ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
nilpinar
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
39
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
01 Temmuz 2017 19:40
Toplam Mesaj:
50 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Nil Pınar
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
•••NİL PINAR•••
450 Lt Cichild Akvaryumu
4d 1e Portakal Cichild
4d 1e Sarı Prenses
85 Lt Yavru Tankı
21 Cichild Yavrusu
50 LT Bitkili Akvaryum
1e Betta
SON 10 MESAJI
Molly Erkek Mi Dişi Mi ?
Balığı görünce aklıma gelen ilk ihtimal dropsy oldu. Doğru mudur bilmiyorum, ama dilerseniz bir araştırıp karşılaştırın. Zamanında bende yaşadım çünkü.
Balığı görünce aklıma gelen ilk ihtimal dropsy oldu. Doğru mudur bilmiyorum, ama dilerseniz bir araştırıp karşılaştırın. Zamanında bende yaşadım çünkü.
Dış Filtre Malzeme Sıralaması Hakkında
[QUOTE=mhmtkpln]K.bakmayın acil biraz sorum 125 lt akvaryumuma atman at 3337 3 sepetli olan uygun olurmu yeterlimi çok teşekkürler[/QUOTE]
@Kınayu adlı arkadaşımıza danışabilirsiniz. Kendisi mutlaka biliyordur, ben pek bilmediğim için yanlış yönlendirme yapmak istemem.[:)]
[QUOTE=Ibrahim90]Merhaba , aslında filtre konusunda tam bir standart sağlamak zordur. Ama bir kaç genel dizilimde uzlaşma sağlanabilmiştir. Önemli olan hangi malzemeleri hangi sıra ile neden kullandığımızın bilincinde olmak diye düşünüyorum ki akvaryumda filtre kaynaklı bir terslik olduğunda sebebini anlayıp rahatça müdahale edebilelim.[URL]https://www.akvaryum.com/biyolojik_filtrasyon_i_makaler_21_199.asp[/URL]
Firmalar gen[/URL]elde mavi sünger, seramik halka , orta kısımda substrat en üstte de elyaf olarak örneklendirir.
Ben , kirli su girişinden başlayarak alt kısımda seramik halka , siyah sünger, substrat , mavi sünger, üst kısımda karbon sadece ilk on gün , karbonu çıkarttıktan sonra da yerine akvaryum türüne göre suyu düzenlemek adına , lavtaşı kırığı ,midye kırığı , torf kullanıyorum.
Hepsi aynı değil bir veya ikisini kullanıyorum.[:)] Örneğin yumuşak su istiyorsam torf , sert su isteyen bir tür varsa midye kırığı gibi. En üste sünger koyulabilir ben ince bir elyaf onun üzerine de mavi sünger koyuyorum.
Bence teker teker biyolojik filtre malzemelerinin suya etkilerini araştırırsanız ideal filtre diziliminizi bulabilirsiniz.
Rafet beyin şöyle bir yazısı vardır filtre ile alakalı bir konuda o zamanlar foruma üye olmadığım için bilgisayarıma kaydetmiştim konunun aslını bulursam link eklerim tekrar.
[/QUOTE]
Bu bilgiyi kenara kaydediyorum. Paylaşım için elinize, yüreğinize sağlık[:nazar:] Memnun oldum.
[QUOTE=mhmtkpln]K.bakmayın acil biraz sorum 125 lt akvaryumuma atman at 3337 3 sepetli olan uygun olurmu yeterlimi çok teşekkürler[/QUOTE]
@Kınayu adlı arkadaşımıza danışabilirsiniz. Kendisi mutlaka biliyordur, ben pek bilmediğim için yanlış yönlendirme yapmak istemem.[:)]
[QUOTE=Ibrahim90]Merhaba , aslında filtre konusunda tam bir standart sağlamak zordur. Ama bir kaç genel dizilimde uzlaşma sağlanabilmiştir. Önemli olan hangi malzemeleri hangi sıra ile neden kullandığımızın bilincinde olmak diye düşünüyorum ki akvaryumda filtre kaynaklı bir terslik olduğunda sebebini anlayıp rahatça müdahale edebilelim.[URL]https://www.akvaryum.com/biyolojik_filtrasyon_i_makaler_21_199.asp[/URL]
Firmalar gen[/URL]elde mavi sünger, seramik halka , orta kısımda substrat en üstte de elyaf olarak örneklendirir.
