ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Hobbim68
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
5 Saat 20 Dakika önce
Toplam Mesaj:
5 [0.31 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
5 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Murat Metin
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Murat Metin

SON 5 MESAJI

Melek Balığı Yavruları Ölüyor
Çok teşekkür ederim , dediğiniz şekilde uygulayacağım.
Fakat siz artemia veriyormusunuz derken ben yavruları kastettiğinizi sandım! Anaçlara artemia vermiyorum yavruların keseleri bittiğinde yavrulara veriyorum , yani yumurtaları ayırdığım akvaryumda yavrular keselerini bitirince.
Evet düzenli şekilde artemia üretiyorum , başka çiftlerimde var onların yavrularındada aynı sorunları yaşadım yavrular zig zag çizip sonrada serbest yüzüşe geçmeden ölüyorlar yine.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/266220/200920251123171.jpg[/IMG]
Teşekkürler,
Evet Metinel mavisiylede denedim , zaten mamtarlaşma çok az oluyor yani
İki türlüde denedim ! Az sayıda olan mantarlaşmayıda çok dikkatlice temizledim yine yaşatamadım!
Sıfır dinlenmiş bakterisin suyla denememi söyleyenler oldu onuda yaptım yine olmadı, işin içinden çıkamadım.
Fotoğraf:
Hastalık Belirtileri:
Akvaryum Kapasitesi (litre):
Akvaryumdaki Diğer Canlılar:
Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):
Filitrasyon:
İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:
Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.):

Selamlar,

Yavrular hareket ediyorlar fakat bir türlü serbest yüzüşe geçmeden hepsi ölüyor! Anne baba bakmadığı için yumurtaları ayrı bir akvaryuma alıyorum, her türlü şeyi denedim! Dinlenmiş su -osmos suyu iletkenlik 200 - sıcaklık 27-28 derece- üstten ışık veriyorum , yumurtaları koyduğum akvaryum yani fayansla beraber - 20x20x20 cm daha küçük ve büyük tanklardada denedim yinede serbest yüzemeden öldüler! Tankda küçük pipo filitre kullanıyorum - bir kaç kere hava taşıtlarda denedim yüksek ayarda olmama kaydıyla yine de öldüler ! Yani hava keselerinin dolmaması gibi bir sorun olmaması lazım tank çok yüksek değil çünkü.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim[EDIT]Hoppala,2025-09-20 11:03:13[/EDIT]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.