ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Mesut_CAN
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Temmuz 2011 11:33
Son Ziyaret:
18 Nisan 2012 11:56
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mesut CAN
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1976
Yaş:
48
İl:
Isparta
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mesut CAN

SON 4 MESAJI

Çamaşır Makinesi Pompasından Kafa Motoru
Tamer Bey merhabalar;
 
Kafes konusunda haklısınız. Kediler şimdiden çok meraklı. Bir kümes teli tarzı bir önlem alabilirim. Oğlum 4,5 yaşında. Havuz konusunda çok yardımcı ve bilinçli. Ancak küçük bebekler için yine de ilerleyen zamanlarda çevresine ahşap şık bir çit düşünüyorum.
 
Bu arada filtre ve pompa işini çözdüm. Daha önce almış olduğum kafa motoru şu an gayet iyi iş görüyor ancak yine de ilk fırsatta aldığım çamaşır makinesi pompasını da yapacağım. Hazırda bulunsun. Yaz var güz var. :)
 
Fotoğraf çekemedim. Filitreyle ilgili aşamaları diğer forum sayfamda paylaştım. Balıkların ve şelalenin foto ve videosunu inşallah yarın çekip yükleyeceğim buraya da.
 
Herkese iyi ramazanlar.
Çamaşır Makinesi Pompasından Kafa Motoru
Merhabalar Lokman Bey.
 
Güzel düşünceleriniz için çok teşekkürler. Ben de her bakışımda ne uğraşmışım diyorum kendi kendime. :) İnşallah bu durumunu koruyabilir ve daha da güzelleştirebilirim.
 
İyi çalışmalar.
Çamaşır Makinesi Pompasından Kafa Motoru
Tamer Bey çok teşekkür ederim.
 
Çimler bu sıcaklarda biraz o güzelliklerini kaybettiler. Fırsat bulabilirsem onlarla da biraz ilgilenmem lazım aslında. Havuzun çevresini de çim düşünüyorum. Sanırım sonbahara kalır o iş.
 
Toplam hacim 3 Ton oldu. En derin yeri 85 cm civarında. Ancak buraya doğrudan girilmiyor. Mağara şeklinde bir girişi var. Havuzun içerisine bir çocuk girdiğinde en fazla 55, 60 cm derinliğe ulaşabilecek. Bu da küçük yaramazları korumak amacıyla yapıldı. Zaten bahçeyle komşu olan çevresi 25, 30 cm sığ bölge. Yani çocuk kafa üstü bile düşse sadece kolları ıslanmış olacak. :)
 
Havuza 6 adet 12, 13er santim boyunda koi attım. Henüz filtrasyon ve havalandırma yok ama dayanıklı bir balık olduğu için (yok yok, asıl sabırsızlığım nedeniyle) dayanamadım ve bir kaç gün önce attım. Şimdilik keyifleri yerinde.
Çamaşır Makinesi Pompasından Kafa Motoru
Olcay Bey ve diğer paylaşımda bulunan değerli arkadaşlara merhaba demek istiyorum.
 
Ben bahçemde kendi imkanlarımla bir süs havuzu yapmaya çalışıyorum. Hatta bunu daha çok bahçe peyzajı üzerine bir forumda paylaşıyorum. Ancak bu forum ve diğer bir çok forumdan çok kıymetli bilgiler aldım. Ben de elimden geldiğince yaptıklarımı paylaşıp tecrübelerimi aktarmak istiyorum.
 
Havuzumla ilgili forum sayfamın linki şöyle:
 
 
Forumun son sayfalarından da görebileceğiniz gibi aslında havuzum için bir dalgıç pompa sipariş etmiştim ancak halen gelmediği için siparişimi iptal edip dün çamaşır makinesi pompası aldım. Termoplastik de aldım ve bu akşam bir aksilik olmazsa yalıtım işlerini yapacağım.
 
Bu güzel konudan öğrendiğim şeyleri bakalım uygulayabilecek miyim, hep birlikte göreceğiz. :)
 
Fotoğrafları zevkle paylaşacağım.
 
Teşekkürler, iyi çalışmalar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.