ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ashiad
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
94
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
05 Haziran 2011 14:07
Son Ziyaret:
02 Eylül 2017 22:50
Toplam Mesaj:
192 [0.04 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Burak TUNA
Doğum Tarihi:
12 Nisan 1987
Yaş:
37
İl:
Izmir
Meslek:
Mekatronik Müh.
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Burak TUNA 100*50*70 Tropheus Moorii İlangi Yellow

SON 10 MESAJI

Bu Işık Nekadar Açık Kalsın?
Mavi ışık sıkıntılı bir renktir ama genel olarak bitkiler için. Pembe ışığı rahatlıkla kullabilirsiniz.
Bu Işık Nekadar Açık Kalsın?
Yosunlaşmayı ışık değiştirerek önleyemezsiniz, sadece temizlik. beyaz ışığın yanına bir de pembe renk eklerseniz daha hoş bir ışık sıcaklığı elde edersiniz.
Aktif Karbon Salınım Yaparmı, Yapmazmı?
Bence işin ticari kazanç bulunan bir kısmı yok tam tersi insanlar tedirgin olduğu için karbon kullanmıyor yerine sünger veya elyaf yerleştiriyorlar, mesela ben akvaryumumda hiç karbon kullanmıyorum. Aktif karbonun cinsine üretim şekline göre bu ph sıcaklık kimyasal etkileri değişebilir bende kendimi böyle kontrol dışı bir sistem içine sokmak istemiyorum. Herkesin ve her balığın kendine göre bir su şartları var, güvenli sınırları neresi bilmek lazım. Belki bir akvaryum ortamı aktif karbonun bağlayıcı özelliğinin hiç çalışamayacağı durumda.
Akvaryum Kapagina Florasan Montesi Resimli
Kapağa montaj öncesi alüminyum bant ile içeriden kaplarsanız hem yansıtıcı görevi görmüş olur hemde ısınmayı en aza indirir.
Aktif Karbon Salınım Yaparmı, Yapmazmı?
Aktif karbonun bağladığı elementleri çözücü bir madde eklenmesi, aşırı ph değerleri veya aşırı sıcaklık değerleri olmadığı sürece tekrar suya salması kimyasal olarak mümkün değil ama sıkıntı bazı zamanlarda suya ilaç veya tedavi amaçlı eklenen kimyasal katkılar aktif karbon üzerinde nasıl etki yapacağı, hiç kimyasal kullanılmıyorsa tedirgin olunacak bir durum olmaz. Tabi kimyager arkadaşlar daha iyi açıklayacaklardır. Bu konuda akademik veya deneysel bir makale bulmanın pek mümkün olduğunu sanmıyorum.
Akvaryum Kapagina Florasan Montesi Resimli
Etanj duy alıp takabilirsiniz, kablo bağlantı yerlerini de sıcak slikonla tıkarsınız montaj sonrası. Balastı su veya buharı ile asla temas etmeyecek bir yere yerleştirmeyide unutmayın.
Tropheuslar Hakkında Bilgiye İhtiyacım Var
Keşke dediğim yemleri internetden satın alsaydınız, marka pek içime sinmedi ayrıca Ahm malawi gran Food bu yem etçiller içinmiş. Diğerleri hakkında çok net bilgiler vermemişler, üretici firma bile buna dahil.
Sunsun Hw-603 Ve Yeni Hw-503
Çok sessiz çalışan bir ürün, belki içinde hava kalmıştır veya bir müddet içinden hava çıkışı olan bir filtre malzemesi (lav taşı gibi) kullanıyorsunuzdur, ya da ürününüzün motor kısmında bir arıza vardır, ya da çok sağlam kulaklarınız var. [:)]
Tropheuslar Hakkında Bilgiye İhtiyacım Var
[QUOTE=Acemitropheus]Ahahaha çok teşekkür ederim :)
Tavsiyenizi dikkate alıcam zamanla alışırım artık :)

Söylediğiniz yemleri bire bir bulamadım ama internetten araştırıp benzerlerini aldım şuan elimde 6çeşit yem var.
Her öğün başka yem kullanmam daha doğru olur dimi? [/QUOTE]

Aldığınız yemleri yazın isterseniz yanlış bir yem varsa söyleyelim. Aynen dediğiniz gibi her öğün farklı yem kullanırsanız çok iyi olur.
Eheım Tamir
Eğer ki miliniz kırıksa tamir değilde sadece parça değişimi gerekecektir. Eğer ki ufak tefek sökme takma işlerini yapmışlığınız varsa internetten parça siparişi verip kendinizde değişimi yapabilirsiniz. Bildiğim bir servis yeri yok ama anadolu pet'in yetkili servisini araştırıp bulabilirsiniz sonuçta İstanbulda bu işin merkezinde olan sizsiniz. [:)]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.