ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
tyfnls16
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Aralık 2013 15:29
Son Ziyaret:
13 Mart 2014 18:56
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
tayfun ulus
Doğum Tarihi:
19 Kasım 1980
Yaş:
43
İl:
Bursa
Meslek:
Kalite Mühendisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Tayfun ULUS
19.11.1980

SON 6 MESAJI

Hobiye hızlı dönüş yapmak istiyorum

Tekrar merhaba arkadaşlar,

Kolay gibi gördüğüm fakat elime yüzüme bulaştırdığım bir fayans ve yer karosu döşeme tecrübesi yaşadım, bunun için saolsun Ahmet ve Onur ustalar yarım bıraktığım işi devir alarak güzel bir işçilik çıkardılar.Böylece WC sorunumuz da ortadan kalkmış oldu.İnsallah bu hafta boya ve sıva işleri bitirilip yalıtım işine geçeceğim.

Sonrasında akvaryum yapımı için siz dostlarımdan bazı öneriler alacağım.İlk aşamada iki tür özel ırk lepistes akvaryumları, günbatımı plati ve kılıçkuyruk akvaryumları kurmaya karar verdim.Tanganyika için daha kafamda balık türleri tam olarak oturmadı.

Saygılarımla.
tyfnls162014-01-09 12:17:51
Hobiye hızlı dönüş yapmak istiyorum
Tekrar merhaba  arkadaşlar,

Kolay diye tahmin ettiğim hazırlıklar iş montaj ve çalışma aşamasına gelince zorlanmaya başladım.On gün içerisinde bitireceğm işleri sanırım bir ay sonunda tamamlayabileceğim.Bu arada çalışırken çok fazla resim çekmediğimi gördüm.Bundan sonraki çalışmalarda daha fazla resim yükleyeceğim.

Bu arada tür olarak sanırım canlı doğuranlarda karar kılacağım.Belki ofis olarak kullanacağım ön kısıma Tanganyika akvaryumu kurabilirim.Ama önceki tecrübelerimi düşündüğümde en büyük zevki canlı doğuranlarda aldığımı fark ettim.Özellikle kılıçkuyruklar ayri bir hobi olmuştu.Bu arada  forumlardaki arkadaşların yazılarını okuduğumda özel sanırım özel ırk lepisteslere bir rağbet olduğunu görüyorum.

Saygılarımla


 tyfnls162014-01-05 22:27:16
Hobiye hızlı dönüş yapmak istiyorum
Merhaba arkadaşlar

İnşaat devam etmektedir. Telefondan girdigim icin resim yukleyemedim.en kisa zamanda resimleri sizinle paylasacagim.

Saygılarımla
Hobiye hızlı dönüş yapmak istiyorum
Merhaba arkadaşlar,

Mesajlarınızı bugün okuyabildim.Kaplama için alçıpan beton bloklar almış bulunmaktayım.Akvaryumların olduğu iç taraflarını ise strafor ile döşeme yapacağım.Şu aşamada sadece malzemeleri alıp dukkana koyabildim.Yarın başlamak istiyorum.Takip eden arkadaşlar için resimleri paylaşacagım.

Gelmek isteyen arkadaşlarım her zaman ağırlamaktan şeref duyarım.

Saygılarımla..

Tayfun ULUs
Hobiye hızlı dönüş yapmak istiyorum
Tekrar mehaba arkadaşlar,

Malum yarın cumartesi ve haftasonunun ilk günü, hafta içi olması sebebi ile yarım kalan işlerimi bitirmek üzere tekrar üretimhaneye geçeceğim.Profillerin üzerini kapatmak için fikir belirten arkadaşım olmaması beni biraz üzdü.Betopan veya alçıpan ile kapatacağım.

Pazar akşamı umarım resimleri sizinle tekrar ğaylaşablirim.

Saygılarımla.
Hobiye hızlı dönüş yapmak istiyorum
Merhaba arkadaşlar,

Askerlik,evlilik, iş yoğunluğu vb derken uzun süre yetiştiricikte geri kaldığım ama sürekli sanal ortamda takip ettiğim akvaryum hobisine tekrar dönüş yapmak istiyorum.Bunun için Bursa-Orhangazi'de yeni açacağım ofisimin bir bölümünü (20 metrekare kadar) tekrar bu hobiye ayırmak istiyorum.Burada tüm işlemleri kendim yapmaya (dükkanın bölünmesi,yalıtım, setlerin ve akvaryumlarım yapımı,filtreleme ve aydınlatma tesisatı, balık seçimleri vb) çalışacağım.Bunun için bu konuda tecrübeli arkadaşlarımın,bu işe gönül verenlerin yorumlarını ve önerilerini paylaşmalarını rica ederim.

Bu arada dükkanın su tesisatı ve ara bölme kaynak işlerini bitirmiş bulunmaktayım.



siz değerli arkadaşlarıma bazı konular danışmak istiyorum.Profillerin üzerini kaplayacak malzeme seçiminde fikirlerinize ihtiyacım var.

Şu an favori olarak düşündüğüm neme dayanıklı alçıpan veya betopan olarak düşünüyorum.

Gün gün ilerdikçe yeni resimleri paylaşacağım, tüm önerilerinize açığım,  el birliği ile mini bir hobihane veya üretim hane kurabiliriz.

Saygılarımla.

Tayfun ULUS

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.