ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
timbas
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
5
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
18 Mayıs 2009 19:04
Son Ziyaret:
24 Kasım 2013 19:03
Toplam Mesaj:
108 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Timuçin Aydoğmuş
Doğum Tarihi:
13 Ağustos 1990
Yaş:
33
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


SON 10 MESAJI

Anket:Hangi Marka Yem SONUÇLAR SON SAYFADA
:)tAyMoChyNn2013-11-22 20:52:46
Anket:Hangi Marka Yem SONUÇLAR SON SAYFADA
Profesyonel hobiciler hiç bir zaman tek markanin yemini kullanmaz. Genelde nls , dainichi , jbl , tetra yemlerini sirayla ögün ögün verirler. Saygilar..tAyMoChyNn2013-11-22 19:58:13
Kullandiğim yemler
Bitkisel zaten ama tek o degil rotifish cichlid greende birkisel. Rotifish cok kaliteli bir yem degil her akvaryumcunun söyledigi malesef dogru degil. Rotifish verceginize dainichinin hayvansal protein agirlikli olan ultima krill verin baliklardaki renkleri ve gelisimi olumlu yönde etkiler. Nls lerle ayni statüde bir yem dainichi. Bu yemlerin icinde 1 adet bitkisel yem yeter. Tetramin bitkisel bir yem ancak tetra pro vegetable veya jbl spirulina flakes daha kaliteli iceriklere sahip. Ayrica bitkisel pul yemi baliklariniza gece öğünü olarak vermenizi tavsiye ederim. Baliklar uyurken bitkisel yem sindirimi kolaylaştirir.
Kullandiğim yemler
Rotifish cichlid green cok iyi bir yem degil onun yerine dainichi ultima krill tavsiye ederim. Yunuslar etcil agirlikli beslenmeli tabiki bitkisel yemde vermelisiniz. Tetramin suanlik iyi kullanabilirsiniz. Ama bitince tetra pro vegetable yada jbl spirupina flakes alabilirsiniz. Diger yemleriniz gayet basarili yemler.
açık yemler
Herzmn kovadan alin. Tarihine bakin ve gözünüzün önünde koydurun. Bu en dogal hakkiniz. Kimse buda ayni yem ne gerek var diyemez. Oda yemini satma çabasinda sonuçta. Saglikli baliklar.
Astronot yem?
nls thera+a Jumbo fish formula
tetra cichlid sticks
jbl novo sticks M
ocean nutrition dondurulmuş canlı yemlerine tavsıye ederim
Sp Kavga Ediyorlar Sizce Sebebi Nedir Videolu
biraz doğal kaya alın yada bulunduğunuz yerde toplayabileceğiniz taş varsa toplayın. Akvaryumda yeteri kadar saklanacak alan yok. Onların ikiside erkek birini çıkartın. Bu söylediklerimi dikkate alır uygularsanız kısa bir sürede yavruda alırsınız. Ancak yeteri kadar bilginiz yok sanıyorum cichlidler hakkında bol bolda forumda araştırma yapın. O iki balığın dişi olmadığı bariz belli. Sağlıklı balıklar.
Sarı prenses yunus demasoni hakkında
Demasoni alacaksanız etçil yemlere çok hassaslardır. Ancak haftada 1 verebilirsiniz. Akvaryum 230lt yunusları çıkartın. Demasoni , sp ve beyaz p. Koyun inanılmaz güzel görünüyorlar renk uyumu çok güzel oluyor. 1e 4d kombinasyonu yaparsanız sıkıntı yaşamazsınız. Ancak Demasonilerde cinsiyet ayrımı çok zor. Yani biraz büyük almanız gerekmekte büyüklerde biraz pahalı olur. Eğer pahalı gelirse iceman yada mavi prenses te çok güzel olacaktır.
Bitkisel yem arıyorum
büyük taneli granul olarak , sera granugreen var en büyük. Granül zaten cichlid balıklarının ağzına göre yapılmıştır. Genelde En kaliteli yemler 1mm boylarında olur. Bana göre en kaliteli bitkisel granül yem Dainichi Veggie fx'tir. Bu yemde 1mm dir. Ve bu yemler cichlid balıklarının ağzına göre yapılmıştır. Eğer illaki büyük olsun istiyorsanız. Stick yem alın 2 ye bölüp verin yada bütün verin. Tropical spirulinanın stick yemi mevcut.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 25 Online Kullanıcı, 14 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.