ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Coliente
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Haziran 2013 23:33
Son Ziyaret:
09 Şubat 2016 02:13
Toplam Mesaj:
27 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Alp Atakay
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Sakarya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Alp Atakay

SON 10 MESAJI

200 Litre Tek Yırtıcı Balık
200 litre akvaryumum var, 100 cm civarı uzunluğu. İçinde astronot, pacu besliyorum fakat onlara küçük geliyor akvaryum. Bu yüzden onları elimden çıkartmak istiyorum. Canlı doğuran beslemek hoşuma gitmiyor artık bu yüzden yırtıcı etçil balıklar beslemek istiyorum. Bu hacime hangi balığı besleyebilirim. Tek başına yaşayanda olur sürüde olur hiç farketmez.
Jack Dempsey
200 litre akvaryumuma bir çift Jack Dempsey koymayı düşünüyorum, amacım yavru almak. Fakat bu balığı daha önce hiç beslemedim önerileriniz ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Her yerde farklı şeyler okuyorum kafam karışıyor. Üremeleri nasıl olur, bitkili akvaryumda bakılırlar mı, beslenmeleri nasıldır, en fazla büyüdükleri boy ne kadardır vb. soruları cevaplarsanız çok sevinirim.
Cüce Cichlid Önerileri
Ramirezi düşünüyorum, bu tür hakkında yorumlar neler? Araştırma yaptım fakat bir de burda fikir almak istedim.
Cüce Cichlid Önerileri
200 litre akvaryuma sahibim. Cüce cichlid önerebilir misiniz? Kolay yavru alabileceğim bir tür olursa sevinirim.
Astronot ve Pacu
Evet arkadaşlar balıklarımı hacim yetersizliğinden dolayı satacağım. Sizden fiyat konusunda yardım almak istedim. 1 tane tiger astronot, 1 tane red astronot, 3 tane pacu ve 2 tane ters yüzen çöpçü satacağım. Astronot ve pacular 18 cm'e ters yüzen çöpçülerde 10 cm'e yakın boylarda. Akvaryumculara ne kadara satabilirim?Coliente2014-03-15 17:24:32
200 litreye Amerikan
Henüz kararımı vermedim sizce jack dempseyi karma akvaryumdamı besleyeyim yoksa tek tür mü? Makav, Jack Dempsey ve bir tür daha düşünüyorum ben.
200 litreye Amerikan
Önerileriniz için sağol, canlı doğurana pek kanım ısınamadı nedense. Amerikan türleri daha çok ilgimi çekiyor. Şu an 200 litre akvaryumumda astronot ve pacu besliyorum fakat malum hacim sıkıntısından dolayı elimden çıkartacağım bu balıkları. Yeni bir akvarum kuracağım. Ben Jack Dempsey düşünüyorum fakat yinede görüşlerinizi alayım dedim, daha fazla yorum gelirse çok sevinirim arkadaşlar.
200 litreye Amerikan
200 litrelik bir akvaryumum var. Amerikan balıkları beslemek istiyorum. Bu akvaryuma hangi tür veya türler iyi gider? Hangi balıklardan oluşan bir akvaryum kurabilirim? Bitki koyulabilir mi, hangi kum türü vb. tavsiyelerde bulunursanız çok sevinirim.
Jack Dempsey hakkında
Ben astronot ve pacu balıklarını besliyorum fakat hacim yetersizliğinden tür değişikliği yapmayı düşünüyorum. Akvaryum 200 litreden biraz daha fazla ve balıkları uzun süredir besliyorum ama yavaş yavaş büyümeyi bırakıyorlar gibi hissediyorum. Şimdide Electric Blue Jack Dempsey türüne merak sardım. Görünüşleri gözüme harika geldi. Ama Sakarya'daki akvaryumcuları gezdiğimde bu türü bulamadım. Bir kaç yerde normal Jack Dempsey bulabildim. Jack Dempsey besleyenler bu balık hakkındaki düşüncelerini yazabilirler mi? Kaç litre hacim isterler, nasıl beslenirler, karma akvaryumlarda mı bakılmalıdırlar, hangi balıklarla yaşarlar, üreme yavru olayları nasıldır, kaç tane beslemeliyim vb. soruları cevaplarsanız söylerim. Ve de bu türün EBJD ile farkı var mıdır? Son olarakta Sakarya veya çevre illerde EBJD bulabileceğim yer var mı? EBJD bulamazsam Jack Dempsey'e yönelmeyi düşünüyorum.
EBJD nerden bulabilirim?
Sakarya'da yaşıyorum ve Electric Blue Jack Dempsey türünü beslemek istiyorum. Sakarya'da bir kaç akvaryumcuya gittim fakat bulamadım. Şehrime en yakın EBJD'yi nerede bulabilirim sizce? Kocaeli vb. şehirlerde var mıdır? 

Ve de bu türü besleyen arkadaşlar yorum yapabilirler mi? Beslenme, üreme, hacim vb.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.