ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
fx1fx1
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Mayıs 2013 10:33
Son Ziyaret:
02 Temmuz 2013 21:13
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Fatih Kırbacı
Doğum Tarihi:
29 Nisan 1984
Yaş:
40
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Fatih Kırbacı

SON 8 MESAJI

bolivyan ram resimli hastalık.
Donmuş yem kullanmaya başladım ondan oldu sanırım. Discuslar için donmuş karides kan kurdu kullanıyorum 2 3 haftadır.

Teşekkürler
bolivyan ram resimli hastalık.
Balık 7 8 aydır bende. Gözünü görmüşsünüzdür. Gözü böle kör gibi oldu top gibi bişi var  Ben çok belli diye yazmadım ama. Bu balık dişi. Erkek biraz hırpalamaya başlamıştı yem yerken zorlanmaya başlamıştı. Yani yeme çok istekli ama ağzından çıkarıyıor. İç parazit olabilir. Azoo nun ilacını kullanıyorum. Su değişimi haftada 1 ve ya 2 yüzde 10 20 civarı. iki bolivyan ram (dişi-erkek) 4 discus 4 kardinal neon 1 cüce vatoz. 160 lt tank.
Bolivian
Evet biliyorum ama nedeni hastalıktan değil. İki gece kovada kaldı bütün balıklarım dekor değişikliği sebebiyle. Biraz hırpalandı sanırım. Gün geçtikçe toparlayacaktır tanıyorum balığımı. Neden eş tutturamıyorum ben bir türlü? Ne yapmam lazım tavsiyeniz var mı yoksa kısmet mi? Kuraklık dönemi yağmur dönemi falan bile uyguluyorum elimden geldiğince.
Bolivian
Yokmu fikri olan?
Bolivian
İkisi de erkek mi acaba ya..  Fikri olan ?
Bolivian
Arkadaşlar merhaba. 3 adet ramim var.160 litre bitkili tankım. 1 senedir cüce çiklet bakıyorum. Daha eş tuttuklarına şahit olamadım maalesef. Hep yanlış seçimler yaptım. Ya iki dişi cüce çiklet ramim oldu ya 2 erkek altın cüce çiklet im oldu bir şekilde olmadı. En son artık neredeyse emin bir şekilde 2 dişi 1 erkek ramim var. Erkek 1 haftadır bende. Fakat bir sorun gözlemledim. Erkek dişileri fena hırpalıyor. Özellikle yetişkin olan dişiyi cama çarpıncaya kadar kovalıyor. Birçok yer kavgası gördüm, didişme gördüm cüce çiklet arasında ama böyle rahatsız edici kovalama görmedim. Dişi nereye gitse erkek rahat vermiyor. Dişi de yaklaşık 7 aydır bende çok sağlıklı bir dişi(idi). Ama gözlemlediğim kadarıyla dişi yavaş yavaş yorgun düşüyor. Kuyrukta yırtıklar oluşmaya başladı. Karanlıkta bile rahat bırakmıyor. Genç dişiyi de kovalıyor fakat genç biraz daha hareketli. Dişilere daha çok yem vererek açığı kapatmaya çalışıyorum iki gündür. Ha birde bu arada disk var akvaryumda hemen hemen 3 katı kadar erkek ramin ve onlara da kafa tutuyor. disk pek oralı olmuyor küçük kafa tutmalara ama bazen abartıyor. Yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum. 

dişi




Bir fikri olan yok mu? Yukarıda ki yazım biraz değişik oldu kusura bakmayın ama imla kuralları kabul etmedi yazdıklarımı bir türlü. :) 
Saygılar...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.