Ben , kirli su girişinden başlayarak alt kısımda seramik halka , siyah sünger, substrat , mavi sünger, üst kısımda karbon sadece ilk on gün , karbonu çıkarttıktan sonra da yerine akvaryum türüne göre suyu düzenlemek adına , lavtaşı kırığı ,midye kırığı , torf kullanıyorum.
Hepsi aynı değil bir veya ikisini kullanıyorum.[:)] Örneğin yumuşak su istiyorsam torf , sert su isteyen bir tür varsa midye kırığı gibi. En üste sünger koyulabilir ben ince bir elyaf onun üzerine de mavi sünger koyuyorum.
Bence teker teker biyolojik filtre malzemelerinin suya etkilerini araştırırsanız ideal filtre diziliminizi bulabilirsiniz.
Rafet beyin şöyle bir yazısı vardır filtre ile alakalı bir konuda o zamanlar foruma üye olmadığım için bilgisayarıma kaydetmiştim konunun aslını bulursam link eklerim tekrar.
[/QUOTE]
Bu bilgiyi kenara kaydediyorum. Paylaşım için elinize, yüreğinize sağlık[:nazar:] Memnun oldum.
[QUOTE=Kınayu]Mavi biyolojik sünger fikrine katılıyorum. Yanlız biobal la seramiklerin görevi aynıdır suyu parçalamak büyük partüküldeki atıkları tutmaktır. Ya biobal yada seramikleri tercih etmek lazım. Bence [/QUOTE]
Bunu dikkate alacağım. Yardımınıza ve yüreğinize sağlık....
[QUOTE=ceyh]Evet, normal süngerden daha sert ve geniş aralıklı oluyor. Tüm malzemeleri internetten online satın alabilirsiniz.[/QUOTE]
Yardım ve yüreğinize sağlık....
[QUOTE=Kınayu]Mavi biyolojik sünger fikrine katılıyorum. Yanlız biobal la seramiklerin görevi aynıdır suyu parçalamak büyük partüküldeki atıkları tutmaktır. Ya biobal yada seramikleri tercih etmek lazım. Bence [/QUOTE]
Bunu dikkate alacağım. Yardımınıza ve yüreğinize sağlık....
[QUOTE=ceyh]Evet, normal süngerden daha sert ve geniş aralıklı oluyor. Tüm malzemeleri internetten online satın alabilirsiniz.[/QUOTE]
Yardım ve yüreğinize sağlık....
[QUOTE=Kınayu]Selamlar seramik ve elyaf tamam ama sizin üzerinde yararlı bakteriler oluşumuna müsade edecek geniş yüzeyler sağlayacak Eheim subsrat pro tarzı bir malzemeye ihtiyacınız var . Aktif kömürü uzun süre kullanamassınız [:?][/QUOTE]
Merhaba,
Aktif kömürü atayım mı çıkartıp? Çok kücük bir sehirde yasıyorum. 2 tane akvaryumcu var, umarım subatrat bulurum...
[QUOTE=ceyh]Mavi sünger ve bioball ilave edilebilir. Kömür hariç bunların son kullanma tarihi yoktur, kullandıkça faydaları artar.[/QUOTE]
Merhaba,
Mavi sünger özel satılan bir ürün mü akvaryum için?
[QUOTE=Kınayu]Selamlar seramik ve elyaf tamam ama sizin üzerinde yararlı bakteriler oluşumuna müsade edecek geniş yüzeyler sağlayacak Eheim subsrat pro tarzı bir malzemeye ihtiyacınız var . Aktif kömürü uzun süre kullanamassınız [:?][/QUOTE]
Merhaba,
Aktif kömürü atayım mı çıkartıp? Çok kücük bir sehirde yasıyorum. 2 tane akvaryumcu var, umarım subatrat bulurum...
[QUOTE=ceyh]Mavi sünger ve bioball ilave edilebilir. Kömür hariç bunların son kullanma tarihi yoktur, kullandıkça faydaları artar.[/QUOTE]
Merhaba,
Mavi sünger özel satılan bir ürün mü akvaryum için?
Arkadaşlar merhaba,
Dophin 1600 dış filtrem var. 5 çekmeceli... Malzeme sıralamasını nasıl yapmam lazım?
Elimde bulunan malzemelerim;
•kömür
•seramik
•elyaf
Şimdiden çok teşekkür ederim[:)]
Arkadaşlar merhaba,
Dophin 1600 dış filtrem var. 5 çekmeceli... Malzeme sıralamasını nasıl yapmam lazım?
