ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kaptan07
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
22 Haziran 2009 20:23
Son Ziyaret:
17 Nisan 2012 15:59
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
mehmet kaptan
Doğum Tarihi:
18 Nisan 1981
Yaş:
43
İl:
Antalya
Meslek:
satış pazarlama
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mehmet Kaptan

SON 8 MESAJI

Seachem Ph Alert ten uzak durun
Güven Bey inanın günlerdir forumlarda ph ı nasıl düşürürsün, nasıl sabitlersin, ph ölçümü için ne almalıyım gibi araştırmalar sonucunda acayip bilgi kirliliği içerisindeyim burada da tercih edenleri görünce teşbihte hata olmaz sürü psikolojisi ile hadi bakalım dedim bahtımıza ne çıkarsa... Artık aldığım taş da olsa şu saatten sonra ve adamları o kadar uğraştırdıktan sonra geri dönüp siparişi iptal edemem. Şu akvaryum yüzünden anlaşılan ömrümün yarısı gidecek tamamen hasta olmuşum 
Seachem Ph Alert ten uzak durun
Teşekkür ederim Emre Bey. şimdi tunamarket.net ten sipariş verdim ad12 modelini. 10 tl fark vardı ad11 ile arasında . sıcaklık da ölçüyor ama hassasiyeti 1/10 daha fazla olduğu için tercih ettim. 100TL+6 TL kargo ücreti kapıda nakit veya KK ödeme. Elektrotu kullanıma bağlı olarak 1 yıldan fazla gideceğini söyledi. elektrot ücreti de 40 TL güncel fiyatıymış. 160 tl gibi çok yüksek fiyatlara satılıyor cihaz bilgi amaçlı fiyatı da paylaşmak istedim. 

düzeltme yapıyorum gentek diye sitede ürünü forumlarda 75 tl olarak gördüm arada epey fark var diye aldığım yeri aradım onlar da 75 e kargo hariç gönderiyorlar...
kaptan072011-04-04 16:57:26
Seachem Ph Alert ten uzak durun
İyi akşamlar.
Ben de ph ölçümü için bir şeyler araştırıyordum. mümkünse otuz.com daki hangi model olduğunu söylerseniz sevinirim. kusura bakmayın bu konuda bilgim hemen hemen hiç yok bir de bu cihazı balıklarımın sağlığı için paraya kıyıp alıcam ama daha sonrasında maliyeti var mı acaba bu elektronik cihazların . ürün açıklamalarından anlayamadım. her kullanımda bir yeni uç veya madde gibi... Saygılarımla. 
kaptan072011-04-04 17:06:10
Dış Filtremden Gelen Şiddetli Su Sesi
        Teşekkür ederim arkadaşım. Sistemi tekrar kuracağım.
Dış Filtremden Gelen Şiddetli Su Sesi

        İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Yalnız ben bu problemi 3 aydır yaşıyorum en son da dün yaptım filtre temizliğimi.

        Saygılarımla. 
Dış Filtremden Gelen Şiddetli Su Sesi
       Merhaba Arkadaşlar.
       Yaklaşık 2 yıldır eheim 2228 dış filtre kullanıyorum. Son 3 aydır 2-3 dakika aralıklarla su sesi geliyor ve filtre çıkış hortumundan hava kabarcıkları çıkıyor. Ara ara minik su sesi ve ardından rahatsız edici bir ses geliyor.  Uyumakta güçlük çekiyorum. Teşbihte hata olmaz derler sanki tuvalet sifonu gibi, hani sular kesilir boruların içi hava dolar ve siz ilk açtığınızda suyla karışık hava sesi gelir onun gibi değişen karmaşık sesler. Deneme yanılma yoluyla yaptıklarım:
        - Filtremin dengeli durmadığını ve bu sebeple hava yaptığını düşünerek (zeminin terazili olmadığı düşüncesiyle) filtremin defalarca yerini değiştirdim, ayaklarına parçalar koydum, farklı yönlere eğim verdim, düzledim vs. ses konusunda çözüme ulaşamadım.
        - Giriş vanasını kademeli olarak kısıtladım, çıkış vanasını kademeli olarak kısıtladım (su giriş-çıkış miktarının farklı olabileceğini düşünerek) yine olmadı.
        - Filtrenin üst kapak çontasının yıpranmış olabileceği ve hava sızdırma ihtimaline karşı da filtrenin üzerine elimle dengeli baskı uyguladım yine sonuca ulaşamadım.
        Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Akvaryumum yatak odamda çok rahatsız oluyorum böyle devam ederse filtremi değiştirmek zorunda kalıcam. (fiyatlar çok yüksek ama uykum daha değerli malesef).
        Akvaryum giderleri sebebiyle eşimle olan ve olacak tartışmalarımıza engel olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
        Sağlıklı balıklar.
 
200 litre malawi (yoruma açık)
Selamlar
Sanırım sp lerin ağzı yumurta dolu...
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Antalya dan merhaba arkadaşlar. Uzun süreden beri kayıtlıyım ama ilk defa ileti gönderiyorum. Akvaryum konusunda yeni sayılırım. Malawi karma tankım var balıklarımın kaliteli bir yaşam sürmelerini istiyorum. Yazılarınızı günlerdir takip ediyorum ve bir çok şey öğrendiğim değerli kişiler var burada.
Huzurunuzda bu siteye üye olmadan önce bilgisizce eziyet ettiğim ve üzdüğüm tüm balıklarımdan özür diliyorum. (Umarım beni aranıza alırsınız yoksa onlar üzülmeye devam edecekler :)  )

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.