. Tank 1 ayını tamamladığından itibaren haftada 1 düzenli su değişimi ile potasyum ilavesi devam ettirdim.
4. aydan sonra micro macro besleyiciler ve excel kullanımı ile bakımlara haftada 1 devam ediyorum.
Akvaryuma ilk canlıları 1. aydan sonra ekledim ( yosun yiyiciler dahil ) . Bulunduğu ortamda güneş ışığı almaması ve düzenli su değişimden dolayı henüz bir yosun sorunu yaşamadım
Saygılar .
Ölçüler: 90x45x45
Canlı Türleri: 7 adet otocinclus affinis / 30 adet ember tetra / 8 adet sae
Bitki Türleri: Hemianthus callitrichoides Cuba / eleocharis vivipara / parvula mini
Tankın Yaşı: 0-1
Filtrasyon ve Işıklandırma: tetratec 1200ex / 4x39 w t5 armatür
Tasarım ve Dekorasyon:50kg aqua deco landscape
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/146960/161020181345361.jpg[/IMG]
kurulumdan sonra ilk fotoğraf ( burdaki bir kayayı daha sonra çıkardım )
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/146960/161020181347251.jpg[/IMG]
[VID]https://www.youtube.com/watch?v=TbcTaH31WSk[/VID]
[VID]https://www.youtube.com/watch?v=slDgY2bXkB8[/VID][EDIT]Oguzkaanozerr,2018-10-16 14:15:20[/EDIT]
[URL]null[/URL][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/146960/161020181347551.jpg[/IMG]
Merhaba ,
Uzun süre bitkili akvaryuma verdiğim aradan sonra ofisime kurduğum 90x45x45 ölçülerindeki akvaryumumu sizlerle paylaşıyorum umarım faydalı bulursunuz. Akvaryumumu kuralı yaklaşık 7 ay oldu. Akvaryumun tabanında ada amazonia toprak ve yine ada substrat mevcut.Tasarım için aqua deco landscape kayaları kullandım. Bitkileri aldığım dönemde ne yazık ki sağlıklı bitki bulamamıştım bu nedenle adaptasyon süresi biraz zaman aldı . Bununla birlikte yazın sıcaklık ne yazık ki ortalama 29-30 derece olması nedeniyle kurulumun tamamlanması biraz uzun sürdü .
Akvaryumun kurulum sürecinde ilk 3 hafta haftada 2-3 kez %30 su değişimi yaptım. Bu süre zarfında sadece potasyum ilavesi kullandım. Tank 1 ayını tamamladığından itibaren haftada 1 düzenli su değişimi ile potasyum ilavesi devam ettirdim.
4. aydan sonra micro macro besleyiciler ve excel kullanımı ile bakımlara haftada 1 devam ediyorum.
Akvaryuma ilk canlıları 1. aydan sonra ekledim ( yosun yiyiciler dahil ) . Bulunduğu ortamda güneş ışığı almaması ve düzenli su değişimden dolayı henüz bir yosun sorunu yaşamadım
Saygılar .
Ölçüler: 90x45x45
Canlı Türleri: 7 adet otocinclus affinis / 30 adet ember tetra / 8 adet sae
Bitki Türleri: Hemianthus callitrichoides Cuba / eleocharis vivipara / parvula mini
Tankın Yaşı: 0-1
Filtrasyon ve Işıklandırma: tetratec 1200ex / 4x39 w t5 armatür
Tasarım ve Dekorasyon:50kg aqua deco landscape
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/146960/161020181345361.jpg[/IMG]
kurulumdan sonra ilk fotoğraf ( burdaki bir kayayı daha sonra çıkardım )
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/146960/161020181347251.jpg[/IMG]
[VID]https://www.youtube.com/watch?v=TbcTaH31WSk[/VID]
[VID]https://www.youtube.com/watch?v=slDgY2bXkB8[/VID][EDIT]Oguzkaanozerr,2018-10-16 14:15:20[/EDIT]
SON MESAJLAR
- Elektrik Blue Acara Hangi Tetra Türü İle Yaşar Umutoty, 20:31
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 70×40×40 Akvaryum Lowtech Zemin Bitkisi Toprak ugurbaran, 20:20
Yeni Üye Forumu - 50cm Tetra Akvaryumu ugurbaran, 20:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Akvaryum İçin Tavsiye yigidoumit, 19:52
Yeni Üye Forumu - Ph Metre Ve Tds Metre Önerisi mustafakrml, 19:49
Akvaryum Bilimi - Sıfırdan Kurulum Bitkili Akvaryum AliAltınöz, 19:34