Elimde bulunan malzemelerim;
•kömür
•seramik
•elyaf
Şimdiden çok teşekkür ederim[:)]
Tür Ve Cinsiyet
Vaaayyy... Ne kadar ilginç. Burada usta hobiciler çok görmüştür ama ben simdi görüyorum. Bende ciklet bakıyorum ama safkan portakal değil, sanırım arkadaşlarımın dediği gibi formu bozulmak değilde, frontoza ve cichild ciftleşmesinden oluşmuş gibi :) kırma... Cok hosuma gitti :)
Vaaayyy... Ne kadar ilginç. Burada usta hobiciler çok görmüştür ama ben simdi görüyorum. Bende ciklet bakıyorum ama safkan portakal değil, sanırım arkadaşlarımın dediği gibi formu bozulmak değilde, frontoza ve cichild ciftleşmesinden oluşmuş gibi :) kırma... Cok hosuma gitti :)
Yavru Alan Alana, Ne Yapacağımı Bilmiyorum.
[QUOTE=RuLing]
İlk yumurta alımlarında yutma ve tükürme gibi davranışlar normal sayılır.Daha sonrasındaki yumurta atmalar genelde akvaryumda yeterince saklanma alanı olmaması ve onu rahatsız eden balıklardan kaynaklanır.Kusturma işine gelince bu işi ticari anlamda yapanlar mecbur kusturuyorlar.Siz gördüğüm kadarıyla hobicisiniz [:)][/QUOTE]
Merhaba,
Açıkçası ben cikletleri alalı çok bir vakit olmadı. Çok iyi bakılan yerden geldiler ama hangisi kaç kere yavru verdi inanın bilmiyorum, artık şansıma ne olursa :) geçen hafta portakal cikletimden 21 yavru aldım, artemia vs derken tek basıma epey seyler öğrendim kayıpsız büyütmeye çalışıyorum :) onların boylanması, beni görünce kaçmak yerine artık yem attığım kısma geçmeleri harika bir duygu... :) Kusturmadım, kustur dediler ama düşünmedim bile. Onlar form kaybedebilirler normal, ama 21 gün aç kaldıkları halde yaşayacakları direnç verilmiş Allahtan :) bende dogumdan sonra daha yogun az az sık sık, özenli besledim. 10 gün sonra tekrar yumurta aldı, ama dediğiniz gibi balıklar inanılmaz derecede rahatsız etti forumdan cevap beklerken yumurtaları ya yuttu yada tükürdü bilemiyorum :) hal durum budur açıkçası :) evet hobiciyim ben :)
[QUOTE=RuLing]
İlk yumurta alımlarında yutma ve tükürme gibi davranışlar normal sayılır.Daha sonrasındaki yumurta atmalar genelde akvaryumda yeterince saklanma alanı olmaması ve onu rahatsız eden balıklardan kaynaklanır.Kusturma işine gelince bu işi ticari anlamda yapanlar mecbur kusturuyorlar.Siz gördüğüm kadarıyla hobicisiniz [:)][/QUOTE]
Merhaba,
Açıkçası ben cikletleri alalı çok bir vakit olmadı. Çok iyi bakılan yerden geldiler ama hangisi kaç kere yavru verdi inanın bilmiyorum, artık şansıma ne olursa :) geçen hafta portakal cikletimden 21 yavru aldım, artemia vs derken tek basıma epey seyler öğrendim kayıpsız büyütmeye çalışıyorum :) onların boylanması, beni görünce kaçmak yerine artık yem attığım kısma geçmeleri harika bir duygu... :) Kusturmadım, kustur dediler ama düşünmedim bile. Onlar form kaybedebilirler normal, ama 21 gün aç kaldıkları halde yaşayacakları direnç verilmiş Allahtan :) bende dogumdan sonra daha yogun az az sık sık, özenli besledim. 10 gün sonra tekrar yumurta aldı, ama dediğiniz gibi balıklar inanılmaz derecede rahatsız etti forumdan cevap beklerken yumurtaları ya yuttu yada tükürdü bilemiyorum :) hal durum budur açıkçası :) evet hobiciyim ben :)
Kızılsakalın Evi
Video ismi, konu ismi derken öyle samimi bir sevgi hissettim ki, hayran kaldım. Çok sevimli güzel bir kurulum olmuş. Sade, şık, güzel... Nice güzel günleriniz olsun :)
Video ismi, konu ismi derken öyle samimi bir sevgi hissettim ki, hayran kaldım. Çok sevimli güzel bir kurulum olmuş. Sade, şık, güzel... Nice güzel günleriniz olsun :)
[QUOTE=zgrcskn]Bence de bu kadar büyük akvaryumunuz varken hiç müdahale etmeyin . Akvaryumunuzda yavru balıkların saklanabilecegi yerler varsa onlar kendini kurtarır ve kusturduğunuza göre cok daha sağlıklı olurlar.[/QUOTE]
Ben ilkinde değil diğer yumurta almalarında da kusturmak müdahale etmek istemiyorum zaten, doğal ortamlarda form kaybedip tekrar kazanan canlılar burada özenli beslemeyle de kazanabilir kanısındayım, doğru ya da yanlış kusturmak istemiyorum😌 Ama maalesef dişi balığım atmış yumurtaları... Sağlık olsun :) çok çok sağolun , aklımda olacak. Bundan sonra acaba dememiş olurum.
