ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
nomayesch
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Mayıs 2011 18:04
Son Ziyaret:
06 Kasım 2011 20:23
Toplam Mesaj:
15 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Berkem Noyan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Kocaeli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Berkem Noyan

SON 10 MESAJI

Astronot Asosyal Oldu
Yem de yemiyor ki... inşallah düzelir umarım da hasta değildir bıktım usandım hasta astronot balıklardan 
Astronot Asosyal Oldu
Merhabalar dün astronot aldım daha yavru gibi.Dün ilk koyduğumda kayanın oraya saklandı sonra kayayı kaldırdım dün fena değildi durumu.Bugün öğlen döndüğümden beri filtrenin arkasından çıkmıyor arada süzgeçle ileri doğru götürüyorum orda da biraz yüzüyor sonra tekrar oraya dönüyor biraz halsiz gibi.Işığım akvaryumcuların kullandığı su içinde çalışan mor ışıklardan ama onun bir rahatsız edeceğini sanmıyorum.Her şey kapalı olduğunda bile çıkmıyor ne yapayım?
Balığım hareketsiz
Evet yanlış olduğunun farkındayım ama yeterli herhalde dedim. İlaç; Spell Fish KLOR KIRICI (Su hazırlayıcı).Yeni su koyduktan sonra damlattım yine
Balığım hareketsiz
Bugün astronot cinsi balık aldım.Akvaryumu mu dün kurdum.Yeni aldığım kumdan dolayı su bulanıktı geçer diye değiştirmedim.İlaç kattım ve 1 gün boyunca filtre ve ısıtıcıyı çalıştırdım.Balığı koydum balık alışamadı.Heralde bulanıklıktan diyip suyu boşalttım ve 2 saat boyunca kumu yıkadım nafile temizlenmedi ben de yeni su koydum ilaç damlattım ve 1-1.30 saat boyunca beklettim suyu (bu sırada balık eski suyun olduğu fanusta duruyordu ve hala aynı sayılırdı halsizdi) sonra bekleterek akvaryuma tekrar koydum.Sürekli kayanın arkasında ve şu an halsiz baygın şekilde yatıyor.Kayayı hareket ettirince çok az kıpırdıyor.Şokta mı? hava kesesi mi patladı? anlayamadım lütfen yardım edin üzülüyorum hayvancağıza 
Filtre çok akım yaratıyor
Akvaryumum 50*35 ve 40 litrelik.Akvaryumcudan küçük bir filtre aldım ama yeteri kadar temizlemediğinden yeni aldım ama yenisi fazlasıyla akım yaratıyor ve balıklarım çok rahatsız.Nasıl önleyebilirim yeni filtre almadan?
Lepistes Besleyebilir miyim?
Akvaryumum da 2 kılıç,2 velifera,1 pengasus,1 melek balığı ve 2 çöpçü balığı var.Çöpçülerde sorun olmaz fakat diğer balıklarda sorun olur mu? Lepisteslere bir şey yaparlar mı?
Yavruma Yeni Tank
Dün yeni tank aldım malum 7 yavrudan bilgisizliğimden dolayı 1 tane kalınca 1sini yaşatayım diye.17 saat motor çalıştı yavruyu şimdi koydum.Motor onu yorar diye şimdi çalıştırmıyorum ama tabi çalıştırmadan da olmaz nasıl ve ne yapmalıyım?
Yavrular
Nasıl besleyeceğim? ufalayarak batan yem mi atiyim?
Yavrular
Yavruluğa koydum fakat kaçmışlar şimdi son yavruyu ne yapacağım bilmiyorum
Yavrular
Dün gece 3te veliframın doğurduğunu gördüm.karın şişliğinin cinsinden dolayı olduğunu sandım meğersem hamileymiş ve doğurdu yavruları dün gece tek tek topladım sabah kalktığımda 7 yavrudan 1i kalmıştı hepsi kaçarken yenilmiş galiba şimdi son yavruyu yaşatmak istiyorum fakat yavruluktan yine kaçar diye korkuyorum ne yapmalıyım? nasıl beslemeliyim? yavruluktan nasıl kaçmamasını önleyebilirim?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 22 Online Kullanıcı, 12 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.