Akvaryum Tanıtımı - 200 Litrede Hangi Channa amatör.akvarist, 19:30
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 70 l Akvaryumda Su Hafif Tozlu Görünüyor mustafakrml, 19:29
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Low-tech Tankta Kahverengi Yosun Ve Bitki Erimesi MrAnason, 18:43
Yeni Üye Forumu - Astronot Balıgı Yem Seçimi koraykbl, 18:33
Yeni Üye Forumu - Sobo 901f Ultra Viole 800 Lt ercane, 17:55
Filtreleme Seçenekleri - Cikletlerim İçin Bu Yem Uygun Mu xfuriousx, 16:44
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Java Fern'i Nasıl Sabitleyebilirim AtlasPoyraz, 15:23
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Aydınlatma Seçimi Aguamentist, 14:43
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Küp Üstündeki Galiba Yosun Aguamentist, 14:42
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Albino Endler Dedesi Oldum :) Aguamentist, 14:40
Nadir Tür Gördüm - 8 Yıl Aradan Sonra Hobiye Dönüş.. ugurbaran, 14:23
Akvaryum Tanıtımı - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 14:20
Akvaryum Tanıtımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin ternapi, 14:11
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Walstad Akvaryumumda Garip Bir Canlı Var. Ibrahim_1, 14:07
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 60x40x40 Hardscape ercane, 14:01
Akvaryum Tanıtımı - Yusufcuk Larvasından Kurtulma! LeafyAqua, 13:54
Bitki Akvaryumları Genel - Gövdede Çıkan Beyaz Yara Orhan76, 13:46
Hastalıklar ve İlaçlar - Balığım Hasta Mı ? ogurcay, 13:39
Hastalıklar ve İlaçlar - Bu Plastik Parça Salınım Yapar Mı? Efecan07, 12:56
Yeni Üye Forumu - Yunus Cinsiyeti Hakkında memht, 12:41
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Oranda Redcap Balıgım Pulları Tuhaflaştı AtlasPoyraz, 12:19
Hastalıklar ve İlaçlar - 60x40x25 Serbest Dalış :) Mehari, 11:33
Akvaryum Tanıtımı - Bilgi Destek mangin09, 11:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sump Sistemi Hakkında omererbas, 09:29
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Akvaryumdaki Beyaz Pamuksu Yapılar MasterChiefHakan, 08:36
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryumum Nasıl? ogurcay, 08:31
Yeni Üye Forumu - 350 Litre - Yeni Kurulum Çalışması Kaleydoskop, 08:10
Akvaryum Tanıtımı - Teraryum İçin Cam Ve Fiyat Değerlendirmesi Mach940, 07:19
Yeni Üye Forumu - Axolotl UEK, 01:53
Akvaryum Dünyasından Haberler - Dış Filtre Su Çıkışı Ağızı Enes Arda, 00:48
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 40*40*40 Bitkili Akvaryum Kurulumu sakal34, 00:08
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Üstünde Çilek Yetiştirmek Mesutoviç, 23:59
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Karides Uyumu Mesutoviç, 23:46
Yeni Üye Forumu - Japon Akvaryumu - Motor, Filtre Ve Işıklandırma GhostKoi, 23:39
Yeni Üye Forumu - Yeni Balık Ekleme Stres ferhatarikoglu, 23:26
Yeni Üye Forumu - Betta Kuyruk koraykbl, 22:31
Yeni Üye Forumu - Hangi Balık 250lt Umutoty, 21:33
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumum Mirza Adar, 21:26
Akvaryum Tanıtımı - İyi Durumda Olmayan Tankı Hayata Döndürme K0L0Ni, 20:33
Akvaryum ve Kapak Yapımı - 🌸8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun Hoppala, 18:46
Forum ve Site Hakkında - Isıtıcım Akvaryuma Yeterli Mi? Brnhobi, 17:53
Malzemeler ve Yemler Forumu - Mantar Belirtisi K0L0Ni, 17:45
Hastalıklar ve İlaçlar - Creaqua Compact Osmoz JuqLax, 16:53
Filtreleme Seçenekleri - Yeni Kurulum | [40x40x35] – Neon Tetra-karides HoldenCau, 16:33
