ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
gladiator947
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Haziran 2014 18:02
Son Ziyaret:
16 Haziran 2014 20:33
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
mete mutu
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mete Mutu

SON 5 MESAJI

Aqua pro 800 aldım titreşim sesi sorunu
ben de filtrenin arkasına hava hortumundan az az keserek 3 parça oluşturdum. filtre yukarısına 2 vakumun tam orta altına lastikle sabitledim. aşağı kısımda ise 1 vakum var onun da altına vakumu engellemeyecek şekilde hava hortumunu lastikle sabitledim. şu an ses yok ancak gene de azıcık bi gürültü ( titreşim sesi var ).

 Hava hortumuyla alakası yok durumun. bazıları su püskürtme sesi sanıyor bu sorunu.
İlk 10 dakika birazcık titreşimle çalışıyor ancak 10dakika sonra sıkıntısı yok. sadece su sesi geliyor ve %80 oranında ses kesilmesi (titreşim gitmesi) gerçekleşti. Tavsiye ederim.
Hailea RP-400 iç filtre titreşim ve ses problemi
ben de filtrenin arkasına hava hortumundan az az keserek 3 parça oluşturdum. filtre yukarısına 2 vakumun tam orta altına lastikle sabitledim. aşağı kısımda ise 1 vakum var onun da altına vakumu engellemeyecek şekilde hava hortumunu lastikle sabitledim. şu an ses yok ancak gene de azıcık bi gürültü ( titreşim sesi var ).

 Hava hortumuyla alakası yok durumun. bazıları su püskürtme sesi sanıyor bu sorunu.
Yeni Akvaryumum
Allah razı olsun kardeşim :) Yani buralarda çok petshop yok. adama sorduk takım olarak verdi kumları vs. aynı kumdan aldım ben gene. su dinlendirilmiş suydu balıkları değiştirdikten sonra kumu koydum sonra yeni aldığım balıklarımı koydum. Açıkçası petshoptaki adam ilgilenmedi. Filtreyi sordum sanki bilmiyormuş gibi bişeyler zırvaladı. Akvaryumu olan bir arkadaşımı çağırdım sonra da akvaryumu öyle gördüğünüz gibi kurduk. Umarım balıklara birşey olmaz vatoza zaten üzüldüm değişik bir şey oldu balığa. Vanayı da bugün sordum aynı yere bulursun ya gibisinden konuştu. olsaydı da vermezdi öyle bir tip :)   Cevabınız için çok teşekkür ederim gökhan bey
Yeni Akvaryumum
Merhaba arkadaşlar. Akvaryum aldım 2günlük henüz. Merhaba bölümünde de yazmıştım. daha önce japon besledim 2 tane ancak öldüler. 2.si ölmeden akvaryum alalım dedik. cinsini bilmediğim balıklar japona saldırdı. Hemen japonu çıkardık ancak 1 gün sonra ölü bulduk.

şimdi ise en 36 boy 24 olarak akvaryum aldım kaç litre onu da bilmiyorum. Ailemden biri aldığı için

10 balığım var ancak cüce vatoz sabah can çekişiyordu. Sonra canlandı camlara yapıştı. Ama Öğlen eve geldim ölmüş. Ekte fotoları koydum zaten. Niye öldü anlamadım. Fotoğraflardaki balıkları tek tek söylerseniz sevinirim. Bir tek lepistesi biliyorum diğerlerini balıkçı söylemişti ancak unuttum. çöpçüyü de biliyorum. Yem olarak kuru yem vermekteyiz.

Bir de size bir sorum var Dr.Quik motorumuz var. bu motorda 2 çıkış var. 1ine hortum bağlayıp dışarı sarkıttık. diğeri ise hava veriyor suya. Ancak şelaleyi takınca hortumdan su fışkırıyor. hortumu çıkarınca da ses baya azalıyor ancak suya hava vermiyor. Bunun bir zararı olur mu ? Bunları nası sağlayabilirim. Filtre motor hakkında bilgi verir misiniz ?  Bir de akıntı fazla oluyor  çok püskürtüyor suyu bunu nasıl azaltabilirim?  Bugün yeni kum aldım daha eklemedim henüz. Ancak kumlar sanırım biraz netliği bozuyor. Bu kaç günde geçer? he birde fotoğrafları ekledim ancak niye olmadı anlamadım 1 tanesi oldu. bir de yan çıkmış fotoğraflar. ancak düz çekmiştim

Herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum. 















gladiator9472014-06-06 18:49:05
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Herkese merhaba arkadaşlar. istanbuldan katılıyorum foruma. İsmim mete 22 yaşındayım. 

2günlük akvaryumum var. Daha önce japon balığını fanusta besledik ancak 2side öldü. 2.si ölmesin diye akvaryum aldık ancak cinsini bilmediğim balıklar japonu akvaryuma koyunca ısırdı. Hemen japonu karantinaya aldık ancak 1gün sonra ölü olarak bulduk.

Şimdi ise 10 tane balığımız var fotoğrafları paylaşacağım ancak sabah cüce vatozum can çekişti suda. Öğlen eve geldiğimde yerde cansız yatıyordu. Hemen çıkardım akvaryumdan. Neyse şimdilik bu kadar :) fotoğrafları paylaşınca tekrardan konu açacağım. Herkese iyi günler dilerim.
M.Tuna2014-06-06 18:15:24

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.