ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
predator06
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
10 Mayıs 2016 12:35
Son Ziyaret:
04 Aralık 2016 08:03
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
emre tamer
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Yunuscuu

SON 6 MESAJI

Akvaryum Ve Satıcı Tavsiyesi
Hocam nakliye vs. uğraşmak istemiyorum. Simdi sahibinden almak sıkıntı olur diye düşünüyorum neredeyse hic vaktim yok. Getirip temiz bir kurulum yapılsın istiyorum. Nakliye icin yardimci olacak 2. El akvaryum bulamam sanırım.
Akvaryum Ve Satıcı Tavsiyesi
Arkadaşlar suanki akvaryumum 1 metre boyunda yaklaşık 130 litre kadar. İçinde yumurtadan beri büyüttügüm 7-8 aylık yunuslarim ve cüce vatozlar var. Balıklarımın en büyüklerinin boyları 7-8cm ama benimle birlikte yavru alan arkadaşımın balıkları benimkilerin 2 katı kadar oldu. Yem aynı hersey aynı yalniz onun akvaryumuda benimkinin iki katı kadar. Simdi bende buyuk bir tank almak istiyorum. Acaba bu tankı alsam balıklarım buyumeye devam eder mi yoksa bu saatten sonra küçük mü kalırlar bunlar icin ne tür bir akvaryum önerirsiniz? Salonda duracagı icin mobilyalı olması önemli malzeme kalitesi cok kotu olmasa iyi olur. Yani ıslandıkca yamulup gitmesin mobilyalası. Stump sistemi ne kadar faydalı onuda bilmiyorum ama faydası varsa stumpta olsun. Boyle bir akvaryumu Ankarada nereden alabilirim? Araştırdığim birkac yer var Sitelerde falan ama cok fazla şikayet gördüm kafam karıştı. Tabi hesapli olmasida önemli yani guzel olsun diye milyarlar dokecek kadar durumum yok. Fiyat kalite oranı iyi akvaryumu nereden alabilirim?
Yunus yavruları icin uygun mu?
Vatozlarimda yavru sayılır isaret parmaginin iki boğumu kadarlar hemen hemen. Yunuslarim biraz büyüdüğünde sayılarını azaltabilirim bende aynen boyle düşünüyorum. Peki mavi yerine nasıl bir aydinlatma yapabilirim. Hepsiburada da filan aydinlatma ürünleri var. Oradan onereceginiz bir urun var midir?
Yunus yavruları icin uygun mu?
Peki akvaryumda fazla vatoz olmasi problem oluşturur mu?
Yunus yavruları icin uygun mu?
[IMG]https://www.akvaryum.com/akvaryumum/fotolar/33443_100520162213181.jpg[/IMG]
Arkadaslarim abilerim akvaruyumumun olculeri 100×40×30 icinde 17 tane lepistesim vardı. Fakat artık yunus beslemeye karar verdim. 10 tane yunus yavrusu aldım. Sizce akvaryumumdaki eksikler neler ? Dekorunda yunuslari rahatsiz edecek birsey var mi? Birde 11 tane cuce vatozum var. Sizce bu akvaryum icin fazla mi? Lepistesleri cikarinca 3er tane beyaz ve sarı prenses yavrusu almayi dusunuyorum akvaryumun renkli görünmesi hosuma gidiyor. Onerilerinizi bekliyorum.
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Ben ankaradan emre. Birkac yıldır balik besliyorum. Suan yeni yunus yavruları ve cuce vatozlar satin aldim. Onlarin büyüdüğüne şahit olmak istiyorum :). Tabi sizinde goruslerinize yardımıniza ihtiyacim olacak :).

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.