ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kaLListo
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
03 Aralık 2006 21:19
Son Ziyaret:
17 Ocak 2008 18:20
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
yüksel karadeniz
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 8 MESAJI

Melekciler buraya
Arkadaşlar son bir haftadır benim dişi sandığım(diğerlerine göre ufak meleğim) diğer 4 balığı sürekli kovalıyor.Karşı karşıya geldiklerinde sürekli birbirlerinin dudaklarına vuruyorlar.Yalnız sadece birini yakaladığı zaman yan tarafından 5, 10 saniye kadar öpüyor. izlediğim kadarıylA bu olay bir haftadır devam ediyor yem yemeleir dışında sürekli kavga ediyorlar.Birde diğer balıklara saldıran balığımın alt kısmında önceleri dışkı sandığım ama sürekli duran ve kaybolmayan bir sivrilik var.Yumurta tüpü dedikleri bu mu acaba?
BÖYLESiNi GÖRDÜNÜZ MÜ?
bende hayatımda ilk defa görüyorum baya ilginç harfler
Melekciler buraya

Herkese selam bende de 80 litrelik akvaryumda ilk başladığımda 5 melek 3 çöpçü 2 vatoz ve 5 de tetra vardı.Ama yaklaşık bir 16 ay sonra meleklerim o kadar büyüdü ki diğer balıkları vermek zorunda kaldım. şu an 2 yaşındalar ve bir kaç aya kadar 360 litrelik bir akvaryuma geçiş yapacağım.

Benim meleklerimin cinsiyetleri konusunda da emin değilim ve 2 yaşına gelmelerine rağmen hala eş tutmadılar.ama azimliyim

Olmuyor Olmuyor:(
teşekkürler kübra hanım darısı başıma bitkili akvaryumlar ayrı bir zevk gerçekten
Olmuyor Olmuyor:(
Teşekkür ederim arkadaşlar.Bugün gidip dış filtre aldım ayrıca seranın tablet gübrelerinden aldım birazda bitki.Bakalım bu sefer tutacaklar mı
Olmuyor Olmuyor:(

Emir Bey CO2 kullanmıyorum.Açıkçası ışıklandırmam da 20 watt bir floresan akvaryumcu set halinde sattığı için onu kullanıyorum.Sizin bana tavisye edeceğiniz ışıklandırma sistemi var sa ne önerirsiniz? Ayrıca dış filtre konusunda dış f,iltre almak şart mıdır.Çünkü dikkat ettiğim kadarıyla akvaryumda gereğinden fazla bir akım oluyor iç filtreyle.Bir dış filtre alsam ve bir de hava motoru bağlasamö ortalık durulu biraz sanırım.Gübre içinse emir bey bugün akşam seranın sıvı gübresini alacağım sizin önereceğiniz başka bir şey var mıdır?

Olmuyor Olmuyor:(

Selam arkadaşlar, 60*50*40 yükseklik bir akvaryum içerisinde 5 melek 2 leopar vatoz, 3 de çöpçü besliyorum.Balıklarım 19 aydır bendeler ve hiç kayıp olmadan büyüyorlar.Son 3 aydır akvaryumu biraz bitki yönünden zenginleştirmek için bir kaç tür bitki aldım.Fakat her aldığım bitki en geç 1 ay içinde eriyor ve geriye sadece bitkinin kökü kalıyor.

Benim sormak istediğim konu şu: akvaryumumda dış filtre yok sadece atmanın kafa motorunun altında sünger olan iç filtresinden var.Acaba bu bitkilerin (limon ve anubuas gibi akvaryumcularda bulunabilen bitkiler.) gelişebilmesi için dış filtre şart mı? Eğer değilse akvaryumumu aydınlatan floresan lambasında mı bir sorun var? Akvaryumun sıcaklığı şu an 25 derece yetersiz mi?SOn olarak leopar vatozumun birisi 19 ayda acaip bir büyüme gösterdi ve boyu şu an 16 cm e ulaştı acaba bitkileri o yiyor olabilir mi? 

Arkadaşlar bitkili bir akvaryum istiyorum ama inanın 3 aydır heralde bi 90 milyon harcadım aldığım btikilere 10 a kök alıyorum ama eriyor Yardımcı olan biri olursa müteşekkir kalırım.

Melekciler buraya

Selamlar.Ben de liseden beri akvaryumum var.Yaklaşık 7 sene oldu.Ve her kurduğumda mutlaka akvaryumuma melek balığı aldım.en son aldıklarımı 1 aylıkken aldım bir akvaryumcudan yaklaşık 1,5 yıl oldu ve en büyüğü 16 cm boyuna ulaştı.akvaryumum 65*40*50.Biliyorum yeterli değil 5 adet melek balığı için, büyütmeyi düşünüyorum bence beslemesi çok kolay bana hiç bir sıkıntı vermediler.Ama bir yerden sonra sıkıyor arkadaşlar belki ben yavru alamadım hala o yüzdendir.Bu nedenle melekelrimi satmayı ve diskus almayı planlıyorum. Sormak istediğim bir konu var: melekler için hangi tür bitkileri besliyorsunuz veya bol bitkili akvaryumlarda melekler daha mı iyi olur acaba??

görüşmek üzere

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.