ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
waysee
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Kullanıcı Başlığı:
[B]9546,1[/B]
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
15 Ocak 2011 19:52
Son Ziyaret:
28 Eylül 2021 17:44
Toplam Mesaj:
171 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
veysi bor
Doğum Tarihi:
18 Temmuz 1987
Yaş:
36
İl:
Istanbul
Meslek:
satış danışmanı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


SON 10 MESAJI

F0 Tropheus Red rainbow Kantalamba Zevki(Yeni Resimler syf:2)
[QUOTE=ensar1903] İşte bu .
Kuzenim sin diye demiyorum ama gerçekten hak ettin Veysi birinciliği.Mükemmel bir balık ve fotoğraf işçiliği.Tebrikler adamım.Çok sevindim çok.
Ayrıca belirmek isterim ki duran balığı çekmek çok kolay.Tropheus gibi sürekli hareket halinde olan bir balıkta,bu tarz enstantane ve kaliteli fotoğraf çekmek emek istiyor.Tekrar tebrikler Kuzen.Ellerine sağlık.


[/QUOTE]

Cok ama cok tesekkurler ensar abı emegımızın karıslıgını aldık cok sukur.1'inci olmak harıka bırduygu bana oy veren herkese sonsuz tesekkurler. Lakın bırde ıstedıgı dereceyı alamayıp benım 1 incılıgıme gereksız yorumlarla golge dusurmeye calısan kısıler ve arkadasları okadar basıt duruma dusmuslerkı kesınlıkle bu forma yakısmıyolar. Elbette herzaman elestırıye acıgım ama emegımı karalamaya calısan ve hazmedemeyenlere asla tahamulum yok tekrardan bana destek veren herkese sonsuz tesekkurler saglıklı hobıler.
TROPHEUS KiRiZA GOLD foto:18 video:21
Allah nazarlardan saklasın valla yakında yavrularınıda görürsün gibime geldi kocaman olmuşlar. :)Senin içindeki bu balık aşkı olduktan sonra başaramaycağın şey yok valla abi. İlk yavrularına talibim artık diyelim :) 
ensar1903 F0 BRİCHARDİ BULOMBORA SAYFA-30
Ensar abi bukadar ara vermek iyi değil.Biliyorum yeni yaptığın set ve balıkların la uğraşıyorsun.Konunu bu sayede baya bir boşladın.Bende olmasam fotoğraf çekmeye niyetin yoktu.O kadar uğraştık,paylaş ta arkadaşlarda görsün.
Maşallah
waysee2013-10-20 02:50:00
F0 Tropheus Red rainbow Kantalamba Zevki(Yeni Resimler syf:2)
[QUOTE=OSMANLI]Hop yavru mavru denmis veysel konuyu bu kadar boslamissin sana ceza kesmek lazim 50 foto falan ...[/QUOTE] Çok sağolasın senin ufacıklarda maşşalah aldı başını gidiyor. Allah nazarlardan korusun doğru söylüyorsun bu ara fotoğraf işini çok boşladım yoğunluktan balıklarda sürekli yumurta aldı rahatsız etmek istemedim. Ama dönüşüm muhteşem olucak allahın izniyle.

[QUOTE=Üstüntaş]Selamlar Veysi Bey masaallah balıklarınız cok guzeller oldukcada adapte olmusa benzıyorlar birde video eklerseniz ayrı bır güzellikte olacaklar
saygılarımla...üstüntaş
[/QUOTE]Çok soğalun.En kısa zamanda konuyu güncelleyip süprizlerle karşınızda olucam:)

[QUOTE=hasancicek72]Herkes gibi ben de aynı şeyleri söylemek istemiyorum. Sadece MAŞALLAH diyorum. ALLAH nazarlardan saklasın kardeşim mükemmeller... [/QUOTE] Çok ama çok teşekkürler hasan bey inşallah daha iyileri sizin olur.

[QUOTE=terekeme0636]Maşallah gerçekden kaliteli ve güzel bir koloni olmuş,sizinle kısmen tanışmıştık Ensar abinin sayesinde sizin adınıza sevindim inşallah bol bol yavru alarak sizin yüzünüzü her daim güldürürler.[/QUOTE] Evet inşallah sizde Allahın izniyle bir an önce teskerenizi alır yeni balıklarınıza kavuşursunuz.Şimdiden Hayırlı teskereler. 

[QUOTE=yasinergut]
Hay Maşallah çok güzeller Allah nazardan saklasın.

 [/QUOTE] Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için.
ensar1903 F0 BRİCHARDİ BULOMBORA SAYFA-30
Abi bana yazmışsın konunu niye güncellemiyorsun diye ama senin konundada sinekler uçuşuyor :) Ama ben bu sessizliğini biliyorum abi senin. Şimdiden 50 yavruyu ayırmıssın maşallah .Darısı artık bizim gibilerin başına :) Birdahaki ay 60 yavru benim ona göre abi yeni tankı kuruyorum.Şuan şehir dışında olduğumdan baya bir ara verdik resimlere gelince bunun telafisini yapalım abi sağlıcakla kal. Çağdaş ÖZDOĞAN2013-07-21 16:49:38
F0 Tropheus Red rainbow Kantalamba Zevki(Yeni Resimler syf:2)
[QUOTE=ensar1903]Kuzen yeni fotoğrafların zamanı geldi artık.E ne de olsa artık kalabalık bir aile oldular.Yavruların tekrar hayırlı uğurlu olsun abicim.MAŞALLAH.[/QUOTE]


Evet abi doğru diyorsun.İkimizde bu ara baya bir ara verdik foruma.Maşallah beklediğimizden daha iyi bir koloni oldu.İlk  25 yavruyu ayırdım kendime bundan sonraki gelecek olan yavruları tankım kabul etmeyecek gibi gözüküyor.En kısa zamanda bir fırsat bulursak resimlerini çekip arkadaşlarla paylaşalım sağlıcakla kal abi.
F0 Tropheus Red rainbow Kantalamba Zevki(Yeni Resimler syf:2)
[QUOTE=ensar1903] Kuzen bence yeni fotoğrafların zamanı gelmişte geçiyor.Kolonin de az çok oturmuştur artık.Bir kaç fotoğraf çek bakalım nasıllar?
41 KERE MAŞALLAH.
[/QUOTE]
 
Evet ensar abi yeni fotoğrafları en kısa zamanda çekip paylaşıcam seninkileride çekmek lazım bi ara ;)
birisi MASWA mı deddi erkek kralı syf 26
Allah nazarlardan korusun duboisilerinin bantlarina renklerine hayran kaldim hersey gonlunce olsun bol bol yavrular hayirli hobiler
ensar1903 F0 BRİCHARDİ BULOMBORA SAYFA-30
Allah nazarlardan korusun abi resimleri nobetlese cekip 500 tane fotografin icinden secerek eleyerek en guzellerini secmeye calistik ama degmis. Goz kamastiriyolar bence turkiyede sayili kisilerin basindasin en guzel bulumbora kolonisi konusunda hersey gonlunce olsun abi
Red Rainbow Kantalambalarım
Kadir bey balıklarınızda hiç bir sıkıntı yok maşallah gayet formdalar ve güzel renklere sahipler sağlıklı hobiler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.