ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
lovtek
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
564
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Nisan 2021 09:11
Son Ziyaret:
26 Ocak 2024 08:48
Toplam Mesaj:
434 [0.41 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
6 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Hakan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

60 m2 insanlı

SON 10 MESAJI

Benim Kökün Üstünde Mantarlaşma Var Ne Yapmam Lazi
Siyah sakal yosunu. Excel edinin ve düzenli kullanın. Bu onların çoğalmasını yavaşlatır, şanslıysanız durdurur. Çıkmış olanları öldürmek için exceli üzerine sıkabilirsiniz
Eheım Reducer (16/22 To 12/16)
Bence debinin düşüp düşmemesi gerektiğine akışı gördükten sonra karar verin, eğer görmediyseniz. Debinin suya verdiği hareketlenmeyi kırmak için poppy pipe tarzı çıkışlar kullanılabilir.
Dıy Co2 Sistem 1,5 Litrelik Şişeler
[QUOTE=skyline0]

Hocam merhaba. Konu biraz eski ama yakın zamanlarda aktif olduğunuzu gördüm yazmak istedim. 1.5 litrede stabilliği sağlamak zor derken tam olarak neyi kastettiniz[/QUOTE]

Şu an hatırlayamıyorum. O sistem çok kararsızdı ve sabit düzeyde gaz çıkışı alamıyordum. Bir noktada mutlaka ayarladığım seviyeden fazla veya az gaz veriyordu. Birkaç gün kullanıp bıraktım ama daha tecrübeli kullanıcılar vardır.
36l Low Techden-high Tech'e
[QUOTE=yyiImaz]

Bu kumu araştırdım, dark olanını düşündüm ama kullananların çoğunun tek ortak sıkıntısı, kumun hafif olduğunu belirtmeleri. Bitki ekiminde ya da su değişimlerinde kumun fazlasıyla havalandığı söyleniyor. Bu durumda beni biraz düşündürüyor açıkcası.
Fakat alternatif bir ürün bulamazsam dark olanı alacağım sanırım.[/QUOTE]

Manado dark uzun süre kullandım ve yeni kurulumda yine kullanacağım nasipse. Bana göre aktif toprak ömrüyle ro suyla uğraşmak istemeyen, tam high tech yapmayı düşünmeyen biri için en ideal kum bu. Kullanım ömrü yok, bitki köklenmesi kolay oluyor, nedense zamanla besleyici bir hale geliyor. Kumun hafifliğine zamanla eliniz alışıyor ve bitki ekerken buna göre ekmeyi öğreniyorsunuz.
Jbl Sansibar Siyah Kumu Kullanan Var Mı?
Ben manado dark kullanıyorum. O da nötrdür ama zamanla akvaryum oturdukça bitki kökleri için güzel ve besleyici bir tabana dönüşüyor. Gerçekten besin mi depoluyor yoksa kum ağırlığı bitkilerin kumda toplanan artıklardan yararlanabilmesini kolaylaştırdığı için mi böyle oluyor bilmiyorum. Her kum zamanla böyle mi olur bilmiyorum. Daha öncesinde dere kumu da kullanmıştım ve bazı bitkilerde köklerde çürüme sorunu yaşamıştım.
Jbl Sansibar Siyah Kumu Kullanan Var Mı?
Kozmetik kumdur, bitkilere etkisi olmaz. Su değerlerini etkilemez.
Karides
Bu sayı için akvaryum çok büyük. İlk yavrular büyüdükten sonra görmeye başlarsınız. Akvaryumda karidesleri tedirgin edecek avcı balıklar olmadığını varsayarak yazıyorum bunları.
Akvaryum Taban Malzemesi Olarak Aquaclay Vs Manado
Koyu renk görünüm istiyorsanız tek katman manado dark lowtech için yeterlidir
Echinodorus Tenellus Pigme
[QUOTE=Alp3]
Walstad kurulumum var aslında kökten beslenmesinde problem olmaması lazım diye düşünüyorum fakat en yakın zamanda alacağım teşekkür ederim. [/QUOTE]

Sorun başka olabilir bu durumda
Echinodorus Tenellus Pigme
Echinodorus kökten beslenir. Tablet gübre deneyebilirsiniz. Bulduğunuz gübrenin eser elementler yanında npk içerdiğinden de emin olun. Her markanınkinde yok. [EDIT]lovtek,2023-08-18 23:16:01[/EDIT]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.