ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
cizgimerdiven
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
10 Ocak 2007 11:40
Son Ziyaret:
25 Nisan 2007 15:12
Toplam Mesaj:
7 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
kaım korkmaz
Doğum Tarihi:
09 Mart 1976
Yaş:
48
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

kazım korkmaz

SON 7 MESAJI

discus bakımı
arkadaşlar boşuna akvaryumun suyuyla uğraşıyorsunuz kaç aydır elimi sürmedim sadece su eksildimi çeşme suyu ekliyorum okadar. balıklar canavar gibi kocaman oldular. bence sizler ilgilendikçe nazlanıyorlar. hayvanlarda insanlar gibi yaşadıkları mekana adapte olmak zorundalar, yaşam mücadelesi yani. siz akvaryuma ne katarsanız katın balığın doğadaki yaşadığı konforu elde edemezsiniz. bence en güzel öğrenme yöntemi deneme yanılma. ben denedim öğrendim. buradaki arkadaşların çoğu olayı fazla abartıyorlar. tansel beyin söylediklerine kesinlikle katılıyorum.
discus bakımı

arkadaşlar 15 senedir balık beslerim. az çok benimde tecrübelerim var. siz bana inanmıyorsunuz belki ama ben doğru söylüyorum.

discus bakımı
arkadaşlar hepinize ilginizden dolayı çok teşekkür ederim. ben balıkları aldıktan sonra bu vebi buldum. doğrusu forumları okuyunca discus aldığıma çok pişman oldum, korktum. ama balıkları alalı nerdeyse 1 ay oldu. maşallah diyelim canavar gibiler iştahlarıda açıldı. çok da mutlu görünüyorlar ve akvaryuma hiçbir bakım yapmadım suyuda en az 4 aylık. bir bardak bile değiştirmedim. kumuda bildiğimiz deniz kumu. inşallah nazar değmez müdale gerekecek bir problem olmaz. hepinize teşekkür ederim saygılarımla...
discus bakımı
ulvi bey beni gerçekten aydınlattınız. size çok teşekkür ederim.
discus bakımı

arkadaşlar forumdan edindiğim bilgilere göre her gün %10 su değişimi ve dip temizleme yapmak gerekiyormuş bunun aslı varmıdır? ben yıllardır ciklet beslerim 6 ayda bir akvaryum temizlerdim. balıklarda canavar gibiydi. bana biraz tuhaf geldide sizinle paylaşmak istedim.

discus bakımı

arkadaşlar balıklar geleli 4 gün oldu hiç yem yemiyorlar ne yapmam gerekir? birde çok yabaniler insan gördülermi huzursuz oluyorlar. normalde çok mutlu gözüküyorlar.

 

cizgimerdiven2007-1-13 13:51:26
discus bakımı

selam arkadaşlar ben yıllardır amerikan ciklet balıkları besliyordum. akvaryumu discusa çevirdim. 10 adet 6-7cm. boylarında dicus aldım. akvaryum ölçülerim 135x50x60cm. uygunmudur? içerisinde karadeniz kumu mevcut bir zararı olurmu? akvaryuma dün koydum hiç yemek yemediler. bakımları ciklet gibi kolaymıdır? sizin tecrübelerine güveniyorum saygılarımla...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.