[QUOTE=zgrcskn]Bence de bu kadar büyük akvaryumunuz varken hiç müdahale etmeyin . Akvaryumunuzda yavru balıkların saklanabilecegi yerler varsa onlar kendini kurtarır ve kusturduğunuza göre cok daha sağlıklı olurlar.[/QUOTE]
Ben ilkinde değil diğer yumurta almalarında da kusturmak müdahale etmek istemiyorum zaten, doğal ortamlarda form kaybedip tekrar kazanan canlılar burada özenli beslemeyle de kazanabilir kanısındayım, doğru ya da yanlış kusturmak istemiyorum😌 Ama maalesef dişi balığım atmış yumurtaları... Sağlık olsun :) çok çok sağolun , aklımda olacak. Bundan sonra acaba dememiş olurum.
[QUOTE=MaviYesil]Tank değişikliği onun için daha büyük stres olabilir. Tankınız geniş olduğu için balığı yakalamak da zor olacak ve bu sırada balık çok strese girecektir. Ana tankta kalmasının daha doğru olduğunu düşünüyorum. Onu rahatsız eden belli başlı bir kaç balık varsa onları ayırabilirsiniz. [/QUOTE]
Çok teşekkür ederim öncelikle,
ancak sanırım geç kaldım cünkü yumurtaları tükürmüş. Tüpçük çıkarmış titreşiyor tekrar erkek balıkla... Sans :)
[QUOTE=MaviYesil]Tank değişikliği onun için daha büyük stres olabilir. Tankınız geniş olduğu için balığı yakalamak da zor olacak ve bu sırada balık çok strese girecektir. Ana tankta kalmasının daha doğru olduğunu düşünüyorum. Onu rahatsız eden belli başlı bir kaç balık varsa onları ayırabilirsiniz. [/QUOTE]
Çok teşekkür ederim öncelikle,
ancak sanırım geç kaldım cünkü yumurtaları tükürmüş. Tüpçük çıkarmış titreşiyor tekrar erkek balıkla... Sans :)
SON MESAJLAR
- 80cm Akvaryum İçin Filtre Yamyam, 22:27
Yeni Üye Forumu - 45 Litre Akvaryum Kurulumu İsmail_96965, 22:10
Akvaryum Tanıtımı - Evde Artemia Üretimi Yapabilir Miyim? aaslandag, 21:48
Malzemeler ve Yemler Forumu - Ağzı Kapalı Şişede Dinlenmiş Su Cyber_Scout, 21:43
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balıklarımda Kuyruk Sorunu Cyber_Scout, 20:25
Hastalıklar ve İlaçlar - Beyaz Benek Mi, Columnaris Mi? Cyber_Scout, 20:14
Hastalıklar ve İlaçlar - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Polat 58 Mpimblu, 19:26
Yeni Üye Forumu - Fundulopanchax Gardneri Cyber_Scout, 16:49
Diğer Tatlı Su Canlıları Tanıtımı - Japon Balığımın Karnı Şiş Gibi Görünüyor Cyber_Scout, 16:36
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ticari Yemler Ve Artemia'daki Eksikleri Giderme MertSoyumert, 16:16
Malzemeler ve Yemler Forumu - Cama Cam Akvaryum Bilgi Ve Fiyat Mert21, 16:16
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yapay Kuluçka - Trichogaster Leerii (inci Gurami) Cyber_Scout, 14:55
Labirentliler - Betta Sorority İçin Aydınlatma Dogukankun, 14:51
Aydınlatma - Cikletler Ve Bazı Bitkiler K0L0Ni, 14:35
Bitki Türleri ve Bakımı - Bitkili Akvaryumu Tanıtımı efkango, 14:08
Akvaryum Tanıtımı - Hamburg Sistem Ses Sorunu Aguamentist, 13:51
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Yeni Betta İsmail_96965, 13:39
Labirentliler - Hamile Lepistes İsmail_96965, 13:36
Yeni Üye Forumu - 🚑 Balığım Hamile Mi? — Doğum Ne Zaman? Aytek45, 12:30
