ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
şamil ceylan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
29 Aralık 2008 17:46
Son Ziyaret:
03 Kasım 2016 13:07
Toplam Mesaj:
14 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
şamil ceylan
Doğum Tarihi:
27 Temmuz 1970
Yaş:
53
İl:
Istanbul
Meslek:
tekstil
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


Şamil Ceylan
beylikdüzü/ist.

SON 10 MESAJI

Tanganyika gölünde bir Türk Firması
Tolga kardesim hayırlı olsun. Zor bir işe soyundun. Seni eleştiren, yoluna taş koyanlar illaki olacaktır. Sen bildiğin doğrulardan ayrılma. Her zaman senin yanında olan dostların olduğunuda unutma. Allah yolunu açık etsin,Allah utandırmasın.
aqua pet center
[QUOTE=Ersin yıldırım]Beylikdüzü Aquapet center kapandı kim diyo bunu anlamadım...2010 yılında yaptıkları çek ithalatından sonra toparlayamadılar....sebebi ise 59-60 bin tl'lik balıkların hepsi teker teker öldü olay budur boşuna gitmeyin diye yazıyorum ama illa gidicem diyorsanız siz bilirsiniz gidin bakın[/QUOTE]Ersin bey neden kapandığı konusunda bu kadar ısrarlısınız anlayamadım. Aquapetcenter hiç bir zaman kapanmadı. Şu anda da aynı site içerisinde sadece iki dükkan yanında iki katlı yeni mağazasında hizmet vermektedir. Lütfen insanları yanıltmayın. 
Yeni Türler Sayfa 4 İstanbul Yenibosna Tanganika Üretimhanemiz.
Ferhat kardeşim hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Keşke sana bu aşamada daha fazla yardımcı olabilseydim. İnşallah en kısa zamanda ziyaretine gelirim. Tekrar hayırlı olsun.
Üretimhane - istanbul - Anadolu yakası 150 akvaryum
Mustafa kardeşim hayırlı olsun. Allah yolunu açık etsin. Hayırlı ve bol kazançlar dilerim.
Tropheus "Chilambo Yellow Rainbow"
En kısa zamanda resim eklerim.
Tropheus "Chilambo Yellow Rainbow"
Arkadaşlar bu balığı yaklaşık 2 yıl önce Tanganika Akvaryum ithal etmişti ve ben 2 erkek 8 dişi olarak aldım fakat anlayamadığım bir sebepden sadece 2 erkek 1 dişi elimde kaldı ve şuan halen beslemekteyim. Bildiğim kadarıyla o dönemde fazla talep görmediği için tekrar ithal edilmemiş olabilir. Almadan önce çok araştırıp foto ve videolarda beğenerek aldığım ve hala severek beslediğim bir tür. Temennim bu türün hakkettiği yeri birgün bulmasıdır.
Üretimhane İçin Hava Motoru
Resun kullanmadım ama atman 12000 kullanıyorum, sessiz ve sizin işinizi fazlasıyla görecek bir motor. Ayrıca 60 watt olmasıda sarfiyat açısında avantajlı.
Daphina ( su piresi ) Üretim Teknikleri

Alp bey, suyun sıcaklığı ve ışığın bir etkisi var mı?

slm led aydınlatma sistemi nasıl yapa bilirim
http://www.tekzen.com.tr/new/productdetail.asp?ref=12&urun=801631001 Buradaki linkte bulunan ürünüde tavsiye ederim. Ledler ayna içerisinde ve ön kısmı camla kapatıldığı için sudan etkilenme ihtimali yok. Alternatif olabilir.
Frontosa Brundi Dişisi Suya Batmıyor
Murat bey, daha önce iki adet frontozamda bu şekilde bir sıkıntı oldu ve  sadece yem attığım zaman suyun orta kısımlarına kadar inebiliyor fakat diğer zamanlarda sürekli suyun yüzeyinde kalıyordu. Sindirim sistemi veya iç parazit düşüncesi ile ayrı bir tanka alarak sera bactopur direct adlı ilacı 50 litreye bir tablet ilave ederek ve üç gün sonra suyun %50'sini değiştirerek tedavide başarılı oldum. Balıkların bir tanesinde bir hafta sonra ikinci uygulamada tamamen iyileşme oldu. Bu uygulamadan sonra balığı enaz bir hafta daha karantina tankında gözetim altında tutup daha sonra ana tanka almanızı tavsiye ederim. Geçmiş olsun.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.