ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
sinpin
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
18 Eylül 2014 01:51
Son Ziyaret:
21 Ekim 2014 19:52
Toplam Mesaj:
27 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
pinar elmali
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


Sinpin

SON 10 MESAJI

Jebo filtre-kurulum sorunu
[QUOTE=MSA] Filtreyi açıp sepetlerin iyice oturduğundan emin olun. Aşağıda verdiğim linkteki conta uyarısına dikkat edin.

http://www.paticim.com/pinfo.asp?pid=619[/QUOTE]    Conta işini yapmamışız evet teşekkürler.şimdi kafayı açtık muslukların bağlı olduğu aparat çatlak çıktı boydan boya.
beta kılıçkuyruk plati moli birlikte beslenir mi
Ben denedim moliler betamın kuyruğunu çok kovaladılar,ayırdım.
Jebo filtre-kurulum sorunu
Arkadaşlar selam. Jebo 625 dış filtre kurduk.devir daimde hiç bir sorun olmadı.fakat filtreninin üstünden su akmaya başladı.bi yerde yanlış mı yaptık? Filtre sıfır daha yeni açtık.daha önce de kullanmıştım aynısını böyle bi sorun yaşamamıştım.her yer su doldu;) direk üstte ki siyah kapağın içi su doluyor ve kablo çıkışı dahil su akıtıyor.sinpin2014-10-08 00:37:57
Beta akvaryumlarım paludaryuma döner mi?
                                                                   .                                                               Herkese merhaba.bir adet bitki teraryumu ve çeşitli boyutlarda betta akvaryumlarım var.bulunduğum yerde kocaman bir orman ve bahçemde de çeşit çeşit bitki kütük ve taş var.haliyle paludaryumlar çok aklımı çeliyor.akvaryumların içinde pipo filtreler hava taşları ve ısıtıcılar var.kiminin led kiminin normal ampul ışığı var.sizce bettaları rahatsız etmeden minik paladuryamlar yapabilir miyim? Elimde ki malzemeler yeter mi yoksa almam gereken farklı sistemler var mı? fikir ve önerilerinizi bekliyorum.
İçim Parçalandı Bu Nedir Arkadaş?
Tam da böyle bir konu açmak istiyordum.insanları nasıl bilinçlendirebiliriz? ben kendi adıma girdiğim bütün akvaryumcuları uyarıyorum kötü durumda ki betaları için.büyük alışveriş merkezlerindekiler ön taraflara fanuslar içinde koyup arka tarafta küçücük bardaklarda bekletiyorlar.hepsine balıkları akvaryumların içine atmalarını öneriyorum.en azından canlı doğuranlarla beraber kalsalar biir nebze daha rahat yaşamları olabilir.ama büyük akvaryumlarda görünmedikleri için bunu tercih etmiyorlarmış.öyle bardakta eziyet çekerek öleceklerine,kocaman bitkili ve bir çok saklanma yeri olan akvaryumlarda kendi başlarının çarelerine bakmaya çalışmaları daha doğru geliyor bana.doğanın onlara bahşettiği yeteneklerin başlarına bela olması gerçekten çok büyük acımasızlık.
Akvaryumun İncileri Gökkuşağı Türleri
[QUOTE=twinsoul] Betta ile birlikte beslenmelerinde bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Daha önce birçok kez canlı doğuran akvaryumlarında betta beslendiğini görmüştüm. Benzer bir uyum olacağını zannediyorum. Zaman zaman illaki bettanın gösterişli kuyruklarına müdahale olacaktır ancak yeterli saklanma alanı ile bu durumun önüne geçilebilir.[/QUOTE]      Çok teşekkür ederim.ilk akvaryumcu turumda bu balıkları soracağım.
EMEKLİNİN ACEMİCE BAHÇE HAVUZU
Bu tamda benim hayalim;) aynısını yapıp koi bakmak istiyorum.ama köpeklerimizin havuzu rahat bırakmayacağını düşünüyorum.darısı başımıza;)
Halfmoon Plakatlarım
Maşallah.darısı başımıza.
Akvaryumun İncileri Gökkuşağı Türleri
Çoook güzel bir türmüş.hiç denk gelmemiştim daha önce.acaba betta ile birlikte yaşarlar mı?
35 litre tür tavsiyesi
İki betanın beraber yaşaması çoooook nadir gerçekleşir.ben betta ile sürü halinde neonları çok yakıştırıyorum.ancak filtre sisteminiz betaya zarar verebilir.son zamanlarda çok ilginç japon balıkları görüyorum.belki iki tane renkli japon ve bol bitki güzel bi görsel şölen oluşturabilir.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.