ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
RelaxrUD
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
5
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
2 Saat 19 Dakika önce
Toplam Mesaj:
27 [0.35 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
26 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mustafa Seyrek
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mustafa Seyrek

SON 10 MESAJI

Bırakıyorum.
[QUOTE=ArifhbsAquatics]Yapılan hatalar ve yanlış adımların günahını çekecek ‘nazar’ var nasıl olsa! Dört yılda gelinen nokta buysa, canlıların selameti için bırakmanız hayırlı olur..[/QUOTE]
Bu akvaryumu kendi odamda kurdum. Eve çok misafir gelir, odama da zorla girip bakarlar. Balıklar da sürekli stres altında kalıyor. Dört yıldır bu kadar ölüm yaşamamıştım. Normalde alt katta ayrı bir odam var; kimse girmez, sadece ben beslerim, kontrol ederim. Oradaki akvaryumlarda ayda en fazla 1-2 kayıp olur. Hobiyi bırakma sebebim hata değil, artık sıkılmaya başlamam.
Bırakıyorum.
[QUOTE=KaanE]Malzemeleri ne yapacaksın? (fırsatçı gibi hissettim kendimi) [/QUOTE]
Onları güvenli bir yere kaldırıcağım yada eger birazcık zamanım olursa akvaryumdaki bütün balıkları satacagım ve bitkili karides akvaryumu yapcıam ama suan bilmiyorum
Bırakıyorum.
Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 4 yıl önce başladığım akvaryum hobisini şu an bırakma kararı aldım. Nedeni nazar Ne zaman bir şey alsam hemen bir problem çıkıyor.

Bugün taşlardaki yosunu temizlemesi için bir cüce vatoz aldım. Poşette yüzdürme, alıştırma, metilen mavisi gibi her şeyi yaptım. Banyoya girdiğim sırada balığın saklanabileceği bolca yer vardı; kayaların arkası, bitkiler Ama bu gerizekalı[:(((] gidip filtrenin yanına sıkışmış ve öldü. Sanırım stresten de kaynaklı.

Lepistes üretmeye çalıştım, sürekli sorun çıktı. Molly besledim, yine problem.
Kısacası, artık tadı kaçtı.

Kendi evimi aldığımda belki yeniden başlarım.
Japon Balığım Dış Filtreye Sıkışmış
Verdiğiniz tüm yemi yemiş demişsiniz. Japon balıklarının midesi olmadığı için doyma hisleri yoktur, bu yüzden ne kadar yem verseniz yerler. Balığınızı başka bir tanka alıp metilen mavisi ekleyin, her gün düzenli olarak ilgilenin. Ayrıca ısıtıcı kullanmanız ve kaliteli yemler tercih etmeniz öneririm. Suyu çok temiz tutun (her gün %20–30 su değişimi). Umarım balığınız kısa sürede iyileşir.
Redtail Catfish
Akvaryum onlar için çok büyük gelmiş, Bence şundan al.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/262876/070920250408401.jpg[/IMG]
Taşlardaki Kahverengi Yosun Yok Etme
Merhaba, geçtiğimiz günlerde leopar vatoz balığımı akvaryum için büyük geldiği için sattım. Elde ettiğim parayı akvaryum ihtiyaçlarına harcadım. Ancak 1–4 gün içerisinde akvaryumdaki bembeyaz taşların üzerinde kahverengimsi bir yosun oluştu. Bu durumu taşları yıkayarak giderebilir miyim?[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/262876/070920250355481.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/262876/070920250355491.jpg[/IMG]
Hamile Lepistesim Midesi Garip
[QUOTE=K0L0Ni]

Geçmiş olsun.

Muhtemelen başka yerde ölüp oraya çekilmiş olabilir veya yorgun olduğu için orada tünemiştir ve ölmüştür...

Bir parazit veya hastalık sonucu da olabilir. Karnında kırmızılaşma durumu bir tür bağırsak parazitini andırıyor. Son zamanlarda dışkısını gözleyebildin mi? veya suda bir değişim, herhangi yeni dekor gibi bir ekleme oldu mu?[/QUOTE]
yani vatoz magarası aldım ama diger balıklarda bisey görülmedi ama zaten yaşlıydı oyuzden bence zamanı gelmis
Arıtma Suyu?
Çok teşşekür ederim bizim arıtma daki filtreleri yenilendide oyuzden sordum
Arıtma Suyu?
Merhaba arkadaşlar, suyu dinlendirdiğim kovayı banyoda tuttuğum için ve duş kabini olmadığından diğerleri banyo yaparken sabunlu su balıkların suyuna karışıyordu. Bunun üzerine düşündüm: Akvaryumum o kadar suya ihtiyaç duymuyor ve içtiğimiz arıtma suyunda klor olmadığından, suyu çok yavaş bir şekilde akvaryuma eklersem balıklara zarar verir mi[:?]
Hamile Lepistesim Midesi Garip
Arkadaşlar balıgı bügün iç filtrenin hava aldıgı yerine sıkısıp öldügünu buldum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.