Canlı Doğuranlar - Karma Canlı Doğuran Tank Tanıtımı bendeniztayfun, 11:42
Akvaryum Tanıtımı - Çaydan Topladigim Bitki aXarayli, 11:40
Bitki Türleri ve Bakımı - Beta Baligim Kendisini Kotu Mu Hissediyor İsmail_96965, 11:07
Yeni Üye Forumu - Labirentli Akvaryum Son Hali Orhan76, 11:03
Labirentliler - Akvaryumum ogurcay, 09:58
Akvaryum Tanıtımı - 600 Litre Akvaryum İçin Malzemeler K0L0Ni, 09:56
Yeni Üye Forumu - Kayalık Akvaryum: Amatör Dokunuş “tanganyika” ogurcay, 09:52
Akvaryum Tanıtımı - Balıklarım 3 Gündür Bu Şekilde tolubeyy, 09:24
Hastalıklar ve İlaçlar - Ro Suyu Kullanmadan Reef Akvaryumu scorpion26, 09:18
Deniz Akvaryumlarında Su Kimyası ve Ekipmanlar - Walstad Kurulumu Tavsiyesi İnci Kefali, 07:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Melek Balığı Karın Şişliği Cyber_Scout, 01:15
Hastalıklar ve İlaçlar - Moli Balığı Sürekli Dipte Duruyor İsmail_96965, 01:14
Yeni Üye Forumu - İlk Kez Akvaryum Kurmak İsteyenler İsmail_96965, 00:49
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bu Lepistes İvory Purple Mı? Erenguven, 21:56
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Ne Tür Kum Almalıyım İsmail_96965, 21:14
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Lepistesim Beyaz Beneğe Yakalanmış, Ne Yapmalıyım? K0L0Ni, 21:05
Hastalıklar ve İlaçlar - Betta Sorority (100x40x40) Dogukankun, 20:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Çınar Akvaryum Bir Pişmanlık MehmetcanK, 20:21
Şikayet Var! - 66 Günlük Lepistes Yavrusu Erenguven, 19:51
Canlı Doğuranlar - Akvaryumu Nasıl Berrak Hale Getirebilirim? Erenguven, 19:45
Yeni Üye Forumu - Beta Kuyruk hdjwhdhwh, 18:57
Yeni Üye Forumu - Superfish Aqua Pro 600 İçin Uyumlu Kova barbaros55, 18:29
Filtreleme Seçenekleri - Ramirezi AmatorCichlidci, 17:57
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 325lt+325lt Yeni Başladım Akvaryum Kurulumu Destek feritakan, 16:47
Yeni Üye Forumu - Altınbaş Japon Balığım Diğer Balığı Kovalıyor EmirZiyaBarışık, 16:38
Yeni Üye Forumu - Malawi İçin Kum Önerisi K0L0Ni, 16:16
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bu Kaya Akvaryuma Konur Mu? K0L0Ni, 14:52
Yeni Üye Forumu - Kafamdaki Ph İkilemi Hobimus, 14:18
Bitkili Akvaryum Canlıları - Dış Filtre Önerisi darkaura, 13:58
Filtreleme Seçenekleri - Medaka Japon Pirinç Balığı (oryzi Fry +neocaridina Cyber_Scout, 12:02
Akvaryum Tanıtımı - Bitkisiz Lepistes Akvaryumu Konusu Aguamentist, 11:32
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 22:07
- Afrika Cichlidleri devito 22:01
- Wi- Fi Bağlantılı Otomatik Yemleme Makinesi serdar131977 21:34
- Damızlık Maulana Ve Blue Neon Cigled ( Usisya ) serdar131977 21:34
- Power Led Ve Aliminyum Soğutucu Ve Dijital Ph Metr serdar131977 21:34
- Pleco Küpleri sametyildiz 20:22
- Sobo Dalga Motoru ( Sıfır) AquaMan 20:04
- 120 Lik Sumplı Mobilyalı Led Aydınlatma Akvaryum AquaMan 20:04
- Kampanya Temporalis 50 ₺ Beslemeyen Kalmasın AquaMan 20:04
