ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kaya39
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
25 Nisan 2011 09:47
Son Ziyaret:
19 Haziran 2011 04:34
Toplam Mesaj:
14 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
neslin çetinkaya
Doğum Tarihi:
20 Temmuz 1984
Yaş:
39
İl:
Kirklareli
Meslek:
serbest
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Sarı prenses Akvaryumum
Akvaryum güzel bana göre...Bende o taslardan istiyorumm nerden bulabilirim?
akvaryum gereçleri
[QUOTE=erkonoid]Öncelikle kolay gelsin.Mesajınızı okuyunca ilk etapta aklıma gelenleri yazmak istedim.Akvaryumunuz 160 litre olacak. Dış filtre tercih ederseniz 700-800 lt/saatlik bir filtre uygun olacaktır. Dış filtreniz olursa hava motoru çok da gerekli değil.Besleyeceğiniz türler sert suları sever.Bu yüzden kum olarak midye kırığı tercih edebilirsiniz. Girintili çıkıntılı ,mağaraları olan,yuvalanmaya müsait dekorasyonları tercih etmelisiniz. [/QUOTE]



Öneri için teşekkürler gereçlerden kastım buydu aslında ne tur gereçler almam gerektiğini biliyorum fakat dediğiniz gibi malzemelerden pek anlamıyorum yani iç dış filtre hava motoru vs. ..Suan 40lık akvaryumda sarı prenseslerim var fakat bugun 5ini ayırıp akvaryumcuya geri götürücem. .Hangi akla hizmet 40lık akvaryuma 10sarı prenses verdi anlamadım bu site sayesinde epey bi bilgi sahibi oldum siz arkadaslar sayesinde aslında benim amacım elektrik bakımından birazda tasarruf etmek suan hem filtre calısıyo hemde hava motoru küçük akvaryum için neysede büyüğü gelince her ikisi bakımından nasıl basedicem bilemiyorum.bahtiyar2011-05-08 13:01:30
akvaryum gereçleri
Teşekkür ettim, peki sizce sarı prensesin yanında uyum bakımından m.prenses nasıl olur? bahtiyar2011-05-08 12:57:13
akvaryum gereçleri
Merhaba arkadaşlar,
100*40*40 yeni akvaryumum gelecek. Sarı prenses ve yunus beslemeyi düşünüyorum ama akvaryum için neler gerekli bana yardımcı olursanız cok minnettar kalırım. Hava motoru, filtre, kum, dekor malzemesi vs. ne gerekliyse almam acısından liste yapmama yardımcı olursanız cok sevinirim. Belki diyeceksiniz bunları zaten akvaryumcular veriyor. Fakat benim onlara güvenim pek kalmadı, hepsi için değil ama bulunduğum ilde pek fazla o mesleği anlayıpta yapan yok. Örneğin şuan 40 lt akvaryumum var. Onu alırken bana sadece filtre motoru verdi. Oysaki hava motorsuz zor yaşıyolarmıs. Beyaz kum verdi, bir başka akvaryumcuda başka birşey önerdi. Yani mümkünse, cidden bu işten anlayan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. En azından akvaryumcuya elimde listeyle gitmek istiyorum. 

Şimdiden teşekkürler...
freeasabird2011-05-08 12:54:37
Bizleri hobiden soğutan sebepler...
Buarada söylemeyi unuttum arkadaslar o zihniyetsiz akvaryumcu bana sarı prensesler için yem olarak pets famly nin colour pellet yemini verdi bi dünya para alarak fakat bu siteden arastırdıgım kadarıyla sunni bi yemmiş ve sarı prenseslerde kısırlık yapabiliyomus neyse hiç bi şey için geç kalmış sayılmam bi haftada bu site sayesinde epey bi yol aldım ve bilgi ögrendim akvaryumcu müşteri kaybettiğine yansın artık baskasına gidiyorum:)
Bizleri hobiden soğutan sebepler...
Kesinlikle katılıyorum...40lık akvaryuma 10tane sarı prenses verdi akvaryumcu burada bilen kime sorsam cok fazla diyo... haliyle bu cevapları alınca akvuryumcuya acayip kinleniyorum:)
tür tavsiyesi
Aslında evet fotografın kalitesizliğinden kaynaklanıyo o foto ilk aldıgım gun merakla cektiğim bi foto suan o fotodan eser yok akvaryum cok daha doğal ve sade... bilen arkadaslardan bişi rica ediyorum balık uyumluluk tablosunu bana link olarak atarmısınız bulamadımda:)
balık uyumluluk tablosu
Arkadaşlar balık uyumluluk tablosunu aksam gec bi saatte tesadüf  formda dolasıyoken rastladım ve inceledim fakat suan bulamıyorum balık uyumluluk tablosunu bilen link yardımı yapabilirmi? teşekkürler şimdiden
Afra Hara ne dersiniz bu akvaryuma
Neon spot, Likoma incisi, chewere,polit  tavsiye ederim, sorun çıkmaz...

peki toplamda kaç balık konulabilir? benimde 100*40*40 lık akvaryumum gelicek suan sarı prenses var ama ben tek cesit degil görsellik bakımındanda bi kaç çeşit olsun istiyorum gerekirse sarıları elimden cıkarıcam dediğiniz türler hepsi bi arada olurmu?
Daha Çok Cevap
Kesinlikle katılıyorum.....

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.