ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
oguzhan01
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
10
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
30 Ağustos 2013 22:20
Son Ziyaret:
12 Mayıs 2020 00:11
Toplam Mesaj:
254 [0.07 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
oğuzhan deniz
Doğum Tarihi:
05 Kasım 1991
Yaş:
32
İl:
Adana
Meslek:
Ticari Pazarlama Uzmanı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Oğuzhan Deniz

SON 10 MESAJI

astronot ve midye
Akıntıyı severler ama debiden de savrulmasın. midye için ayrı bir bölmeye gerek olduğunu düşünmüyorum. sump ın uygun bir bölümüne koyup mümkünse biraz kum koyarsanız yeterlidir.
astronot ve midye
midyeyi sump a koyman daha sağlıklı olacaktır yoksa yerler o midyeyi suyun akış yönünün tersine doğru midyeyi koymalısın yani tabiri caizse ağzını açtığında su midyeye doğru akmalı ki suyu filtre edip aynı zamanda beslenebilsin.
discus tavsiye ve düşüncenizi bekliyorum
Burak abi  besleyeceğin balık cinsi discus olduğu için sık su değişimi daha cazip olur. hafta da iki yapıp %25 su değişimi ile hem sizi daha az yorar hem balıklarınıza faydası dokunur .ayrıca discuslar için reeflowers ın su düzenleyicisi var onu tavsiye ederim. su arıtıcı almanız da çok yerinde.bunların dışında discusa özel yem çeşitlerinden de evinizde bulundurmanızı tavsiye ederim çok seçici bir balıktır ve diyetine dikkat edilmelidir. renklenmelerinde ve büyümelerinde en önemli faktörler su şartları akvaryum hacmi ve yemlemedir.belirttiğim su değişim sıklığı ve oranı damızlık yada damızlık altı balıklar için geçerlidir yavru gelecekse eger  size hergün yada iki günde bir en az %30 su değişimi yapmanız gerekir. saygılar
Yağmur Akvaryumlar Böyle mi?
Bende aynı marka akvaryum kullanıyorum ihsan abi hepsi aynı şekilde üretiliyor yalnız ben sizinki kadar buharlaşma yaşamadım suyu çok mu dalgalandırıyorsunuz hava motoru yada iç-dış filtre ile?
NATTERİ İÇİN NE TÜR KUM UYGUNDUR
lav kırığının kullanılmasının sebebi bitkilerin rahatça kök verebilmesini sağlamak ve bitkileri kökten beslemek ama ince kum atarsanız bitkilerin kök vereceği yerler kum ile dolacak ve pek yararlı olmayacaktır siz bitkiyi sinekliğe kadar ekersiniz o da kökü lav kırıklarının arasına salacaktır saygılar.
NATTERİ İÇİN NE TÜR KUM UYGUNDUR
lav kırığından sonra araya ince sineklik sermenizi tavsiye ederim yoksa ince silis kum lav kırıklarının arasına girecek ve zamanlar lav kırıkları üste çıkacaktır cem abi
Karma betta akvaryumum
Oldukça fazla bitki var akvaryumda yapraklara gerek kalır mı acaba? yakın zamanda budama yapıp ekim yapacağım daha da sık olacak bitkiler :)
Yeni Akvaryum bakınız
Murat bey temizlik,dekor, veye tür değişikliği yaparken rahat edebileceğiniz kadar yer var mı acaba üst kısımda bir balık yakalayayım deseniz olur mu? ya da bir bitkiyi alıp başka yere ekeceksiniz yada hakkı rahmetine kavuşmuş bir balığı içeri de nereye giderse gitsin çıkarabilecek misiniz ? eğer cevabınız evetse çok güzel bir akvaryum olur.
Karma betta akvaryumum
ferhat bey sizin bu konunuza güvenerek 2 adet betta daha aldım bugün bir dişi bir erkek toplamda 4 adet oldular 3 erkek 1 dişi. rakam biraz garip oldu yakın zamanda 2 adet daha dişi alabilirim
NATTERİ İÇİN NE TÜR KUM UYGUNDUR
Deneyip gördüğüm bir olaydır söylediklerim cem abi. ahmet abide mantıklı yaklaşıyor olaya ama bitki konularında % 80 hagen siyah kum önerildiği için bende ondan aldım. çünkü natteriye hacmim yeterli değildi bende su döngüsü oturana kadar baktım onlara siyah kumda ve karardıklarını gördüm saygılar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.