ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
serkanozer23
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Ocak 2014 17:22
Son Ziyaret:
07 Mayıs 2014 20:55
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
serkan özer
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Aydin
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Serkan ÖZER

SON 5 MESAJI

Sarı Prensesimden ilk yavrular
Arkadaşlar dün itibariyle yavrularımız doğdu. 18.günde kusturdum. İşte yavrular;
 
Sarı Prensesim 14'üncü gününde.
Aslında hareketleri falan daha canlı gibi ama sonuçta zayıf düşecek. Balığım daha 6-7 cm boyunda daha küçük bir anne adayı. Bir kaç gün daha bekledikten sonra olmazsa kustururum artık. 18'inci günü bekleyeyim diyorum.
Sarı Prensesim 14'üncü gününde.
Arkadaşlar öncelikle hepinize sağlıklı balıklar dilerim. Sarı Prenses balığım bugün itibariyle yumurta alımında 14'üncü gününde. Gidip bir akvaryumcudan yaklaşık olarak 30 lt lik küçük bir yavru akvaryumu aldım. Sarı Prensesim şuan o akvaryumda tek başına takılıyor. Sizden öğrenmek istediğim şu; Acaba 17-18'inci gününde balığımı kusturmalı mıyım, yoksa kendiliğinden yavrulamasını mı  beklemeliyim. Bu balığımın ilk yavru alışı. Kustururken zarar görmesini istemiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
150 litre Yeni bir akvaryuma öneriler...
Mehmet Bey hani baktığınız zaman koca akvaryumda 5 tane baık az gibi geliyor insana. Tabi burda size hak veriyorum. neticede üreyen balıklar ve rahat yaşam alanı. Amacım hayvanları rahatsız edici bir ortamda tutmak değil. Ama yinede ne bileyim tek tür ,tek renk insana cazip gelmiyor. Ama dediğinizi yapacağım yinede. 

Arkadaşlar birde mercan kumu aldım 0,5-1 Mm kalınlıkta 10 kg. Akvaryum içine doğada bulduğum bol oyuklu bir kireç taşı koymamda sarı prensesler için bir sakınca olurmu.  serkanozer232014-01-14 01:11:47
150 litre Yeni bir akvaryuma öneriler...
Arkadaşlar daha önce 60 lt lik bir akvaryumum vardı. Temizleyeyim derken akvaryumu banyoda düşürüp hiçe çıkardım. Bende bu duruma inat gidip 150 lt lik bombeli bir akvaryum aldım. Hobi konusunda pek deneyimli değilim. Kılıç kuyruk,lepisdes,japon ve moliden başka balık beslemedim. Genelde sonuç hep ölümlerle bitiyor ve tekrar yeniden alma işlemleri. Bu kez akvaryumu büyüttüm. İç filtrem var SOBO marka 2000F yazıyor. Isıtıcım 200W, yapay bitkiler var (forumu bayağı bir inceledikten sonra onları kullanmayı artık düşünmüyorum). Sağdan soldan toplayacağım taşlarla kendimce dekor yapmayı düşünüyorum. Arkadaşlar sizce ne besleyeyim. Sarı prenses leri forumda çok okudum. Herhalde başlangıç için uygun bir tip. Bunların yanına yunus koyayım diyorum. Onuda forumun bir çok yerinde araştırmam sonucu boyut yeterli değil gibi geliyor bana. Bir tek sarı prenseste sanki o görsellik zevkini vermeyecek gibi geliyor bana. Bir arkadaşım sarı prensesle bereber ahli diye bir balık var, onu besle dedi. Ben işin ehli olan sizlerden fikir almak istedim. Şuan akvaryumum boş bir şekilde bana bakıyor. İnş. sizin yardımınızla dolduracağım içini. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.