ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Leon
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Aralık 2006 08:57
Son Ziyaret:
19 Mart 2010 09:21
Toplam Mesaj:
41 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ercan Okumuş
Doğum Tarihi:
25 Temmuz 1979
Yaş:
44
İl:
Istanbul
Meslek:
Yazılım Mühendisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ercan Okumuş

SON 10 MESAJI

Ev yapımı co2
CO2 sistemimi kurdum canavar gibi çalışıyor maşallah, bu kadar kabarcık çıkmasını beklemiyordum. Bakalım bitkilerimin büyüme hızında nasıl bir değişiklik olucak :)
Sazlarımda sorun
Cevabınız için teşekkürler Refet bey, tahmin etmiştim... Suyun ısısını indirince balıklar hastalanıyor. Doğal selleksiyon ile dayanan kök kalırsa iyi, kalmazsa kısmet diyeyim...
Sazlarımda sorun
Merhaba Arkadaşlar,

Geçen hafta perşembe akvaryumuma 3 kök saz aldım. Aldıklarımda gayet sağlıklı olan sazlar akvaryumumda bir iki gün sonra parça parça olmaya başladı. Bazı yaprakların üzerinde ise kırmızıya yakın lekeler belirdi. Akvaryumumda canlı doğuran besliyorum, birde elma salyangozum var. Akvaryum ısısı ise 28 derece. Bu veriler dahilinde sazlarıma ne oldğu hakkında bir fikri olan varmı acaba? Teşekkürler...
Bol Bitkili Canlı Doğuran
Eledoaların bir karış boyunu İstanbulda 3 hafta önce 1 ytlye aldım. 10 günde bir buduyorum budadığım parçaları dikiyorum onlarda büyüyor. Çok hızlı büyüyen güzel bir bitki. Su çınarı alabilirsiniz onunda kökü 3 ytl filan ama o eledoa kadar hızlı büyümüyor. Dün akşam Beşiktaşta bir akvaryumcudan çok hoş bir bitki aldım ismi "karpuz" muş. Yeşil üzerine beyaz çizgili onun fiyatıda 5 YTL idi. Ben bunları tavsiye ederim tabi birde alabilirseniz daha büyük bir akvaryum.

Sağlıklı balıklar...
Leon2007-2-9 8:37:10
Çok mutluyum
Hayırlı olsun, sağlıklı bir şekilde büyütürsünüz inşallah.
Lepistes Ölümlerine Son
Tebrikler arkanızdayım
Beta’lara Üzülüyorum.
Cevap için teşekkürler Berk bey, neyse artık ikinci bir akvaryum kurmak nasip olursa onda beslerim 
Beta’lara Üzülüyorum.
Bende bir iki tane almak istiyorum ama moli,kılıç,lepistes,pilati,vatoz ve elma salyangozu besliyorum acaba balıklarıma zarar verir mi?
Elma Salyangozu
İki gün önce elma salyangozu aldım. akvaryumun içerisinde gezinmesine bayılıyorum. Paylaştığınız bilgiler için teşekkürler.

Dün akvaryumumdaki mango köküne sarılan bitkiler var onlardan aldım (ismini bilmiyorum kusura bakmayın). Sarmısak filesi ile sardım,sabah baktım salyangozum mango kökünün üzerinde,acaba yeni bitkimi yer mi?

Teşekkürler...
Ev yapımı co2
Günaydın,

Bende ufaktan akvaryumuma bitki alamaya başladım. Hızla büyüyorlar,öncelikle floresan sayımı ikiye çıkarmayı düşünüyorum sonrada CO2 üretmeyi. Ben düzeneği akvaryum dışına yerleştirsem ve hortumu iç filitreye bağlasam olmaz mı diye soracaktım. Akvaryumumun içinde bir şişenin olmasını pek istemiyorumda...

Teşekkürler.
Leon2007-2-6 8:52:29

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.