Akvaryum Tanıtımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Bitki Kumu Karışık Takasa Uygun ozgurnez 20:48
- Electric Blue Acara Çift AlisBaba 20:29
- Afra Coube AlisBaba 20:28
- Fluval Ve Jbl Sıfır Kapalı Kutu Son 1 Er Adet propecia 19:53
- 1 Metre Set Akvaryum Veya Tek Tek propecia 19:53
- Anubias. Yeni İthalat. Whatsapptan Yazabilirsiniz propecia 19:53
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 19:20
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 19:20
- Genç Damızlık L144 Düz Kuyruk Erkek Vatoz Thunderbird 18:12
- Akvaryum Arıtma Sistemleri zafer3885 18:09
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 18:09
- Karides , Lepistes , Vatoz , Hersey Var Cucevatozcu 17:08
- Mutlaka Listeye Bakınız Coskun59 17:08
- L15 Pleco, 1 Erkek 2 Dişi Ve L333 1erkek 1dişi voltran 17:00
- Aquael Fzn Pro 700 Askı Filtre 6,2w 700l/s Feanor 16:28
- Akvaryum Malzemeleri Blackpearl34 16:27
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 16:24
- Elma Salyangozu (özel Tür) GOLDFISH 16:24
- Kırmızı Karınlı Pirana Rüzgar eser 16:20
- Özel Moss Türleri. smithiseek 15:19
- Black Molly Balıkları. smithiseek 15:19
- Hobiciden 2-3cm Cüce Vatoz Yavruları HLLDNLYC 14:25
- Japon Türleri İçin Yem HLLDNLYC 14:24
- Mobilyalı Akvaryum Ercankurt 13:33
- Elektrik Blue Acara Çift Ercankurt 13:33
- Neolamprologus Tretocephalus Tembwe Hiko 13:24
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 13:21
- Su Piresi & Infusoria Amati340 13:21
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 13:21
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 13:21
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 13:21
- Fluval Dış Filtre Yedek Parçaları (bütün Seriler) erimgorgulu 13:05
- 2 Dişi 1 Erkek Tam Damızlık L144 Tül Takım erimgorgulu 13:05
- Mini Akavryum Seti vedat79 12:42
- Tetra Ve Boyu Hava Motoru vedat79 12:42
- Tilki Kuyruğu Ve Frogbit sina cen 12:11
- L. Curviceps Ve L. Dorsigera Arıyorum blenny 12:06
- Mangrov Kökü blenny 12:06
- 120x30x30 Ultra Clear, Tüm Canlılar Ve Malzemeleri blenny 12:06
- Mikrofex-grindal-mikrokurt-sirke Kurdu-canlı Yem tuncaysargin 12:05
- Muhtelif Malzemeler İle Takas Yapabiliriz SmallCandyThing 12:03
- Isıtıcı | Hava Motoru | Filtre | Jilet | Akvaryum SmallCandyThing 12:03
- Beta SmallCandyThing 12:03
- Jbl İnline Co2 Difüzör Alighanbari 12:02
- Aquaboxtr Akıllı Çoklu Priz (pano) sdurmaz1965 11:59
- Taeniacara Candidi HarunYILDIRIM 11:54
- Apisto Türleri Ve Tül Ramirezi yamansengonca 11:51
- Sobo Da08 Yemleme Makinesi, Pipo Filtre, Kepçe yamansengonca 11:51
- Mangrow Üstü Anubiaslar(yeni), Cüce Cyrptocoryne nikon_ 11:49
- Damızlık Corydoras Sterbai nikon_ 11:49
KULLANICILAR
- 131 Online Kullanıcı, 71 Üye
Online Kullanıcılar
mutama,
AlisBaba,
ADNADNAN,
sina cen,
EfeCaptain,
sandman309,
BaldGuy,
ugurbaran,
oguzhanYeniBalik,
yigidoumit,
semih058,
Shell-Dwellers,
MiSoSiKiaN,
Birminikçınar,
Koksal Gurkan,
reano,
cheavy,
Volkaann,
İnci Kefali,
wallece,
Ugur79,
rtaner,
ybingol,
erimgorgulu,
buraktanatar,
ferhatarikoglu,
TSMONSTER,
mightymurat,
AreS,
wolf06,
CihanEfruz,
asyya,
osmandbnl,
chapi,
MuratOzdemir,
alipaksi,
Maverickse,
besiktaslisamet,
BirkanKaya,
albeta,
Jeveux,
Goldfish2000,
propecia,
Mirza Adar,
AliAltınöz,
Suprabranchial,
mmemati,
darknessmania,
AtlasPoyraz,
Juliodak,
delema,
Burak PEKDEMİR,
Hoppala,
Umutoty,
MertSoyumert,
ternapi,
artgy,
Mehmett34,
caga71,
ost7979,
ÖĞRÜNÇ,
Kemalk41,
BeReal,
sametyildiz,
asunboy06,
doktoralp,
MrAnason,
FurkanYnk,
djally,
UgurCoban,
ZEKUDA,
zimdaldil,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.