ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kerem erduman
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
20 Haziran 2008 13:43
Son Ziyaret:
30 Haziran 2008 10:50
Toplam Mesaj:
3 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
kerem erduman
Doğum Tarihi:
18 Ağustos 1979
Yaş:
44
İl:
Ankara
Meslek:
diş hekimi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

kerem erduman

SON 3 MESAJI

Yeni Resim S/7(Yigit Koçbay)Bitkili
bitki alırken tabi ki dikkat edeceğim ilanlara.tecrüblerinden faydalanmak için akvaristlerden almayı daha çok istiyorum.ben 0 dan akvaryum kuracağım için bitkili akvaryum temel malzemelerini alabileceğim bir yer bakıyorum.
Yeni Resim S/7(Yigit Koçbay)Bitkili
[QUOTE=yigit kocbay][QUOTE=kerem erduman]merhaba.akvaryumunuz hayırlı olsun.zaman geçtikçe daha güzel olacağına eminim.ben de 2 hafta içinde bitkili bir akvayum kuracağım.daha önce bu konuda bilgim olmadığı için harıl harıl araştırıyorum.80cm lik bir akvaryum olacak.ancak önce taban malzemesine karar vermeliyim.gübreleme co2 makinesi ışıklandırma... çok fazla konu var.ama benim asıl sorunum bitkileri ve malzemeleri ankara'da nereden temin edeceğim??[/QUOTE]
 
 
Kerem Bey görüşleriniz için çok teşekkür ederim.İnşallah siz de dilediğiniz gibi bir bitkili akvaryum kurarsınız.Malzemelere gelince bitkilerimi Canlı Bitki'den temin ediyorum.Ana bayileri Ankara'da olduğundan sizde aradığınız bitkiyi rahatlıkla bulabilirsiniz...
[/QUOTE]
 
şimdi adresini aldım akşam soluğu orada alacağım.verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim.ünlü bitki akvaryumları kurulumu bölümünü okuyup bitki akvaryumuna heveslenmemek elde değil.
Yeni Resim S/7(Yigit Koçbay)Bitkili
merhaba.akvaryumunuz hayırlı olsun.zaman geçtikçe daha güzel olacağına eminim.ben de 2 hafta içinde bitkili bir akvayum kuracağım.daha önce bu konuda bilgim olmadığı için harıl harıl araştırıyorum.80cm lik bir akvaryum olacak.ancak önce taban malzemesine karar vermeliyim.gübreleme co2 makinesi ışıklandırma... çok fazla konu var.ama benim asıl sorunum bitkileri ve malzemeleri ankara'da nereden temin edeceğim??

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 9 Online Kullanıcı, 5 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.