ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
AsComaDM
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Temmuz 2007 00:00
Son Ziyaret:
11 Şubat 2012 22:10
Toplam Mesaj:
43 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ismail UGUR
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

İsmail UGUR

SON 10 MESAJI

Üretimhanenin Efesi ve Ailesi
Maşallah balıklarınızın hepsi pek güzeller.Hele o erkekThumbs%20Up .Yunusları pek sevmememe rağmen imrenerek baktım.Clap AsComaDM2008-01-29 20:26:19
meleklerim yem yemiyor!
Akvaryumunuzun boyutları nedir acaba.Bildiğim kadarıyla bu balıklar yüksek akvaryumları seviyorlar ve akvaryum küçükse küsüp yem yemiyorlarmış.
~ Sarı Prensesin Albinosu Olur mu? ~
[QUOTE=cilginsp]

Spnin kırması olabilir %90 akvaryumcuda görmüştüm aynısı vardı birde kırmızı gözlü Sarı prenses vardı Oda snow prenses ile sarı prensesin  karşımı :P  olabilir

[/QUOTE]

Balıklar kesinlikle kırma değil. Annesi de Babası da piyasada görebileceğiniz en saf, en sağlıklı ve en canlı renklere sahip balıklar.
~ Sarı Prensesin Albinosu Olur mu? ~
Teşekkürler arkadaşlar. O halde rengini koyulaştırmak için uğraşmama gerek yok. Zaten onu Beyaz haliyle daha çok seviyorum :) Hep böyle beyaz ve sevimli kalsın.
SP LERIM SUREKLI SAKLANIYOR NEDEN?
Merhaba, ben de Sarı Prenses besliyorum, Sarı Prenseslerin genel davranış biçimi, anormal bir durum yok. İleride saklanma eğilimi biraz azalır ama, genel davranış biçimi itibariyle ürkek hayvanlar oldukları için, kayalık gibi saklanma olanağı olan yerleri boş bırakmazlar.
~ Sarı Prensesin Albinosu Olur mu? ~
Teşekkürler. Atilla bey, albino değilse, ileride diğerleri gibi olur mu  bu da? Ve rengine kavuşması için ne yapmamı önerirsiniz? Albinoluk konusunda bilgim olmadığı için şu an aklıma gelen, bu balığın albino değilse, zayıf doğmuş bir balık olabileceği, yani normal şartlarda doğal seleksiyonla ölmesi gereken bir balık olduğu, yani diğerleri gibi renklenme şansı varsa ne yapmamı önerirsiniz? AsComaDM2007-12-07 21:43:28
~ Sarı Prensesin Albinosu Olur mu? ~
Merhaba arkadaşlar. Sarı Prenses yavrularımdan bir tanesi diğerleri gibi renkli değil. Acaba bu balık albino olabilir mi, yoksa hasta bir balık mı? Rengi dışında hiç bir sorunu yok, o da diğerleri gibi capcanlı hareketli bir balık, hatta diğerlerinden farklı olduğu için benim en sevdiğim balığım, diğer yavrular 1.5-2cm, bu balık onlardan daha küçük, 1-1.5 cm civarında. Görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.






AsComaDM2007-12-07 23:24:51
65Lt. Tür & Bitki Tavsiyeleriniz..?
Teşekkürler arkadaşlar. Şu an tür olarak neon tetra düşünüyorum. Bitki konusunda biraz daha aydınlatıcı olursanız sevinirim. Özellikle bakımı kolay olan bitkiler.
65Lt. Tür & Bitki Tavsiyeleriniz..?
Merhaba arkadaşlar. Yüksekliği 40 cm olan yeni 65 Lt.lik tankıma balık ve bitki tavsiyelerinizi almak istiyorum. Bitkili akvaryuma ilk kez geçeceğim için bakımı zor bitki almak istemiyorum. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
Elma Salyangozları Hakkında Sıkça Sorulan Sorular
Merhaba, elma salyangozu yumurtaları kaçıncı günden itibaren çıkmaya başlıyor?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.