- Çift Red Severum Damızlık AquaMan 20:03
- Cristmass Moss JDEAN 19:15
- Jbl Manado Ve Aquabasis Kum Cihanturk 18:35
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 18:34
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 18:34
- Microfex Kültürü sefailgaz 18:09
- Aquael 200 Watt, 100 Watt Isıtıcı Çeşitleri sefailgaz 18:09
- Ful Black Lepistes Erkekler beypazarlı 17:22
- Moss Sarım İçin Paslanmaz Çelik Moss Teli 10*10 Cm beypazarlı 17:22
- Dolaplı Bombeli Full 65 Cm Akvaryum Balık Aksesuar beypazarlı 17:22
- Hemichromis Exsul Yavrular... Nadir Tür... onuribrahim 17:13
- Full Set Hobi Sonu Resim Yüklenmiştir harunefe 17:11
- Sıfır İç Filtre Ler Gursoyhasan 17:03
- Helferi-monte Carlo-samolus Green-rotala Sahyadrca UraL 16:48
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 16:42
- Bitki Çeşitleri emreemin 16:42
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 16:42
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 16:42
- Mikrofex & Sirke Kurdu & Su Piresi & Mikrokurt scorpion26 16:41
- Katil Saly. & Sakura & Kiraz & Sarı & Ramshorn scorpion26 16:41
- Leleupi & Medaka (japon Pirinç Balığı) scorpion26 16:41
- 22-23 Cm Hayalet Ve Ücretsiz 10 Cm Kırmızı Papağan SalihNarci 16:23
- Su Sümbülü Büyük Boy Aquarist101 16:15
- 40cm İthal Akvaryum Ve Malzemeler Takasa Açık Aquarist101 16:15
- L397 Yavru 2,5-3cm rebelde 16:03
- Tuxedo Koi Lepistes,orando-ranchu Japon Balıkları EKAR 15:41
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 15:41
- Mobilyalı İthal Akvaryum 80 Cm X50 FrkMbuna 15:38
- Cüce Vatoz - Saulosi Coral Red FrkMbuna 15:38
- Java Moss , Java Fern Filizleri Miller 15:27
- Rasbora Arıyorum Miller 15:27
- Microfex Canlı Garantili Gönderim Rafayel 15:23
- Ömrü Bitmiş Aktif Toprak, Soil Rafayel 15:23
- Takas 1 Metre Plastik Kapak Akvaryum Mavi Fonlu kacıran06 15:10
- Garra Rufa(doktor Balığı) Ve Kum livadi 15:03
- 2.67 Tüp Furcifer 14:20
- Dennerle Akvaryum Furcifer 14:20
- Digital Termostatlı Sogutucu İkili Fan Furcifer 14:20
- Creaqua Nano Elit Furcifer 14:20
- Aquaclear 30 Şelale Filtre blenny 14:10
- L. Curviceps Ve L. Dorsigera Arıyorum blenny 14:10
KULLANICILAR
- 126 Online Kullanıcı, 67 Üye
Online Kullanıcılar
Hidro Dinamik,
Tuby,
sina cen,
albadrosso,
MarkOrion,
ulutasatilla,
Akax,
Cyber_Scout,
EKAR,
darkaura,
Daechir,
MiSoSiKiaN,
SheriFFComer,
Erenguven,
osmandbnl,
Azizdurdenn,
tolubeyy,
erayucman,
OgiStotch,
ardaagnaday,
gazoz34,
İsmail_96965,
SunkenShrimps,
yorgunsair,
emrbrcn,
Sütçü,
kon4224,
sirhill,
İnsect,
Ehtiyar,
yigitblms,
urzais,
EmirZiyaBarışık,
HaydarGul,
Sevolay,
JDEAN,
Oldestblack,
Vlademirol,
Kabasakal34,
sefailgaz,
K0L0Ni,
Standart Moss,
asliaral,
mustafaalmac,
Angelguy,
avukathasan06,
Balikcidede,
BoranPara,
Hoppala,
metalhead,
cologne48,
Tata,
onuribrahim,
Face lepistes,
JCakabo,
yesil09,
yusufibal,
dark blue,
Ghargamel,
CevdetSERBEST,
sametyildiz,
yduman,
tolga trak,
Tortuga7,
Dogukankun,
iakyol,
koraykbl,
harunefe,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.