ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
greenteror
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Mayıs 2009 12:19
Son Ziyaret:
13 Ekim 2013 21:21
Toplam Mesaj:
10 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
AHMET TAŞ
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


360 LT Midas,Flowerhorn

SON 10 MESAJI

Flower Horn Çeşitleri

Merhaba arkadaşlar. Benim tosun Fh'nun videosunu eklemek isterim. Haftasonu İzmir'e taşınacağım için büyük akvaryumumu sattım. Orada yeni bir tane kurup devam edene kadar bizimkiler yavru akvaryumunda beklemek zorundalar şu an. Bizim tosunun eşi beyaz bir midas. Bu aralar yavru yapmasınlar diye cam ile ayırdım. Ama dişi midas haftada bir yumurta döküyor. Ben istemiyorum yaa ondan. İstediğim zamanlar beni uzun uzun bekletiyor. Yanındaki turuncu ize Tosun'un kız kardeşi. Daha tam damızlık sayılmaz. Ama ara ara abisine kur yapıyor. İstanbul'dan gitmeden bir videosunu ekleyeyim dedim. Bakalım beğenecekmisiniz.

[VID]http://www.dailymotion.com/video/xkm1bi_bizim-tosun-fh_animals[/VID]. 
İşte Amerikan Rüyası
Merhaba. Balığınız erkek bir flowerhorn. Emin önündeki köşk akvaryumdan aldınız büyük ihtimalle. Aynı yazıyı (sisilyum) bende görmüştüm çünkü. 50 tl gibi bir rakam söylemişlerdi o boydaki balığa. Bence pahalı olduğu için almamıştım. Siz belki daha ucuza aldınız. Ama yinede hayırlı olsun. Sağlıkla büyüsün.
Amerikan cichlidler neden tutulmuyor?
Amerikan beslemek zahmetlidir. İlgi ister. Eş seçerler. Hatta her balıkla beraber yaşamazlar. Ama başka tür balıkların yapamayacakları kadar gelişmiş iletişim sağlarlar ve onları seyrederken harcadığınız emeğin boşa gitmeyip sonuna kadar değdiğini anladığınız tek tür amerikanlardır. 
İşte Amerikan Rüyası
Uzun bir okuma ve tecrübe evresinden sonra bende yazmaya karar verdim bu başlığın altına. Evet Gürkan beyin dişi midası bende artık. Yavru alabilirsem sizinle fotoğraflarını paylaşacağım. Elimde karma amerikan tankı vardı ama ben son zamanlarda Flowerhorn ve Midas türleri üzerinde yoğunlaşmaya karar verdim ve karma tankımı bozdum. Öncelikle bu forum sayesinde tanıdığım arkadaşlardan biraz bahsetmek istiyorum. Amerikancı ismi ile yorumlara katılan Burak arkadaşımla tanıştım. İzmir'de evine gittim ve balık aldım kendisinden ve hala konusuyoruz. Hasankavalcı ismiyle yorum yapan Hasan beyle tanıştık. Kendisiyle buluştuk ve bana Ümraniye'deki akvaryumcuları gezdirdi. Daha sonrasında evine davet edip bana çay demledi ve giderkende bir kaç balık hediye etti. Geçen gün de kendisini kısa bir sürede olsa ben evimde misafir ettim. Dünde Misterno ismiyle yorum yapan Gürkan beyle tanıştık. Bana cüzi bir fiyatla dişi midasını verdi. Bu işin ticaretini yapmıyorum ama  hiç değilse yaptığım masrafların bir kısmını hafifletmek için balık satıyorum arada sırada. Ama bu site sayesinde kurduğum arkadaşlıklar baki. Önemli olanında bu olduğunu düşünüyorum. Tekrar herkese merhaba diyerek aranıza giriyorum.
Uzman Flowerhorncu arkadaşlarım fhim(yenifotosyf2
Balığınız çok güzel , renkli bir dişi. Umarım sağlıklı bir şekilde büyütürsünüz.
Green terror orjinal rengine nasil kavust
İkiside aynı balık. Sadece açı farkı var. Biliyorsunuz ki su altı fotoğrafçılığı ayrı bir alan. Yani ışığın sudaki kırılma açısına göre renkler değişir. Ben profosyonel makine ile ancak bukadar çekebildim. Balığın ağzında bir sorun göremedim.
Green terror orjinal rengine nasil kavust
Ben elimdeki bir balığın fotosunu ekleyeyim. Bu green terrorre herhangi bir özel yem vermedim. Orta kalitdeki yemlerle besliyorum. Yorum sizde e
jaguar yavruları resimli(son hali!!)

Yavrular hayırlı olsun. Benim de bir çift jaguarım var ama daha üreme boyutuna gelmediler. Yavrulamalarını sabırsızlıkla bekliyorum..

Dişi Midasım ve Yavruları
Dişi midasımın fotoğrafını sizlerle paylaşmak istedim..
Greenteror çiftim yavruladı
Merhabalar! Greenteror çiftim yavruladı.Akvaryumdaki vatos hariç diğer balıkları çıkardım. Sadece çift ve yavrular kaldı. Ama erkeği çıkarıp çıkarmıyacağımı bimiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim...yavrular yüzüyor...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.